- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ???
недей да правиш глупости и да и казваш че я обичашмомичетата се плашат от това...в началото не и казвай нищо толкова романтично а се дръж нормално...говорете си повече и я покани на кафе/кино/разходка в парка само 2мата...ако се съгласи...супер...след това тряя да знаеш нещо много важно...не и говори колко е неземно уникално ужасно красива, а си говори с нея и се интересувай от нея...от вкусовете й...от самата нея...забавлявай я и се дръж мило...но не прекалявай...трябва да не ставаш досадник и да я търсиш постоянно...скоро направих такава грешка....едно момиче ме харесваше...аз също нея и нали се събрахме...обаче още първите 1-2 дена и говорих разни доста мили неща...колко е красива и всякакви други глупости...и тя ме заряза точно заради това..защото се уплаши от намеренията ми...
трябва да се държиш несериозно...всякаш сичко е на шега...разбира се не тряя да си груб, но не тряя и да си с нея постоянно....даже понякога малко игнориране засилва интереса....не е задължително примерно сяка вечер да и пращаш мечета целувки и глупости по скайп за лека нощ...или пък всяко междучасие да си при нея...нека и тя да прояви интерессъщо няма нужда да и предлагаш..една целувка е достатъчна...ако дойде момента ти ще усетиш и ще го направиш
ииии още нещо важно от мен...ако не се получи нищо не й досаждай, а я остави на мира...знам че 1 година и половина е много, обаче не си заслужава на тея години да се тормозим и да правим някви любовни драми...отреже ли те...ориентираш се към друга
п.с. поправете ме ако греша...тва е моето мнение (и аз съм заек![]()
![]()
)
![]()