.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 253

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от bqsnaa15
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Яко драйфане пада в тая тема.
    А ааз... ми като малка (бебе) съм си пробвала акуту. .

и аз..самоче НЕ като малка
    За теб не се и съмняваме целия ти профил е фейк...

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Яко драйфане пада в тая тема.
    А ааз... ми като малка (бебе) съм си пробвала акуту. .

и аз..самоче НЕ като малка
    За теб не се и съмняваме целия ти профил е фейк...
    мисли квото искаш
    Това смятам и да правя...

Бях малък и глупав... Бях 5-ти клас, а братовчед ми 4-ти. Редовно целехме хората от балкона (5 етаж) с домати, лук, яйца, водни бомби,...

Един ден ми се доходи до тоалетната ЗВЕРСКИ. Обаче и на братовчеда, а и ме изпревари с влизането в кенефното помещение. Наложи се да се измятам на 1 вестник в банята. С една лопатка загребах изпод вестника и се насочих към WC-то. Не вървеше да го метна с вестника защото можеше да се запуши. Братовчеда предложи ... през балкона. И така и стана. Дебнахме да мине човек и ... лопатката се обърна. Летеж от 5-ти етаж. Не уцелихме човека, обаче шита се разпльока на стълбите на Първа частна банка. Бях малък - ама съм бил голям готвач. Такава мазаница не бях виждал, не бях и предполагал че ще видя Излезнахме с братовчеда да гледаме от градинката до блока. Минавайки само избухнахме в смях като видяхме какво се беше получило. След което гледахме как посетителите на банката се спираха пред стълбите и бързи 180 градуса

Мега фен Аватара на Infinity
    Мразя гнусутиите ..ац не понасям да ги гледам пък както остава да ги правя
    To infinity and beyond.

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Не съм гнуслива, защото съм правила дисекции, аутопсии, операции и т.н., но има едно нещо, от което много ме е гнус - повръщането. Много мразя. Само като го чуя или прочета и тръпки ме побиват. Камо ли, ако на мен ми стане лошо и ми се наложи... Ужасно е.
    на колко си
    да не учиш медицина

Тва е постъпка на един мой приятел:

Той и още едно момче си приказват и това другото момче го разсмива и оня като взе че кихна. Малеее такъв голям сопол потече.И на всичкото отгоре не се избърса със сълфетка, ами с ръкавите - за по - лесно.

Тва е постъпка на един мой приятел:

Той и още едно момче си приказват. Другото момче го разсмива нещо и оня като взе че кихна. Малеее такъв голям сопол потече.И на всичкото отгоре не се избърса със сълфетка, ами с ръкавите - за по - лесно.

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    ами за мои гнусотии не се сещам, ама си спомням как един приятел ми разправяше, че видял в няква купа нещо кат кисело мляко и почнал да го яде и изведнъж майка му мy казала, че тва било повръщаното на по-малкия му брат
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    с едно момче се напихме и се качихме да седнем на рампата в южен парк и сред време той реши да стане да пикае ама не слезе от рампата , а просто отиде в другия край и се обърна с гръб към мен обаче толковя бяхме пияни , че той не усетил че вятъра духа срещу него и когато тръгна да пикае , всечко се върна назад право в якето ми ...
    Ебати
    Като бяхме в детската градина момичетата изгонвахме момчетата от тоалетната ,изаквахме се всички и после си се гъзихме една на друга и се питахме "Имам ли още?Айде избърши ми го."
    И не ,не се шегувам ,просто бяхме на по 4 - 5 годинки и само майките ни бършеха дупетата и просто не знаехме как.
    \/

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    с едно момче се напихме и се качихме да седнем на рампата в южен парк и сред време той реши да стане да пикае ама не слезе от рампата , а просто отиде в другия край и се обърна с гръб към мен обаче толковя бяхме пияни , че той не усетил че вятъра духа срещу него и когато тръгна да пикае , всечко се върна назад право в якето ми ...
    Ебати
    Като бяхме в детската градина момичетата изгонвахме момчетата от тоалетната ,изаквахме се всички и после си се гъзихме една на друга и се питахме "Имам ли още?Айде избърши ми го."
    И не ,не се шегувам ,просто бяхме на по 4 - 5 годинки и само майките ни бършеха дупетата и просто не знаехме как.
    \/
    Аз помня как виках " Готова съъъъм!"

