- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да привлека вниманието му ?
На 14 години съм и харесвам едно момче което е на 16. Може би повечето от вас ще кажат че съм малка или нещо такова но аз не мисля така. Запознахме се в една дискотека и си говорихме но сам за вечерта.Намерих му скайпа амаа незнам какво да му пиша незнам какви теми ще са му интересни.
Той харесва едно моя приятелка но тя него не. Как да му покажа че го харесвам защото ако му го кажа направо не знам как ще реагира. Харесвам това момче моляя ви помогнете мии
![]()
Първоначално написано от sweettt
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
с правата лопата...
и докато не е станал се изпикай върхО гърчещото му се тяло.
Ех, какви деца. Навремето с тухли се замеряхме. Гаранция - веднага пада свален.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тухлата трябва да е четворка, важно правило!!! xDПървоначално написано от LadyDi
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Е, да де. Няма да си играем на дребно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
По-добре иди при него, поговорете си. Да не ти пука дали темите, които са ти интересни на теб, ще са му интересни и на него. Бъди каквато си. После може да му поискаш скайп или телефон. Така е по-добре.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Еми щом му знаеш скайпа просто му пиши, за да се поопознаете и така ще разбереш какви теми му харесват.. и след това може да излезнете.. ако момчето прояви заинтересованост, разбира се..![]()
Голи снимки по скайп. Ако той те отреже може на мен да ги пратиш.
И после защо тоя скайп развалял децата... тц тц![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
по предлог прати и втория си скайп (т.е. мояПървоначално написано от YouAreEmpty
)