- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как най-смислено можете да похарчите 4 лева
Вземете си карта за библиотеката. Толкова струва за ученици. За възрастни е главозамайващите 8. В Пловдив 2/5 лева.
А всъщност, колко от вас имат карта за библиотеката?
Grumpy old madman
Миналата година имах от националната, защото ми трябваха някои неща, но сега нямам и не бих си извадила. Ебаси депресиращото е вътре и става бъвно. Първо докато намериш това, което търсиш. Попълваш едно хвърчащо листче пък чакаш да ти донесат изданието в не знам си коя стая... ужас !
Предпочитам да си купувам книги.
Aз когато си вадих беше 2,50.
Не ходя много често, защото в къщи имаме доволно количество книги
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
В Ямбол картата е 6 лева.![]()
Затова си купуваме книгите на ново.![]()
е аз карта имам в училище.. ама ми е безплатнаоще от 8ми клас
.!.
имам карта, но е безплатна. И не съм влизала там от година-две. Взимам да чета книги от приятелите ми, не от библиотеката.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
ядене
Имах ама имах проблеми с библиотечното настоятелство :/ Някой ако може да ми издаде ще съм благодарна, мисля, че ще ми откажат ако поискам пак![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Имам карта ама много не я ползвам..
Всяко вдишване е квадратче към теб...
За 4лв си купуваш хляб и 2 салама от най-долнопробните![]()
Аз имам карта за народната библиотека.
Аз нямам карта.В библиотека от 5ти клас не съм ходила...![]()
Аз имам и ходя редовно в "Отдел Изкуства", за да рисувамИначе си взимам и книги на английски да чета.
Моята карта е на аванта, разбира се.![]()
Просто хванах когато беше "Голямото четене" и не искаха пари за карти.
едно време срещу левче беше такава карта, вече 4лв.въй-въй
аз си взимам книги от дядо вече, щото никога не мога да спазя крайния срок за връщане на книга![]()
Темата изглежда е умишлено направена,за да насърчи интереса на тийнейджърите към литературата. Успех.![]()
Аз читателска карта си имам. При нас направата на такава беше 5 лева,а да си подновиш срока от една година за ползване - 1 левче.![]()
Имам карта за библиотеката към катедра Англицистика и Американистика на СУ. От там си взимам всичко каквото ми трябва за универса + разнообразна английска и американска художествена литература.
Но пък картата ми е 16 кинта.
Каквото друго ми трябва имам три варианта, които се случват по следния начин:
- обаждам се на дядо и го питам има ли еди какво си (при него става въпрос за по-стари книги, естествено, но пък има около 20 000 (даже са картотекирани) и повечето неща, за които се сетя намирам там, а той ми ги праща с колет)
- ако той го няма или ми трябва по-ново издание - купувам си го
- ако е прекалено скъпо и не мога да си го позволя в момента - търся от приятел![]()
А в споменатата по-горе библиотека кооооолко е яко - не попълваш листчета (както в библиотеките на доста факултети), всичко си е компютаризирано, библиотекарките са супер мили, възпитани и усмихнати ВИНАГИ!, до прозорците има супер удобни фотьойлчета, на които можеш да си четеш, а част от тава е стъклен, защото е на последния етаж! Просто е супер яко място и с кеф си седя там, когато ми се налага!
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз имам карта![]()
Ползвам си я често, често. От както се помня картите при нас струват по два лева.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
В бургас е 2 лева и аз съм си направила,но я ползвам само ако трябва да чета нещо от училище..иначе си купувам,щото там има книги от времето на прабаба ми![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Имам карти за всякакви библиотеки.
Дори за такива,в които влизам веднъж на 2-3 месеца,но все пак е неотложно.В Народната цените са срамни...
Ти луд ли си да дам 4 лв за карта аре моля ти са.. ! За 4 лв ще си взема 1 галонка каменица и 200 грама бирени фастъчки за мезе ! Това според мен е по-разумния вариянт ! НАЗДРАВЕ![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
аз лично в нормална библиотека не ходя, в нас има предостатъчно количество книги .. последната ми карта беше за British Council и беше към .. 50 левакеф е да си вземаш каквото ти скимне на английски <33 + учебници за C1, които след смяната на формата на изпита са направо златни
![]()
Или 2 пастмасовиПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Ако ми се чете,то без книга няма да остана![]()
Аз имамняколко карти за различни библиотеки.
аз имам
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.