.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Eдин вид заплаха...

Едно момче,което познвам от доста време,но никога не сме си говорили повече от 10-15 мин., настояваше да излезем.Е,реших най-после да го направя,обади ми се една вечер,уговорихме се и д0иде, взе ме с колата и тръгна нанякъде,казах,че не желая да ходя никъде,но той продължи да кара,оттам аз пълна паника,спряхме в някаква крайна уличка и чух следнот нещо"като кукличка си ми,искам да съм с теб,макар и само за малко"Молеше ме ...При което аз отговорих"забрави,че ще легна с теб".....оттам се ядоса и започна с обидите,че съм тъпа лигла,която не знаела какво иска. удари ме с една блуза и запали колата с думите"кучка такава,ще ме правиш на глупак,не се надявай да си намериш работа в града,нали си много умна,ще ти направя животя черен щом ще бъдеш такава"

Как да постъпя,като дори не съм виновна,а ще ме изкара такава?

Не се притеснявай...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: Eдин вид заплаха...

Цитирай Първоначално написано от alex_91
    Едно момче,което познвам от доста време,но никога не сме си говорили повече от 10-15 мин., настояваше да излезем.Е,реших най-после да го направя,обади ми се една вечер,уговорихме се и д0иде, взе ме с колата и тръгна нанякъде,казах,че не желая да ходя никъде,но той продължи да кара,оттам аз пълна паника,спряхме в някаква крайна уличка и чух следнот нещо"като кукличка си ми,искам да съм с теб,макар и само за малко"Молеше ме ...При което аз отговорих"забрави,че ще легна с теб".....оттам се ядоса и започна с обидите,че съм тъпа лигла,която не знаела какво иска. удари ме с една блуза и запали колата с думите"кучка такава,ще ме правиш на глупак,не се надявай да си намериш работа в града,нали си много умна,ще ти направя животя черен щом ще бъдеш такава"

жалба в полицията да се научи

той на колко е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov

жалба в полицията да се научи

той на колко е

27,а аз съм на 17

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    жалба в полицията ако тръгне да прави нещо

ама недей се занимава с простаците явно е някво лигавне със скъпа кола и дебел ланец на врата

това е случай в който е добре описана простащината на един млад човек?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Така е като си играеш с огъня.Просто не е трябвало въобще да му обръщаш някакво внимание,камо ли да контактуваш с него.И ти незнаеш защо си излязла с него,какво очакваше да стане?

Мисли преди да правиш нещо...а относно заплахите не се връзвай просто му е станало sad

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Така е като си играеш с огъня.Просто не е трябвало въобще да му обръщаш някакво внимание,камо ли да контактуваш с него.И ти незнаеш защо си излязла с него,какво очакваше да стане?

Мисли преди да правиш нещо...а относно заплахите не се връзвай просто му е станало sad
    yeap ..

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Надали осъзнаваш че тоя жалък тип просто е искал да те оправи и да те зареже.Извинявай,10 години разлика и още повече излязла си с почти напълно непознат.Недей се притеснява просто.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Е,реших най-после да го направя,обади ми се една вечер,уговорихме се и д0иде, взе ме с колата и тръгна нанякъде,казах,че не желая да ходя никъде,но той продължи да кара,оттам аз пълна паника,

Хем боли, хем сърби, хем драго ми е.
    Като не си искала да ходиш никъде с него, да не си се съгласявала да излизаш с него.
    Научете се да си носите последствията от постъпките. Не можеш хем да се правиш на яка и готина, хем да си ходиш девствена...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Е,реших най-после да го направя,обади ми се една вечер,уговорихме се и д0иде, взе ме с колата и тръгна нанякъде,казах,че не желая да ходя никъде,но той продължи да кара,оттам аз пълна паника,

Хем боли, хем сърби, хем драго ми е.
    Като не си искала да ходиш никъде с него, да не си се съгласявала да излизаш с него.
    Научете се да си носите последствията от постъпките. Не можеш хем да се правиш на яка и готина, хем да си ходиш девствена...
    един път да съм съгласна с тази дама

и според мен трябва да поговориш с някой близък

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Нищо няма да ти направи. Неадекватна реакция на лигльо свикнал всички да му се пускат.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ударила си го в мъжкото слабо място - гордостта.Спокс, нищо няма да ти направи.Куче, което лае, не хапе Освен ако не е някаква мутра... тогава вече става лошо
    all day... all night... what the fuck?!

Извод : 10 години разликa epic fail..
    лол

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Човешкото любопитство е нещо велико
    Кажи на баща ти ще му сфести маслото за нула време
    Creative Technologie

Град
    СОФИЯ
    Ще намери някоя която да ебе (с извинение) и ще забрави случката .. споко.

Цитирай Първоначално написано от ohluv
    Човешкото любопитство е нещо велико
    Кажи на баща ти ще му сфести маслото за нула време

Ако има нещо викаш тате да му свети маслото на тоя и после слушаш дълга лекция от която да си извадиш извода както се каза по нагоре ; ' 10 години разлика = Epic Fail!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ченгета
    Брях,брях

Град
    Враца
    И аз мисля, че нищо няма да ти направи...
    еlsy

Град
    |На 3еМяТ@|
    Отиди в полицията и подаи жалба за тормоз . Отърси се от този спомен ония ще си намери маистора някои ден.

ba6ta nqma6 li ? toi si znae kak da postypi , prosto mu razkaji istoriqta

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Леелеее )) и аз познавах един точно 27 годишен и като го одразях ме заплашваше.1 месец не ме остави на мира.Простоянно ме турмозише, звънеше ми през 10 минути, а бе беше ужасно.Много заплахи бяха и тн, но сега не знам нищо за него и нищо не направи.Само устата много му знаеше.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ти си си виновна, че въобще си се съгласила да излезете. Ако продължи да те тормози предприемай мерки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си