- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си
За теб не се и съмнявамеПървоначално написано от bqsnaa15
целия ти профил е фейк...
Това смятам и да правя...Първоначално написано от bqsnaa15
![]()
Бях малък и глупав... Бях 5-ти клас, а братовчед ми 4-ти. Редовно целехме хората от балкона (5 етаж) с домати, лук, яйца, водни бомби,...
Един ден ми се доходи до тоалетната ЗВЕРСКИ. Обаче и на братовчеда, а и ме изпревари с влизането в кенефното помещение. Наложи се да се измятам на 1 вестник в банята. С една лопатка загребах изпод вестника и се насочих към WC-то. Не вървеше да го метна с вестника защото можеше да се запуши. Братовчеда предложи ... през балкона. И така и стана. Дебнахме да мине човек и ... лопатката се обърна. Летеж от 5-ти етаж. Не уцелихме човека, обаче шита се разпльока на стълбите на Първа частна банка. Бях малък - ама съм бил голям готвач. Такава мазаница не бях виждал, не бях и предполагал че ще видяИзлезнахме с братовчеда да гледаме от градинката до блока. Минавайки само избухнахме в смях като видяхме какво се беше получило. След което гледахме как посетителите на банката се спираха пред стълбите и бързи 180 градуса
![]()
Мразя гнусутиите ..ац не понасям да ги гледам пък както остава да ги правя![]()
To infinity and beyond.
на колко сиПървоначално написано от Sigrina
да не учиш медицина![]()
Тва е постъпка на един мой приятел:
Той и още едно момче си приказват и това другото момче го разсмива и оня като взе че кихна. Малеее такъв голям сопол потече.И на всичкото отгоре не се избърса със сълфетка, ами с ръкавите - за по - лесно.![]()
![]()
Тва е постъпка на един мой приятел:
Той и още едно момче си приказват. Другото момче го разсмива нещо и оня като взе че кихна. Малеее такъв голям сопол потече.И на всичкото отгоре не се избърса със сълфетка, ами с ръкавите - за по - лесно.![]()
![]()
ами за мои гнусотии не се сещам, ама си спомням как един приятел ми разправяше, че видял в няква купа нещо кат кисело мляко и почнал да го яде и изведнъж майка му мy казала, че тва било повръщаното на по-малкия му брат![]()
![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Аз помня как виках " Готова съъъъм!"Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Ами като мъничка размазах едно птиче лайно по косата на майка ми.![]()
Иначе наскоро се напих...доста. Никакъв контрол- бълвам простотии и се свличам на земята. И решавам на място- ще си бръкна в гърлото, за да повърна УЖ да изтрезнея по-бързо. И както лежа на земята- юмрука в устата, избълвах всичко...50% върху мен самата. След това си извадих дъвка, поджваках я и сама си я залепих в косата.
Няма нищо, от което да ме е срам повече. Даже много се колебах дали да го напиша, ама айде...
чета и не мога да спра да се смея![]()
а иначе по темата веднъж братовчедка ми ми повърна на ръката
Гнусно не се сещам . . оо сетих се =))) Един път бях ужасно пияна (упс току що се сетих, че не беше от алкохол, но както й да е няма да казвам какво беше :# ) и ми беше лошо и знаех, че не трябва да ям след това, което съм правила, защото ще повърна, но нямаше как да обесня на майка ми тя ме накара да хапнах, 1на хапка ориз и вече не издържах, отидох си в стаята едва едва уж да легна и така ми се повръщаше опитах се пълзейки да отида до тоалетната, но не стана и повърнах на леглото и на земята /тъй като се свлякох/ и след това спах на майка ми на леглото, тъй като моето беше мокро, тя спа на дивана и аз помня, че на глас казах на стената "Моля те, спри да се въртиш"![]()
И аз. Мислех, че съм единствената. Бтв като видя сакато кученце винаги плача. По темата:истории с повръщания и разни. Не са много интересни, няма да ги пишаПървоначално написано от bloodymirror
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
еми не се сещам в момента но от някои постове ми се доповръща![]()
![]()
В малкия парк с Калото и Иван пускахме пиратки преди мн време беше това и сложихме 1 в гомно и то като гръмна част от лайното ми се залепи за предния зъб , защото бях много весел и се усмихнах по време на гърмежа
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Първоначално написано от LuxurySk0B
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Първоначално написано от DevlLady666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
къпахме се с компанията в канала тва лято ..не ни се даваха пари за басейни и решихме да се изтарикатим малко
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
е квоПървоначално написано от Biskfitka
.. ?? питат кво е най-гнусното нещо което съм правила през живота си и аз казвам .. кво се дървиш тука ..
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..