- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат момичетата? /въпрос към женската аудитория/
като се оригвам и им е яко. като пръдна получават оргазъм. като говоря за WoW и CS слушат внимателно. като се изсекна въздишат замечтано. просто е бе, по просто от главните букви....
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Тва за лиготиите като висша ценност ли е за тебе?Първоначално написано от NoContinuation
Батковците не ги търпят.![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Не и ако не... правиш други работи, да речем.Първоначално написано от pwnage
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
да се отнася добре с мен
и да е забавен, поне малко. : ))
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Тия нахаканите с големите самочувствия се оакват накраяно ме забавляват дам ... Чувството за хумор е много важно за мен ... само усмивки да има
Падам си и по по-срамежливи, незнам защо. Обичам да виждам как трепери като ме види или като трябва да предприеме действие (срамежливи в границите естествено :P )
Абе,момичета не се правете!![]()
![]()
Всичките искаме да е някой,дето ни ходи по гъза-тука 2 мнения няма-и да обичате лигльовци и отворковци,не ви ли обърнат достатъчно внимание се почва с оплакването и до месец късате
![]()
![]()
Най-много искам да е някой забавен тип-смеха е едно от най-важните неща при мене![]()
Абсолютно несъгласна!Първоначално написано от lovegaga
Аз попринцип си падам по недостъпни момчета, дето хем ме карат да ревнувам, хем знаят как да ме накарат да се почуствам желана
![]()
... Винаги златната среда е най-добра! (пуу... вече и в рими говоря
)
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Не си падам по лиготиите и обесненията ... очаквам човека срещу мен да знае какво иска и да може да го казва направо!От там нататък за държание и всичко зависи и от двамата "каквото почукало, такова се обадило"![]()