Така..да започвам веднага с историята.
Един мой приятел има сериозна(поне според него) приятелка,но проблема е че любовта им е ''интернет любов''.Та те ходят вече от 1-1,5.
От различни градове са(разстояниео между градовете е над 250км.) и НИКОГА не са се виждали.Разбира се,двамата имат камери и се ''гледат'' по тях.Каза че са свикнали един с друг,готови са на всичко един за друг, дори са стигнали до такъв етап,че си изпращат снимки на половите органии (то като гледам колко к**вички има напоследък и че те си качват голи снимки по сайтовете за запознанства това е нормално,но да не повдигаме друга тема.)
Та приятелят ми постоянно казва как иска да я види,да я целуне,да я прегърне(то това е логично,все пак той е МНОГО влюбен)
И моят човек в събота ще се мести ( ) в града на момичето(за постоянно,заедно с родителите си,но това няма значение).Уговорили са си среща и той е много щастлив заради това.
Но аз се притеснявам колко ще издържи връзката им-мисля че ще се любуват малко един на друг,а после ще си омръзнат,просто защото са чакали този миг толкова дълго време.
Вие как мислите?
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)