- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- интимна татуировка
решила съм да си правя интимна татуировка
можели някой да ми каже горе-долу цената и какви подражки трябва да се правят и имали някаква опасност
и ако може някакви снимки като предложения да ми дадете
мерси предварително![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
никой ли няма да ми помогне![]()
![]()
апф... ти ме отегчаваш отввясъкде...
що реши там?! че мама и тати да не видят..
а да си чувала ,че има значение големина, мастило и тн?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Като идея е интересна , ама иначеПървоначално написано от EarthShaker
![]()
В този сайт има някой и друг интимен татус : )
http://www.peter-tattoo.com/Type.asp...D=11&langID=BG
Няма значение къде е татуировката поддръжката е една и съща. Правят ти татуировката и после татуировчика ти залепва от това прозрачното фолио и седиш няколко часа. След това измиваш старателно татуировката, която ще пуска лимфа, коят е доста лигава и ще е черна. Така организма изхвърля излишната боя. Измиваш, намазваш с гентамизин и залепваш и ти с фолио. Фолиото се слага 2 дена, след това спира и лимфа да тече, обаче една седмица трябва татуировката ти да е винаги, ама винаги намазана с гентамицин или вазелин. Е това е за поддръжката, обаче не те знам на колко си години, ама недей да с правиш татуирока за гъзарията или там където си решила, за да не те видят ваще евентуално. Изчакай няколко години, ако мнението ти не се промени, татуирай се.
На колко години си?
Преди години беше мания 13,14 годишните да искат да си татуират интимните части с името на милУтуУууу.![]()
Смех баце...
И на колко си ? 13 ? 14 ?
Искаш да впечатлиш поредния 20 годишен батко...?
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Иууууууууууу, бахти отвратителнотооооПървоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
![]()
![]()
Напиши си името на гаджето ти![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
не съм малка
а колко пари е г/д
Като искаш да ти изтръпне вагината прави си.. Но по мое мнение си е чиста загуба на пари, време и излишни болки. И без това най-много да отблъснеш сексуалните си партньори.Първоначално написано от girl4eety
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
ае ние от къде да знаем кво искаш да си правиш, че да ти кажем ква е ценатаПървоначално написано от girl4eety
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от BoCupycake
сериозно уф кофти...
по темата:цената на татуса зависи с кво мастило е дали растит. или другите там забравила съм ги кви бяха отдавна не съм си правила таттус. и от големината зависи и от студиото как варират но да ти кажа примерно на квадрат 1см е 10лв. да речем ако е 2на 2 ще е 20лв и така. имам примерно аз 2 на 4 и ми взеха 35лева,ама ти казвам зависи от студиото.разкарай се и питай в няколко как им вървят цените,разгледай каталози за да видиш човека как ги прави![]()
зависи от това дали е цветна или не .. от това колко голяма е.. колко сложна е .. ние няма от къде да знаем .. ти първо си направи или намери моделче .. отиди при някой татуист и го питай ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
о м г ..![]()
сори .. не мога да ти бъда полезна .
![]()