- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си
В момента не се сещам за "най" , ноо помня,че преди мнооогооо време![]()
5,6 години някъде с една фр се учихме да се оригваме О,о аз не успявах много добре,но все пак ..
![]()
![]()
![]()
ужас хахах
ами аз като съм била май на 2 годинки, и всяка сутрин съм ставала рано рано преди нашите, изаквала съм съм се в гърненцето и съм го слагала в леглото на мама и тати, точно под носа им, да ми го изхвърлят![]()
![]()
![]()
Апък иначе аз най много се гнуся от насекоми, веднъж като отворих вратата на кухнята и върху ръката ми падна хлебарка![]()
![]()
![]()
беше ужасно.... Един друг път, както си чатих, и по дланта ми почна да лази хлеарка и аз подскочих като опарена
и тва беше мн гадно, после 10мин след това усещах още гъделичкане по дланта си, ужас ужас, добре че вече нямаме хлебарки....
Другите гнусотии са свързани с повръщане, ама няма смисъл да ги разказвам, всички знаят какво е![]()
дам.. не се съмнявам в теб че си правила гнусни нещаПървоначално написано от bqsnaa15
![]()
Първоначално написано от bqsnaa15
![]()
![]()
![]()
Ок, да пръднеш разбирам, но как по дяволите се наака??
Помня ,че в детската градина се бяхме събрали няколко момчета и се изпикахме сички в 1 шише,след което го исипах на едно момиче на главата. Като се сета и направо ми иде да![]()
![]()
![]()
Хахаха само ще кажа не гледайте 2 girls one cup .Почти щях да върна всичко което бях яла.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
преди няколко години като бях на село с един приятел и отидохме на един мост и той скочи в реката,после се оказа че не е река а че е канализацията на селото![]()
Първоначално написано от domination572
![]()
![]()
![]()
Е не си ли личеше???
![]()
с едно момче се напихме и се качихме да седнем на рампата в южен парк и сред време той реши да стане да пикае ама не слезе от рампата , а просто отиде в другия край и се обърна с гръб към мен обаче толковя бяхме пияни , че той не усетил че вятъра духа срещу него и когато тръгна да пикае , всечко се върна назад право в якето ми ...
който търси - намира . ^^
Ядох мравки![]()
Изпуснах няква играчка на братчедка си в тоалетната и тя се разрева и да не ми мрънкат ,бръкнах,ужас . добре ,че никой не беше ходил до тоалетната ...ии добре ,че бях малка
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не съм гнуслива, защото съм правила дисекции, аутопсии, операции и т.н., но има едно нещо, от което много ме е гнус - повръщането. Много мразя. Само като го чуя или прочета и тръпки ме побиват. Камо ли, ако на мен ми стане лошо и ми се наложи... Ужасно е.
Няма гнусни неща според мен. Не, че бих спал дори в лайната си, но все пак за някои сопола е гнусен, а едно лайно в пъти по-поносима гледка дори мириса му... Въпрос на гледни точки.![]()
Яко драйфане пада в тая тема.![]()
Момчето дето си е занесло акито на дядо си направо ме уби, много са ми смешни такива нелепи ситуации..![]()
А ааз... ми като малка (бебе) съм си пробвала акуту.А братовчед ми е слагал всички фасове от улицата в устата си.
Ок де , мойто е по-гадно, ама поне става въпрос за лично производство.
![]()
охх не мога .. ш се пръсна![]()
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Първоначално написано от stealthyGirl
![]()
![]()
Горкичката
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз веднъж се издрайфах в една торба,ма ми стана тъпо и си го изпих.![]()
омФг O_oПървоначално написано от stealthyGirl
А аз веднъж се изсрах в леглото си
ами настапих напиканата пижама на брат ми! миналото лято пък той намери използван тампон и го беше понесал хванат за онуй синьо конче![]()
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Преди месец-два един глупак по време на час повърна в чантата миКато бях в детската, и нали там по обед на слагаха да спим, ама аз никога не спях и през цялото време са въртя и са чудя кво да прая
и то има нещо като малки стенички между леглата и аз си лепях сополите от другата страна на леглото на един фр
![]()
Една вечер се връщам от купон доста пийнал.....там съблякал съм се и съм заспал.......и то няма никой у нас. След тва съм се събудил към 3-4 часа сутринта, и нз кво съм правил, сигурно съм ходил да пия вода, ама съм объркал вратите, и съм излязал на стълбището, и след тва на улицата по едни боксерки
и стоя....и зяпам и незнам къде съм
![]()
и съседа ма е видял и ми помогнал да се прибера
тва не е гнусно ама е яко
![]()
навлязох в лайната на кравата на село![]()
.. (до колене)
Просто аз
е то се разбра няколко дни по-късноПървоначално написано от BePoHuKa
добре че не се навих и аз да скоча
аа един път като бях на село и играхме на криеница и едно момиче докато ни търсеше в двора на съседите се спъна и падна в някво мини-блато направено от лайна(хората си оторяват градината )Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
Еми детско любопитство. Сега не бих го направила въобще, но тогава ми е било любопитно и за това съм го направила. Психология...Първоначално написано от clever
![]()