.
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 253 от общо 253
    Като бях по-малка един приятел на мама ми беше дал ЧЕРВЕЙ и аз нали съм си го крила от мама, но вечерта съм решила, че той трябва да спи с нас на леглото. На сутрината съм казала на мама " Мами киде ми е чевея " - тя се е чудила за какъв черевей говоря и ме е питала, защото съм се тръшкала на земята защото ми го няма. После съм и казала " чичо Стеф ми даде чевей и ми за (каза) да го сожим (сложа) в легото като пиш (спиш) !! Тогава майка ми е махнала сичките одяла и го е намерила, НО аз съм си го взела а е бил умрял. Цели три дни съм го носила с мен непрестанно с мисълта, че той "пи" (спи) .
    Също когато съм била малка съм изсипвала всичката пръст от цветята събличала съм се по гащи, взимала съм рибките (имах аквариум с риби и съм си ги вадела с ръка - после всички са били мъртви) и съм се въргаляла в пръстта с рибите.
    Пак с риби миналата година (6 клас) момчетата в голямото междучасие ходеха да си копуват риби и ми сложиха една на чина НАПРАВО РИБАТА БЕЗ ВОДА и тя започна да се мърда след което от уплах се претърколих от стола

Лапах на циганин, защото загубих бас и бях пияна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си