- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много важен въпрос относно връзката ми... Помогнете моля
Хора имам нужда от помощ. Имам си приятелка с която ходя вече година и половина. Обичам я много и се старая да я защитя от каквото и да било. Проблема е следния.
В компанията ни е пълно с всякакви интриганти, злобари и т.н. които й говорят какви ли не неща за мен, най-лошите от които са, че съм бил наркоман, боклук,пропадняк и какво ли още не. Тя обаче започва да ми се сърди защото цитирам "Станал си ми като родител" и имам лошото чувство че ше се скараме.
Ако можете кажете ми моля ви как да реагирам?![]()
Благодаря предварително
дефинирай "станал си ми като родител"![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ми права си е от кво ще я предпазваш тя да не е малка остави я живее
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Проблема е в това, че хората които я лъжат са прекалено много и имам само 2 избора.
1и- Да се хвана с още един приятел и да направим масово пречистване![]()
2и- Да ги зарежа и да се отцепя с приятелката си.
да остави я да живее и се опитай да я убедиш че това което са и наговоили за теб е една голяма ЛЪЖА.. :P
Ами просто чувства огръничения от теб. Ако вижа образа на баща си в теб, невъзможно е да те харесва/обича като гадже.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Може би не и оставяш достатъчно лично пространство,не я оставяш да диша.Разбираш ме.Може би трябва малко да поотпуснеш юздитеПървоначално написано от Phan7omCr3a7or
![]()
1 .. сменете компанията след като тази цели да ви скара ..![]()
2 .. не й дръж сметка за всичко и всеки (защото принципно това значи родител) .. не го прави, не я задушавай ,,![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Избор 3: Пробвай да говориш нормално с нея и да й обясниш, че хората правят интриги.Първоначално написано от Phan7omCr3a7or
Чак тогава, ако не помогне, мисли за смяна на компанията.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
+1Първоначално написано от LadyDi
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Еми добре! Благодаря на всички ви и надявам се, че съветите ви ще ми помогнат... Веднага щом пристигнат новини относно темата ще пиша....... ааа може и да почерпя![]()
![]()
![]()
![]()
RAVE THE FUTURE
мразя хитлеристи и сякви нацисти...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз мразя Йода ..Първоначално написано от haritov
![]()
Priceless .. <3
Спукайте ги от бойТака поне ще си сигурен че ще я загубиш!
You believe but what you see
You receive but what you give
Ако не си говорил вече ще кажа нещо по темата![]()
Поговори с нея, кажи и, че не може да вярва на всичко, което и казват другите тя те познава най-добре, и след като си е изградила мнение за теб това което казват другите е без знаение щом ти вярваДано да си ме разбрал, защото като гледам колко ми е извъртяно изречението.... ;хх
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Dont listen to her master Yoda..Първоначално написано от Hilary_
ПП Йода киква есове![]()
Неподчинявайки се ти,към тъмната страна запътила си се нали ?
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
не ми се спори с 95 ..Първоначално написано от john95
![]()
Priceless .. <3
1во- Не ме засяга кой мрази нацисти и расисти и това не е мястото да спорим с Йода
2ро- и да ги спукам от бой тя няма да ме остави
3то- Говорих с нея и за момента нещата се позагладиха
Все пак благодаря
4то- Разбрах изречението перфектно
-------Йода ако изкаш да спорим да го правим в кофата, макар че не виждам смисъл да споменаваш какво мразиш, и какво не- няма нищо общо с темата!.---- Това че харесвам Хитлер не ме прави нито нацист нито расист най-малко пък скинар.... прави си изводите
RAVE THE FUTURE
всички цигани ги мразят, ти не си изключение.Първоначално написано от haritov
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.