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от GirLN
    ами за мои гнусотии не се сещам, ама си спомням как един приятел ми разправяше, че видял в няква купа нещо кат кисело мляко и почнал да го яде и изведнъж майка му мy казала, че тва било повръщаното на по-малкия му брат
    аа ужас

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Ебати
    \/
    Аз помня как виках " Готова съъъъм!"
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Ами като мъничка размазах едно птиче лайно по косата на майка ми.

Иначе наскоро се напих...доста. Никакъв контрол- бълвам простотии и се свличам на земята. И решавам на място- ще си бръкна в гърлото, за да повърна УЖ да изтрезнея по-бързо. И както лежа на земята- юмрука в устата, избълвах всичко...50% върху мен самата. След това си извадих дъвка, поджваках я и сама си я залепих в косата.

Няма нищо, от което да ме е срам повече. Даже много се колебах дали да го напиша, ама айде...

чета и не мога да спра да се смея

а иначе по темата веднъж братовчедка ми ми повърна на ръката

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Гнусно не се сещам . . оо сетих се =))) Един път бях ужасно пияна (упс току що се сетих, че не беше от алкохол, но както й да е няма да казвам какво беше :# ) и ми беше лошо и знаех, че не трябва да ям след това, което съм правила, защото ще повърна, но нямаше как да обесня на майка ми тя ме накара да хапнах, 1на хапка ориз и вече не издържах, отидох си в стаята едва едва уж да легна и така ми се повръщаше опитах се пълзейки да отида до тоалетната, но не стана и повърнах на леглото и на земята /тъй като се свлякох/ и след това спах на майка ми на леглото, тъй като моето беше мокро, тя спа на дивана и аз помня, че на глас казах на стената "Моля те, спри да се въртиш"

Re: Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    Казвайте,хора
    незнам,дали е точно гнусно но....хвърлих една котка по стълбите(не че се оправдавам но бях малка оттогава винаги помагам на животните)
    ЛИЗА,ИЗВИНЯВАЙ!!!!!!!

Винаги съм се молела Бог да наказва тези,които нараняват животни(не съм много вярваща но...),а дори съм се молела да ме накаже и мен за стореното

Мале,милото котенце..
    но все пак си била малка и не си осъзнавала
    междодругото,аз лично видя ли някой да бие животно.. каквото и да е.. (ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЦИГАНИН ДА БИЕ ЖИВОТНО) .. агресията ми се повишава на макс... и ми иде да утрепам от бой тоя насилник..много пъти съм се заяждала с такива,и съм се молила дори за животните,сгазени на пътя.. от тези,които е сторено-нещо много лошо да им се случи.. затова,че натискат така ''гъзарски'' газта!
    И аз. Мислех, че съм единствената. Бтв като видя сакато кученце винаги плача. По темата:истории с повръщания и разни. Не са много интересни, няма да ги пиша
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Супер фен Аватара на kyklichka01
    Град
    град на греха..
    еми не се сещам в момента но от някои постове ми се доповръща

Град
    Plovdiv
    В малкия парк с Калото и Иван пускахме пиратки преди мн време беше това и сложихме 1 в гомно и то като гръмна част от лайното ми се залепи за предния зъб , защото бях много весел и се усмихнах по време на гърмежа
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    В малкия парк с Калото и Иван пускахме пиратки преди мн време беше това и сложихме 1 в гомно и то като гръмна част от лайното ми се залепи за предния зъб , защото бях много весел и се усмихнах по време на гърмежа
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

къпахме се с компанията в канала тва лято .. не ни се даваха пари за басейни и решихме да се изтарикатим малко
    FUCK-тически не ме интересувате..

като требваше да изчистя повращнята на котката ми

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    къпахме се с компанията в канала тва лято .. не ни се даваха пари за басейни и решихме да се изтарикатим малко

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    е кво .. ?? питат кво е най-гнусното нещо което съм правила през живота си и аз казвам .. кво се дървиш тука ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си