Цитирай Първоначално написано от Riva
Цитирай Първоначално написано от balu4ka
Ти май гледаш само външния вид.Никога не бих дала толкова пари за кецове (примерно) и другата година да ги захвърля и да купя нови -по скъпи ( а тези да са с 60 лв по -евтини )... . И май не е тва раздела ...
Напротив,не гледам само външния вид но все пак начина по който изглежаш прави първото впечатление,нали?А що се отнася за марковите дрехи(които обикновенно са скъпи)имам едни адидаски на почти 3 години и не са мръднали все още,така че това си е инвестиция която се отплаща А що се отнася до раздела-колкото по-добре изглеждаш,толкова повече самочувствие имаш,а от там>запознанства>приятелст во и евентуално ЛЮБОВ Малко тясна е връзката,ама карай.
Интересно .. Мойте ботуши са 60 лева ии вече 2 години ис ги нося всяка зима.. блузката ми е 12 лева ама не можеш да и ги дадеш .. Дънките са ми 180 лева ии вече 2-ри месец се протъркаха.. Дефакто отзад енс и носиш етикета ии тва колко пари ти е нещо не е определящо.. мога да си харесам дреха 200 лева мога да си я намеря същата и за 20 лева.. ии др 180 да си ги похарча за др.. ;дд

Цената никога не е била критерии за качество ..