- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си
не обичах да ходя на детска и сутринта им правех стачки (тук е мястото да попитате какви, но не са за пред хора)
веднъж беше кацнало нещо на главата ми-беше кожесто и голямо колкото един малко дълъг и дебел пръст. ядеше ми косатаи момичетата пищяха повече от мене, а мен ми оставаше малко да се разплача
беше някво зелено, гнусно , илл лллллл
![]()
![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
йак ..веднъж карах колело и гледам-А.. някакво листо ми се е залепило на предната гума.. рекох да го махна и ..... се оказа че под него има залепен шит
![]()
Аз пък съм настъпвала лайно с ниски сандалиНяма да ви обяснявам, че отворените обувки не предпазват кожата ви от кафявото нещастие
![]()
Преди няколко дена се случи същотоПървоначално написано от hottie
![]()
Казаха ми, че било голям кеф за кучетата да се въргалят в изпражненияПървоначално написано от littlebaby
![]()
Първоначално написано от hottie
![]()
аз пък съм чувала същото за свинете![]()
![]()
ето датова като даваха миналата година .. ими таам когато беше . ... . по новините прасе с ботушкито се чувстваше ужасно
![]()
![]()
![]()
тъй че според мен прасетата им е кефф да се въргалят в изпражнения ..
за кучетата незнаех че е така![]()
Преди време бях на един купон с приятели. Бяхме в блок, на петия етаж. Един приятел се напи много. Ама много! По едно време излезе "да подиша чист въздух". Идва след 10-15 минути - всичко ОК. По едно време реших да си ходя... Отварям вратата и гледам - целия етаж оповръщан изцяло. По стълбите, по стените, по парапета... навсякъде. После се оказа че и долния етаж е в същото състояние (никой не разбра от къде е изкарал толкова 'материал'). Повръщано имаше и на първия етаж.. умника решил да драйфа между парапета
Та аз трябваше да сляза до долу. Проблема беше, че и аз бях доста пийнал... стъпвам, хлъзгам се и се хващам за парапета, който също се хлъзга. И едва стоя прав... Успях да се прибера, но се бях омазал целия
![]()
ее това е гнусно изпълнение но не мое![]()
![]()
един приятел се беше напил и после ходихме някъде на ресторант или пицария и той каза-Айде да излезем че да подишам чист въздух и хората да подишат малко чист въздух ..![]()
в детската градина г-жата ме тъпчеше с боб, а аз го мразя и го повръщах докато ми го тикаше с га'ната лъжица :д беше ужасно.
също и като нацапах с лайна ена тениска на ман ютд
ммм незнам ....
Може би разфасоване и дране на яре или агне на село![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Научи се да четешПървоначално написано от ioanamarcheva
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
най-якото ме е срам да го кажа...
някой повръщал ли е в деколтето на мацка, с която след броени минути(секунди) е щял да спи?![]()
задавял съм се с много (безкрайно) необичайни течности...наистина
уринирал съм върху др. човек![]()
пил съм ракия с таксиметров шофьор, докато ме кара...![]()
и доста др.![]()
е тва лято ходех бос през повечето време...Първоначално написано от gabi_94
толкова неадекватен, че последното нещо, за което съм мислил е обувки
в тоя ред на мисли- мн обичам да целя пичета с медузи (коато съм пиян го правя, иначе не съм такъв простак xD)![]()
Хмм. Не се сещам нищо друго освен това като повръщам как ми влиза въпросната течност в носо глътката и буквално повръщаш през нос уста - всичко. Попринцип имам много чувствителен стомах и не мога да ям много храни - риби и всякакви морски дарове и кисели неща - зеле например или пък като се натъпча много също ми става лошо. Та си спомням веднъж така се бях натъпкала с МакДоналдс и вечерта така яко повръщах, че направо се задуших. Защото нали повръщам и носът ми се запушва и не мога да спра да повръщам и не мога да си поема въздух и почнах да се задушавам и замалко да припадна. Иначе разбира се най- гнусното е, че повръщам върху самата себе си, защото е вечер и аз умирам за сън и в същото време ми е лошо и си лежа и чакам да повърна та да ми мине...
Иначе си спомням как една моя приятелка си беше изтървала телефона в кенефа в училище и как гаджето и и го вадеше с една найлонова чанта като ръкавица...
Издрайфах се върху дрехите на една съученичка..Беше ми супер лошо ;д..И тя до мен и аз се обръщам да и кажа нещо и по едно време ..и после мама изпра дрехите и
![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Аз не съм правила досега такива неща, ама една съученичка повърна в часа върху учебниците ми, изклепа стената и момичето пред нея![]()
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Първоначално написано от vanesa0pld
Мале,милото котенце..
но все пак си била малка и не си осъзнавала![]()
междодругото,аз лично видя ли някой да бие животно.. каквото и да е.. (ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЦИГАНИН ДА БИЕ ЖИВОТНО) .. агресията ми се повишава на макс... и ми иде да утрепам от бой тоя насилник..много пъти съм се заяждала с такива,и съм се молила дори за животните,сгазени на пътя.. от тези,които е сторено-нещо много лошо да им се случи.. затова,че натискат така ''гъзарски'' газта!![]()
![]()
Аман от лайнаркиПървоначално написано от bloodymirror
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Какви лайнарки бе?! ..
откога обичтта и загрижеността към животните те прави ''лайнар'' .. ооххх![]()
![]()
Бхме на екскурция и пред хотела имаше рекабила съм някъде 2,3 клас.. единият следобед излязохме на поляната до реката.. нашите умни хлапаци започнаха да хвърлят камъни в реката и да ни пръскат..ние да не останем назад започнахме да си го връщаме.. бяхме супер мръсни
![]()
![]()
![]()
гнусно, но забавно
![]()
![]()
Бях много почерпена и повърнах в пазвата на една приятелка.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ми като бях на село, имаше едно като чешма, и там имаше големи каммени корита, и с причтели там се къпахме, тва става като съм бил на 7 години. Пък там всякви животни влизаха![]()