.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder

И ти ли, като мен, си имаш една папка с 50 ЛОЛ снимки на десктопа, та да са готови да ги използваш всеки път като видиш някакъв уникално идиотски и лишен от смисъл пост, така де, всеки път като влезнеш тук?

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Абе какви сте вие бе ? .. Бил заек .. И какво от това.. и заек да е пак може да е по-голям от нея ? Невъзможно ли е ? Напротив.. и кво .. например се окаже,че той е по-голям,тогава каква тъпа причина ще измислите.. .Няма никакво значение дали си по-малък от нея .. никой не си избира приятелите и ако щеш гаджето по това дали са по-големи или по-малки.И също така една година разлика кво е.. нищо.Затова побързай да се запознаете .Както казаха по-горе нищо не ти пречи да се запознаеш със всички момичета,с които е . Успех!

Ако наистина те харесва, това че си заек е най-малкия проблем, така че споко А за заговарянето.. що не пробваш да се запознаеш с цялата компанийка? Щом казваш, че когато не харесваш момичето не се притесняваш не виждам проблем да се запознаеш с всички, които са с нея и ще стигнеш до целта айде успех и да кажеш какво е станало
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

аз също съм на мнение че тва че си по малък няма значение..и аз съм 9 клас...а в момента съм влюбена в зайче.. та според мен опитай да я заговориш..ако не измислиш с кво..я попитай дали ще може да ти покаже нещо в училище, примерно някой кабинет или нещо.. хД колкото да я заговориш..мисля че тя веднага би разбрала намека.. :}
    айде успех.. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си