- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно е..
здр.. значи имам една приятелка която има чуството че харесва братовчед си![]()
звучи ми смeшно но мисля че не ме лъже.. според вас дали найстига е влюбена в него или е просто по силна симпатия??
![]()
![]()
имах предвид дали е възможно да е влюбена във 2-рия си братовчед?
ахаПървоначално написано от bonbon92
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Естествено! Както има гейове и лесбийки, които се приемат от обществото за психично болни, извратени, ненормални и т.н. Така и ще има хора, които са влюбени в свои роднини. Това, че някой някога е казал, че този вид любов към близки е грях и хората са го приели безрезервно за истина, не значи, че и аз [например] го мисля. Винаги има изключения от правилото. И на мен не ми се струва ненормално.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
aхаПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
..от къде да знаем?!
Да оригинален си.Според многото турски сериали,които се навъдиха напоследък мисля че е напълно възможно тя да харсва баща си![]()
![]()
да и на мен ми звучи много смЯШно ..![]()
п.с. не се филмирай ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Възможности много .. истината е само една![]()
![]()
То иаз харесвам братовчед ми, ама не съм влюбена в него![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
хаха съгласна съмПървоначално написано от Riva
но си мисля че дори и двамата да се обичат не би се харесало мн. на родителите им
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
даве и аз тфаа и казах мъъ тя вика пука ми... и ся кво да напраа![]()
Кво те интересува?!![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Първоначално написано от kombarka
Eми все пак ми е приятелка и държа на нея...![]()
Един момент- сега ще използвам силите си на врачка и ще ти кажа. мислиш ли, че някой друг е наясно какво се случва в главата й. Дали хипотетично е възможно? Да!
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!