- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ???
Опознайте се малко .. и тогава дейстай.
Покани я да излезете. С думите: "Искаш ли да излезем след училище?"
И ако е толкова невероятно, шокиращо, безпрецедентно умна... научи се да пишеш...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
с пръстен ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Извинявайте за това, че имаше правописни и пунктуационни грешки, на малко бързах.
Вече доста си опознахме. само че не знам какво изпитва към мен, защото е доста потаина в този вид тема или разговор. Под деистваи, какво имаше напредвид? И какво да направя ?
Не е нужно да я питаш дали иска да станете гаджета, а да я поканиш да излезете (добра идея след училище, както каза LadyDi) и сам ще разбереш дали иска да сте нещо повече.
И странно как така не те е срам да и предложиш, а те е срам да я поканиш да излезете?!
Нямах напредвид че ме е срам да я поканя просто не съм го правил... Смятах да я поканя на вечерно кино и да я изпратя и тогава да и каза че я обичам ... ама не съм сигурен и затова ви моля за съвет. Никога не и бих казал, че искам да стана гадже с нея (така да и кажа че я обичам) , това е просташко, според мен.
+1Първоначално написано от Nadelina
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
недей да правиш глупости и да и казваш че я обичашмомичетата се плашат от това...в началото не и казвай нищо толкова романтично а се дръж нормално...говорете си повече и я покани на кафе/кино/разходка в парка само 2мата...ако се съгласи...супер...след това тряя да знаеш нещо много важно...не и говори колко е неземно уникално ужасно красива, а си говори с нея и се интересувай от нея...от вкусовете й...от самата нея...забавлявай я и се дръж мило...но не прекалявай...трябва да не ставаш досадник и да я търсиш постоянно...скоро направих такава грешка....едно момиче ме харесваше...аз също нея и нали се събрахме...обаче още първите 1-2 дена и говорих разни доста мили неща...колко е красива и всякакви други глупости...и тя ме заряза точно заради това..защото се уплаши от намеренията ми...
трябва да се държиш несериозно...всякаш сичко е на шега...разбира се не тряя да си груб, но не тряя и да си с нея постоянно....даже понякога малко игнориране засилва интереса....не е задължително примерно сяка вечер да и пращаш мечета целувки и глупости по скайп за лека нощ...или пък всяко междучасие да си при нея...нека и тя да прояви интерессъщо няма нужда да и предлагаш..една целувка е достатъчна...ако дойде момента ти ще усетиш и ще го направиш
ииии още нещо важно от мен...ако не се получи нищо не й досаждай, а я остави на мира...знам че 1 година и половина е много, обаче не си заслужава на тея години да се тормозим и да правим някви любовни драми...отреже ли те...ориентираш се към друга
п.с. поправете ме ако греша...тва е моето мнение (и аз съм заек![]()
![]()
)
![]()
Виж поста на fireball121 и го прочети добре. Романтиката е за един по късен етап, така че въобще не я ползвай. Срамежливоста въобще няма да ти помогне, най-добре се абстрахирай напълно от нея.
П.С. Ако това момиче наистина е толкова хубаво колкото казваш, ще има много приятели и по-големи момчета от теб .. а щом 1 година не си я загороварял, шанса ти с нея е много малък...
Ами то има един лаф "Никой не е перфектен докато не се влубиш в него" Като те слушам как говориш явно много си хлътнал... Ами и аз мисля, че трябва хем да и показваш, че имаш интерес, ама и хем лекичко да я игнорираш... Излизайте и се сприятелете и после пак пиши, за да ти дадем още съветчета
човек... ти си по-младото ми аз... и с мен беше така с няколко мацки... аз съм отчайващ романтик... постоянно мисля как да направя нещата по-красиви,свалям звездите и накрая кво... тя ме иска само за приятел...Първоначално написано от Madeyed
... ей сега,преди 2 дена, 1 момиче ми каза,че е влюбена в мен,ама иска само тя да била влюбена без да се влюбвам аз...ходи ги разбери момичетата... повече няма и да се опитам да ги разбирам... та моят съвет е(като страничен наблюдател):действай по-бързо... даже по-добре да претупваш нещата,отколкото да задълбаваш в обречена любов,после да се дразниш и да се самонаказваш,защото някоя си не те харесвала.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Трябва яка пачка
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Боже! Какъв мъж под чехъл ще си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
това много помагахаресваме едни и същи предмети и сми най добрите в почти всички области....![]()
Уау, каква любовна депресия се очертава.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Набий си една ч*кия за здраве![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Ти си мазно, мизерно, жалко КУЧЕНЦЕ на нейната каишка.
СТРАДАЙ !!! СТРАДАЙ МНОГО, прави ме щастлив![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Гледам и не вярвам на ушите си!
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
млади падуан поеми на мисия с нея в някое кафене
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
слушай учителя.. доволен ще останешПървоначално написано от haritov
Не се смейте на човек,
или ще станеш безработен зелен смешник.Първоначално написано от huksy
е.. риск печели.. риск губиПървоначално написано от lubomirky
Не се смейте на човек,