- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат момичетата? /въпрос към женската аудитория/
Момичета винаги ми е било чудно,какво искате от момчето когато се сваляте?Да бъде нежно,възпитано?Или пък да е със самочувстеие?Или пък да е просто мълчливо. Или най-добре вие опишете как искате да се държи едно момче на среща? ths предварителн0![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
... have mercy...Първоначално написано от PsychologicalDisorder
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi
Mercy on me...
Ми мил (ама не прекалено...),без романтика ако може (или пък мнооого малко..),забавен (може и малко вулгарен) ..![]()
Да е различен от всички правежи ..Първоначално написано от perfektencom
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да е възпитан?Да!Да има самочувствие?Не,в повечето случаи не е оправдано.Определено да не бъде мълчалив,а да може да води разговор.Просто да бъде нормален и себе си ;]
йес ! =D>Първоначално написано от nicolepcd
Да има страхотно чувство за хумор и да е уверен в себе си. +да споделя голяма част от моите интереси. Това ми стига, за да ме "свали".
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Момичетата искат да ги ебат, nuff said
Абе като се замисля ми се иска да е така, а е точно обратното! Влекат ме лошите момчета 8-Първоначално написано от Addicted2Chocolate
) най-големия ми проблем
А тези дето са свесни попринцип ги приемаме като за тип- най-добър приятел... сеш се
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Искам момчето да е различно(от повечето кухандери..Първоначално написано от perfektencom
), да е естествен, с чувство за хумор.. и да не използва заучените, тъпи и банални изрази..
Нежен, мил, възпитан, умен, с умерено самочувствие с покритие и може малко романтичен..
.. Абе, нормално момче..
Дрън, дрън много искам, но поне знам какво искам..
![]()
п.п.: Хубав цвят е синия..![]()
![]()
Да бъде себе си, ненавиждам позите.
all day... all night... what the fuck?!
Ми всяка си има вкус беАз примерно съм на 13 и харесвам високи,мускулести и забавни момчета...
![]()
![]()
квото съм искала ..получила съм го !![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ми...да е мил, нормален (нито надут,нито комплексар) умничък и да не е някакъв дет си мисли, че е хванал господ за шлифера. Аз лично намирам за нещо много сладко неувереността и срамежливостта в момчетата, но това си е мое мнение
Аз не искам да се държи с мен като с бъдеща любовница.... в смисъл да не ми говори искрено,само да се перчи и т.н. ..Предпочитам момчето да е възпитано и най-вече да ми е итнересен...но ако за първа среща ме заведе на кафе..моментално губи много то4ки..Предпо4итам на палачинки.![]()
![]()
Първоначално написано от mOBSCENE
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от kombarka
и аз съм така![]()
![]()
но съм забелязала,че съм рядко срещан случей така че...
еми има различни момичета които харесват различно поведениено дълбоко се съмнявам че някое момиче харесва да бъде обект на обиди макар и на шега (случвало ми се е ) аз попринцип харесвам момчета които на първо място да показват че се интересуват от мен а не да блеят по чавките
еми с няколко думи да отговарят на моито настроение
ако се лигавя и те да се лигавят ако ми е тъжно... да ме успокоят
а не аз да плача а те да се хилят
![]()
MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!
мен![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.