- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си
Стъпих в огромно лайно![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ми сещам се веднъж как с една фр излезнахме по чехли в тъмното и както си вървя аз усещам че настъпвам нещо меко познайте кво ?![]()
![]()
![]()
после си прах цяла вечер чорапите от тва кучешко лайно
![]()
![]()
![]()
помна и един път в 4,5 клас една фр ме помоли да отида с нея до кенефа и там имаше мн гнусна изненада ама на пода беше мн мокро и тя се подхлазна и падна в дриснята с извинение
![]()
![]()
и плака после и си отиде
всички ъмряха от смех бате
![]()
![]()
ами като малка бях настъпала един гол охлюв (ужасс) бях само с едни тънки чорапки![]()
Първоначално написано от gabi_94
хах аз съм 7 клас сега и още го правя![]()
![]()
кат сам на село напрао са разбиваме
имаше тва лято една кал ама буквално ми стигаще до коленета мане как газихме после със един маркуч се къпахме
(звъчи доста селско)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Peace & Love
Вие чехлите с чорапи ли ги носите?!?!?Първоначално написано от kati1912
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Аз веднъж като бях по-малка бях на село и сядаме на цимента. И то беше валяло и аз сядам, но преди да седна се подпирам с ръцете си. И познайте какво смазах с едната си ръка-червей! Ама бая се разпльока и всички деца се заляха от смях, включително и аз.Иначе веднъж убихме няколко жаби, запалихме си огън и ги пекохме... Колко ги пекохме не знам, ама отвътре бяха сурови и имаха ужасен вкус, след това всички повръщахме.
![]()
веднъж малкия ми брат ядеше млечен шоколад ... и ужасно много ми се ядеше и на мен ама не ми даваше ... и после не знам по каква причина го изплю върху масата ... аз го изядох :Д ... така постъпва човек който обича сладкото пък и беше отдавна !!!
![]()
![]()
![]()
:P
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Аз съм рязала червей![]()
![]()
ти си добре, ами аз дето съм яла червей !?![]()
![]()
![]()
беше преди около 4 години през лятото си взех една слива и като я отхапах вътре мърдаше половината от червея (познайте другата къде беше)
е и други неща има обаче ся не се сещам
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Първоначално написано от LuxurySk0B
после сигурно ти е било още по-весело![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
ааа сещам се ощеначи миналата година в даскалото не си носех шише с вода и с една фр отиваме до тоалетната, че от чешмата да пия. и аз още не съм си преглътнала ама не знам що се обърнах към фр ми пък тя ми каза нещо смешно и ..... ами не бях виновна ся, тя що ме разсмива
![]()
![]()
пък веднъж в час по математика един се изхрачи върху косата на ДРУГА моя фр ( не тая дето я оплюх)
ЖЕНСК0 СЪМ
Да меля кайма на село-ужс![]()
малее мък веднъж аз и една моя фр си ходим ама вечер и някъв купон имаше и минаваме под блока където беше тоя купон и през тва време някой се изповръща през терасата върху моята фртолкова ме хвана гнус че и аз се изповръщах и то не къде ми пак върху фр-то ми
![]()
милата после я бяха хванали бясните
![]()
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
Значи първо да поясня че наистина бях малка ;д . Така ... Взехме с една фр лайна от кенефа и ги намазахме на всякъде из цялата стая на дядо ми. По леглото, стените, шкафовете пода, чаршафите. Ето това вече е гнусно![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
това е по скоро бруталноПървоначално написано от BeezyJey
![]()
![]()
![]()
Но е фактПървоначално написано от angel4eto966
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ма кво стана после ако не е тайна
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
По темата: Веднъж повърнах през носа си .. ;xx![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
С приятеля ми разказваме виц на цялата компания. И вече е кулминацията и аз се хиля като зелка, следователно гаджето ми завършва вица. И едно момче отсреща точно си пиеше глътка бира и изплю всичко срещу нас, а аз съм със зяпнала уста и всичко беше ужас... Взеха да ни бършат там, ние продължаваме да се хилим тримата и накрая приятеля ми вика" ЕЕЕ, сега все едно си се целувала с него. Махай се неверницо." И отново всички смях.
аз съм яла мравкикато малка....лудо хлапе си бях..не че ся не съм де ама...
Като малък хванах едно лайно и го помирисах! Бях на 3 - 4 а то беше старо и засъхнало... пука ми жив съм
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!