.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Какво искат момичетата? /въпрос към женската аудитория/

Момичета винаги ми е било чудно,какво искате от момчето когато се сваляте?Да бъде нежно,възпитано?Или пък да е със самочувстеие?Или пък да е просто мълчливо. Или най-добре вие опишете как искате да се държи едно момче на среща? ths предварителн0

женската алдитория
    oh, God...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    женската алдитория
    oh, God...
    ... have mercy...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    женската алдитория
    oh, God...
    ... have mercy...
    Mercy on me...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Въпросът ти няма точен отговор

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ми мил (ама не прекалено...),без романтика ако може (или пък мнооого малко..),забавен (може и малко вулгарен) ..

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Какво искат момичетата? /въпрос към женската аудитория/

Цитирай Първоначално написано от perfektencom
    [color=blue]Момичета винаги ми е било чудно,какво искате от момчето когато се сваляте?
    Да е различен от всички правежи ..

Да е възпитан?Да!Да има самочувствие?Не,в повечето случаи не е оправдано.Определено да не бъде мълчалив,а да може да води разговор.Просто да бъде нормален и себе си ;]

Град
    Враца
    Да е лигав и приказлив
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Да е лигав и приказлив
    йес ! =D>

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да има страхотно чувство за хумор и да е уверен в себе си. +да споделя голяма част от моите интереси. Това ми стига, за да ме "свали".
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Момичетата искат да ги ебат, nuff said

Цитирай Първоначално написано от Addicted2Chocolate
    забавен..мил..внимателен..а не някакъв надут тъпак ,който се прави на голяма работа и през цялото време говори за себе си и ръси само тъпизми... да се лигави заедно с мен
    Абе като се замисля ми се иска да е така, а е точно обратното! Влекат ме лошите момчета 8- ) най-големия ми проблем А тези дето са свесни попринцип ги приемаме като за тип- най-добър приятел... сеш се
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Re: Какво искат момичетата? /въпрос към женската аудитория/

Цитирай Първоначално написано от perfektencom
    Момичета винаги ми е било чудно,какво искате от момчето когато се сваляте?Да бъде нежно,възпитано?Или пък да е със самочувстеие?Или пък да е просто мълчливо. Или най-добре вие опишете как искате да се държи едно момче на среща? ths предварителн0
    Искам момчето да е различно(от повечето кухандери.. ), да е естествен, с чувство за хумор.. и да не използва заучените, тъпи и банални изрази.. Нежен, мил, възпитан, умен, с умерено самочувствие с покритие и може малко романтичен.. .. Абе, нормално момче.. Дрън, дрън много искам, но поне знам какво искам..

п.п.: Хубав цвят е синия..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Да бъде себе си, ненавиждам позите.
    all day... all night... what the fuck?!

Ми всяка си има вкус бе Аз примерно съм на 13 и харесвам високи,мускулести и забавни момчета...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    квото съм искала ..получила съм го !
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Ми...да е мил, нормален (нито надут,нито комплексар) умничък и да не е някакъв дет си мисли, че е хванал господ за шлифера. Аз лично намирам за нещо много сладко неувереността и срамежливостта в момчетата, но това си е мое мнение

Аз не искам да се държи с мен като с бъдеща любовница.... в смисъл да не ми говори искрено,само да се перчи и т.н. ..Предпочитам момчето да е възпитано и най-вече да ми е итнересен...но ако за първа среща ме заведе на кафе..моментално губи много то4ки..Предпо4итам на палачинки.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    квото съм искала ..получила съм го !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от YouAreEmpty
    Момичетата искат да ги ебат, nuff said

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Цитирай Първоначално написано от Addicted2Chocolate
    забавен..мил..внимателен..а не някакъв надут тъпак ,който се прави на голяма работа и през цялото време говори за себе си и ръси само тъпизми... да се лигави заедно с мен
    Абе като се замисля ми се иска да е така, а е точно обратното! Влекат ме лошите момчета 8- ) най-големия ми проблем А тези дето са свесни попринцип ги приемаме като за тип- най-добър приятел... сеш се

и аз съм така но съм забелязала,че съм рядко срещан случей така че...

:)

еми има различни момичета които харесват различно поведение но дълбоко се съмнявам че някое момиче харесва да бъде обект на обиди макар и на шега (случвало ми се е ) аз попринцип харесвам момчета които на първо място да показват че се интересуват от мен а не да блеят по чавките еми с няколко думи да отговарят на моито настроение ако се лигавя и те да се лигавят ако ми е тъжно... да ме успокоят а не аз да плача а те да се хилят
    MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    мен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си