- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- skype love ?!
Щом не иска да разговаря с теб, негова воля. Ти си направила, каквото е зависело от теб, няма сега да му се молиш, та видиш ли той да те удостои с разговор.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Плюя и сеpа на тъпия ви скайп и "любовта" по него![]()
Скайп=Зло
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
скойпа е заместител на телефона... може да се чуете, видите, уговорите да идете някъде, зе ся " obicHam te (h) (hug) :*"мн тъпо наистина
![]()
Тука требе да създадеме някав АНТИ-SKYPE клуб баси..Дори и с гаджето(реално,не кибер) не бих поддържал връзка по скайп..
кво плюете по скайпа, бе?! хаха. той е сам по себе си е много добре измислен, супер начин за лафче и убиване на време. тва, че нечии болни мозъци буквално ''заживяват'' в него, е друга тема.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Е да де , то че е хубав - хубав е , но това , че ''болните мозъци'' го използват за такива работи убиват репутацията му .. За общото благо - да убием СКАЙП ..Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
защо? аз предлагам да убием болните мозъци. не ми се лишава от удобството на скайп само заради тях. ;]Първоначално написано от chilledMind
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
skype - любов..
нещо не се връзва![]()
Ох имах една такава приятелка с ей такива истории с едно момче от скайп. Мисля че не си струва да продължаваш да се самосъжаляваш, а се вземи в ръце и си хвани гадже не по скайп и нета, а от релнаия живот!!!