.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 253
    Повече от фен
    В момента не се сещам за "най" , ноо помня,че преди мнооогооо време 5,6 години някъде с една фр се учихме да се оригваме О,о аз не успявах много добре,но все пак .. ужас хахах

ами аз като съм била май на 2 годинки, и всяка сутрин съм ставала рано рано преди нашите, изаквала съм съм се в гърненцето и съм го слагала в леглото на мама и тати, точно под носа им, да ми го изхвърлят
    Апък иначе аз най много се гнуся от насекоми, веднъж като отворих вратата на кухнята и върху ръката ми падна хлебарка беше ужасно.... Един друг път, както си чатих, и по дланта ми почна да лази хлеарка и аз подскочих като опарена и тва беше мн гадно, после 10мин след това усещах още гъделичкане по дланта си, ужас ужас, добре че вече нямаме хлебарки....
    Другите гнусотии са свързани с повръщане, ама няма смисъл да ги разказвам, всички знаят какво е

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от bqsnaa15
    в 8 клас се нааках в училище
    а преди тва пр..днах няколко пати голям срам брах но мисла че неразбраха че съм аз
    дам.. не се съмнявам в теб че си правила гнусни неща

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от bqsnaa15
    в 8 клас се нааках в училище
    а преди тва пр..днах няколко пати голям срам брах но мисла че неразбраха че съм аз
    Ок, да пръднеш разбирам, но как по дяволите се наака??

Град
    sofia Bulgaria
    Помня ,че в детската градина се бяхме събрали няколко момчета и се изпикахме сички в 1 шише,след което го исипах на едно момиче на главата. Като се сета и направо ми иде да

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хахаха само ще кажа не гледайте 2 girls one cup .Почти щях да върна всичко което бях яла .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

преди няколко години като бях на село с един приятел и отидохме на един мост и той скочи в реката,после се оказа че не е река а че е канализацията на селото

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от domination572
    преди няколко години като бях на село с един приятел и отидохме на един мост и той скочи в реката,после се оказа че не е река а че е канализацията на селото
    Е не си ли личеше???

с едно момче се напихме и се качихме да седнем на рампата в южен парк и сред време той реши да стане да пикае ама не слезе от рампата , а просто отиде в другия край и се обърна с гръб към мен обаче толковя бяхме пияни , че той не усетил че вятъра духа срещу него и когато тръгна да пикае , всечко се върна назад право в якето ми ...
    който търси - намира . ^^

Супер фен Аватара на cookie_master

Супер фен Аватара на Glamour92
    Като бях 4годишна някъде-оповръщах целия диван

Мега фен Аватара на teenems
    Ядох мравки
    Изпуснах няква играчка на братчедка си в тоалетната и тя се разрева и да не ми мрънкат ,бръкнах ,ужас . добре ,че никой не беше ходил до тоалетната ...ии добре ,че бях малка
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Не съм гнуслива, защото съм правила дисекции, аутопсии, операции и т.н., но има едно нещо, от което много ме е гнус - повръщането. Много мразя. Само като го чуя или прочета и тръпки ме побиват. Камо ли, ако на мен ми стане лошо и ми се наложи... Ужасно е.

Няма гнусни неща според мен. Не, че бих спал дори в лайната си, но все пак за някои сопола е гнусен, а едно лайно в пъти по-поносима гледка дори мириса му... Въпрос на гледни точки.

Яко драйфане пада в тая тема.
    Момчето дето си е занесло акито на дядо си направо ме уби, много са ми смешни такива нелепи ситуации..
    А ааз... ми като малка (бебе) съм си пробвала акуту. А братовчед ми е слагал всички фасове от улицата в устата си. Ок де , мойто е по-гадно, ама поне става въпрос за лично производство.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    охх не мога .. ш се пръсна
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Момчето дето си е занесло акито на дядо си направо ме уби, много са ми смешни такива нелепи ситуации..
    А ааз... ми като малка (бебе) съм си пробвала акуту. А братовчед ми е слагал всички фасове от улицата в устата си. Ок де , мойто е по-гадно, ама поне става въпрос за лично производство.
    Горкичката

Ми аз веднъж се издрайфах в една торба,ма ми стана тъпо и си го изпих.

Град
    в света на приключенията ..
    омФг O_o

Град
    Sofia
    А аз веднъж се изсрах в леглото си

ами настапих напиканата пижама на брат ми! миналото лято пък той намери използван тампон и го беше понесал хванат за онуй синьо конче
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Преди месец-два един глупак по време на час повърна в чантата ми Като бях в детската, и нали там по обед на слагаха да спим, ама аз никога не спях и през цялото време са въртя и са чудя кво да прая и то има нещо като малки стенички между леглата и аз си лепях сополите от другата страна на леглото на един фр Една вечер се връщам от купон доста пийнал.....там съблякал съм се и съм заспал.......и то няма никой у нас. След тва съм се събудил към 3-4 часа сутринта, и нз кво съм правил, сигурно съм ходил да пия вода, ама съм объркал вратите, и съм излязал на стълбището, и след тва на улицата по едни боксерки и стоя....и зяпам и незнам къде съм и съседа ма е видял и ми помогнал да се прибера тва не е гнусно ама е яко

Град
    [На Метри От Земята]
    навлязох в лайната на кравата на село .. (до колене)
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Е не си ли личеше???
    е то се разбра няколко дни по-късно
    добре че не се навих и аз да скоча

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    навлязох в лайната на кравата на село .. (до колене)
    аа един път като бях на село и играхме на криеница и едно момиче докато ни търсеше в двора на съседите се спъна и падна в някво мини-блато направено от лайна(хората си оторяват градината )

Цитирай Първоначално написано от clever
    омФг O_o
    Еми детско любопитство. Сега не бих го направила въобще, но тогава ми е било любопитно и за това съм го направила. Психология...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си