Малко е стара темата, но сигурно има още хора, които незнаят. А и не видях смисъл да пускам нова тема за въпроса, който ще пусна, след като дам съвета си

Абе мани ги тия лайна в магазина, в моста -.- Там има най-ужасните дрехи, които можеш да си представиш!!!
Чувала ли за магазин "ЕЙТИИН"(18 ). Намира се посока Халите, Джумаята, или както ти е удобно, но е в тази посока. Значи има едно платено паркингче и там по 1 уличка се намира, до бивш графити шоп. Жълт е на цвят. Има скейт облекло, но и хип-хоп също. Но нямам впредвид широките анцузи, чувалите и т.н. Всъщност има и такива, не съм сигурен. Но има супер дрешки, които можеш да си вземеш. Аз самият слушам РАП, защото хип-хопа е културата,към която се причислявам и има супер яки дрешки.

Аз също имам въпрос, да знаете от къде мога да си купя дъкни на ЕЛ ЕР ДЖИ, пак за Пловдив става на въпрос. Ако някой е копувал от 18, да каже дали има, защото аз като бях си взех само 1 тениска. Аз не съм от Пловдив, но ходя при брат ми и така. Като цяло се стремя да с еобличам като Еминем, Ти Ай, и т.н ако знаете от къде да си взема дрешки казвайте!

Айде, мир !