.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 253
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Стъпих в огромно лайно
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

ми сещам се веднъж как с една фр излезнахме по чехли в тъмното и както си вървя аз усещам че настъпвам нещо меко познайте кво ? после си прах цяла вечер чорапите от тва кучешко лайно помна и един път в 4,5 клас една фр ме помоли да отида с нея до кенефа и там имаше мн гнусна изненада ама на пода беше мн мокро и тя се подхлазна и падна в дриснята с извинение и плака после и си отиде всички ъмряха от смех бате

ами като малка бях настъпала един гол охлюв (ужасс) бях само с едни тънки чорапки

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    еми като малка съм правила много простотии, търкаляла съм се в прахта, буквално се търкалях , целела съм се с други деца с каллл, скачала съм в локви, ходела съм боса по улиците Ама това беше доооста отдавна, сигурно съм била 1,2,3 клас

хах аз съм 7 клас сега и още го правя кат сам на село напрао са разбиваме

имаше тва лято една кал ама буквално ми стигаще до коленета мане как газихме после със един маркуч се къпахме

(звъчи доста селско)
    Peace & Love

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от kati1912
    ми сещам се веднъж как с една фр излезнахме по чехли в тъмното и както си вървя аз усещам че настъпвам нещо меко познайте кво ? после си прах цяла вечер чорапите от тва кучешко лайно помна и един път в 4,5 клас една фр ме помоли да отида с нея до кенефа и там имаше мн гнусна изненада ама на пода беше мн мокро и тя се подхлазна и падна в дриснята с извинение и плака после и си отиде всички ъмряха от смех бате
    Вие чехлите с чорапи ли ги носите?!?!?
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен
    Аз веднъж като бях по-малка бях на село и сядаме на цимента. И то беше валяло и аз сядам, но преди да седна се подпирам с ръцете си. И познайте какво смазах с едната си ръка-червей! Ама бая се разпльока и всички деца се заляха от смях, включително и аз. Иначе веднъж убихме няколко жаби, запалихме си огън и ги пекохме... Колко ги пекохме не знам, ама отвътре бяха сурови и имаха ужасен вкус, след това всички повръщахме.

Град
    Lyon
    веднъж малкия ми брат ядеше млечен шоколад ... и ужасно много ми се ядеше и на мен ама не ми даваше ... и после не знам по каква причина го изплю върху масата ... аз го изядох :Д ... така постъпва човек който обича сладкото пък и беше отдавна !!!
    :P
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Аз съм рязала червей

Голям фен Аватара на darsit0
    ти си добре, ами аз дето съм яла червей !? беше преди около 4 години през лятото си взех една слива и като я отхапах вътре мърдаше половината от червея (познайте другата къде беше) е и други неща има обаче ся не се сещам
    ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    В малкия парк с Калото и Иван пускахме пиратки преди мн време беше това и сложихме 1 в гомно и то като гръмна част от лайното ми се залепи за предния зъб , защото бях много весел и се усмихнах по време на гърмежа

после сигурно ти е било още по-весело
    ЖЕНСК0 СЪМ

ааа сещам се още начи миналата година в даскалото не си носех шише с вода и с една фр отиваме до тоалетната, че от чешмата да пия. и аз още не съм си преглътнала ама не знам що се обърнах към фр ми пък тя ми каза нещо смешно и ..... ами не бях виновна ся, тя що ме разсмива

пък веднъж в час по математика един се изхрачи върху косата на ДРУГА моя фр ( не тая дето я оплюх )
    ЖЕНСК0 СЪМ

Да меля кайма на село-ужс

малее мък веднъж аз и една моя фр си ходим ама вечер и някъв купон имаше и минаваме под блока където беше тоя купон и през тва време някой се изповръща през терасата върху моята фр толкова ме хвана гнус че и аз се изповръщах и то не къде ми пак върху фр-то ми милата после я бяха хванали бясните
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти
    ще се срещнем пак,нали!?!

Ьаььаьаьа кви сте гнусни.
    Аз съм най-не гнусното дете ьаьаьь

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Значи първо да поясня че наистина бях малка ;д . Така ... Взехме с една фр лайна от кенефа и ги намазахме на всякъде из цялата стая на дядо ми. По леглото, стените, шкафовете пода, чаршафите. Ето това вече е гнусно
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Значи първо да поясня че наистина бях малка ;д . Така ... Взехме с една фр лайна от кенефа и ги намазахме на всякъде из цялата стая на дядо ми. По леглото, стените, шкафовете пода, чаршафите. Ето това вече е гнусно

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    това е по скоро брутално

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto966
    това е по скоро брутално
    Но е факт
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto966
    това е по скоро брутално
    Но е факт
    ма кво стана после ако не е тайна
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Аз съм много гнуслив човек попринцип.
    Преди бяхме излезли с майка ми из центъра и си купихме сладолед във фунийка. И докато си вървяхме тя ме бутна нещо и аз моят го изпуснах. След това ядосано взех нейния и го изядох Имайте предвид, че тя вече беше яла от него..
    А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа

По темата: Веднъж повърнах през носа си .. ;xx
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    С приятеля ми разказваме виц на цялата компания. И вече е кулминацията и аз се хиля като зелка, следователно гаджето ми завършва вица. И едно момче отсреща точно си пиеше глътка бира и изплю всичко срещу нас, а аз съм със зяпнала уста и всичко беше ужас... Взеха да ни бършат там, ние продължаваме да се хилим тримата и накрая приятеля ми вика" ЕЕЕ, сега все едно си се целувала с него. Махай се неверницо." И отново всички смях.

аз съм яла мравки като малка....лудо хлапе си бях..не че ся не съм де ама...

Голям фен Аватара на dimi93
    Като малък хванах едно лайно и го помирисах! Бях на 3 - 4 а то беше старо и засъхнало... пука ми жив съм
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    С приятеля ми разказваме виц на цялата компания. И вече е кулминацията и аз се хиля като зелка, следователно гаджето ми завършва вица. И едно момче отсреща точно си пиеше глътка бира и изплю всичко срещу нас, а аз съм със зяпнала уста и всичко беше ужас... Взеха да ни бършат там, ние продължаваме да се хилим тримата и накрая приятеля ми вика" ЕЕЕ, сега все едно си се целувала с него. Махай се неверницо." И отново всички смях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си