- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче от другия клас !?
Здравейте проблема ми е следния , има едно момиче от другия клас ( аз съм 8-ми тя 9-ти ) което страшно ми допада , имам чувството че и аз и допадам така де като се обърна към нея тя винаги ми гледа. Досега не съм имал проблеми с момиче с това да заговоря , но сега сякаш е различно не мога да се добера до нея просто когато и да я среща тя винаги е в компанията на други от класа и .
Когато я видя искам да отида и да и кажа здравеи но нещо ме тегли обратно . Кофти че няма и кои да ме запознае с нея в ново даскало съм . С другите момичета от моя клас нямам грижи налитат ми като мухи на мед но само недостъпното ме влече . Така че ако имате някакви съвети (чесно казано доста странно ми е да пиша такива теми в интернет сайт
![]()
)
Ми ако си толкова отракан няма да имаш проблем, обаче и аз съм 9ти клас и не бих си и помислила да тръгна със заек... Успех все пак!!!
Ахахахаха got owned xDПървоначално написано от desitoyoy
По темата:Пич,няма какво да ни залъгваш-който си е сдухан си остава сдухан...или я заговаряш или не,това е какво можем да ти кажем ние.Другото си зависи от теб![]()
Трябва да е доста .. как да го кажа.. зрялаза да тръгне със заек. Искам да кажа, че повечето момичета не биха го приели особено сериозно. Иначе няма нищо лошо да се сприятелиш с нея и си намери някое момиче от твоя випуск по-добре.
Не искам да ти отнемам надеждите,но едва ли ще тръгне с теб.Проста причина - заек си.Виж на момиче повече приляга да тръгне с по-голям,но на момчетатапфф.Намери си друга,на твойти година или по-малка от теб.И да,момичетата сме като мухи,поне по-отворените.Ако тя имаше някакъв нетерес щеше да те е заговорила вече.
Нама да те огрее,съжалявам,но това е реалността.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Първоначално написано от lovableboy
Еее, добре бе.![]()
Иначе мУхи...![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
съгласна съмПървоначално написано от zero
какво е това "няма да ти обърне защото си заек" ами ако е така значи въобще не си заслужава като си заек какво ?? нещо по-малко ли си от нея
събери малко смелост и се запознай нищо лошо няма
пожелавам ти късмет
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Ясно е като бял ден действам и да не ми пука най-много една две седмици да ме земат на мезе но и това ще отминеПървоначално написано от mese4ka
. Благодаря за пожеланието
![]()
Абе я си го на***айтеСамо обезкуражавате момчето. Действай и това е. Ако имаш смелостта де. Да си призная и аз искам да се запозная с едно момче от по-горен клас, ама нямам смелост. Аа и да - на мен не ми пука момчето заек ли ми е, не ми ли е. Ако ми хареса и е порастнал за годините си, нищо няма да ми пречи. Пък и ако някой дойде така при мен ще ми направи много добро впечатление. Предполагам и за другите е така. Та, да, действай там
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Какви са тия глупости, че нямало да иска да тръгне със заек? Аз също съм 9 клас и нямам проблеми да се хвана с някой 1 година по-малък, а и със сигурност знам, че не съм единствената. А това, че ако е имала интерес към теб, вече е щяла да те заговори, също не го намирам за вярно. Има доста срамежливи момичета, които чакат другия да направи първата крачка. Действай смело и успех! Нямаш какво да губиш.![]()
Изнасили я, ако не й хареса нейн си проблем.
Пич нямаш големи шансове.. 1во - момиче, 9 клас, яка щом както се описваш си някъф гъзар значи едва ли харесваш разни с кашони на главата.. едва ли е свободна..
2ро - да приемем че е свободна.. ама нали знаеш че и се точат от 9,10 клас поне 1,2ма..
Абе кофти тръпка .. Има хубави зайки като за теб бъди в групата не се цепи от колектива, щот колектива ще ти го нацепи колективно..![]()
Щом ти се лепат тия в класа 'като мохи на мед' не ги жали![]()
![]()
![]()
![]()
Грр! Не толкова песимистично! Дразня се!Първоначално написано от john95
![]()
![]()
Така де, и 50 човека от по-горните класове да й се точат, тя пак може да избере автора на темата, нали? Затова - да пробва! Ако от началото си повтаряш- ма то няма да стане, то това, онова- много ясно, че наистина нищо няма да излезе!
Тая тема нещо ми хареса,почвам да я следя.![]()
+1+1+1+1+1+1Първоначално написано от john95
Абе пробвай е .. какво ше изгубиш ..нищо. Кат не стане търсиш следващата ..като стане ше топнеш чушлето.
Има много момичета,който харесват по-малки от тях![]()
еххх ами ако няма кой да ви запознае намери и скайпа от някъде и сам и се представи или не знам..изчакай докато е сама и се запознай с нея .. т0ва ми нап0мня и на мен за един симпатичен заек от моето училище..нищо че аз съм 9ти клас ..опитай,нищо не губиш![]()
Сещаш ли се, че ако не отидеш да говориш с нея няма да стане нищо? Тръпката и ще отмине, така че действам сега! Говори с нея сякаш е някоя твоя приятелка ;]
Повярваи ме от личен опит знам , че ако заговориш момиче по скайп най-много да станете фр. а както се казва в 8-ми клас такъв филм не се прожектираПървоначално написано от bybit0o0
![]()
![]()