.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 253
    ми в детската градина си показвахме онияя '''''' рабоии ....

а веднъж си изпуснах телефона в тоалетната и при това пуснах водата после кът го извадих така вонешее беше ацки гнуно да бъркам ...

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Като малък хванах едно лайно и го помирисах! Бях на 3 - 4 а то беше старо и засъхнало... пука ми жив съм

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Много лайна, много нещо в тъз тема начи ^^
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

та мойта най гнусна беше веднъж на 1 обществена сграда Метнах 1 торба с лайна по вратата (редки) и на всичкото отгоре 1 бонак дето беше с нас повърна гледката наистина си беше гнусна

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto966
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
    Значи първо да поясня че наистина бях малка ;д . Така ... Взехме с една фр лайна от кенефа и ги намазахме на всякъде из цялата стая на дядо ми. По леглото, стените, шкафовете пода, чаршафите. Ето това вече е гнусно
    това е по скоро брутално
    Но е факт
    ма кво стана после ако не е тайна
    Ами дядо ми слезна с всички чаршафи, калъфки глупости при майка ми и й каза " Май съм се наакал, изпери ми чаршафите" А за останалата част от стаята намацана с лайна .. Ами.. май не забеляза
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

може да си помислите че не съм била добре ама тогава мозакът ми не беше доразвит

значи кат бях в детцката градина аз и другите ми фр си вкарвахме гаштите в г*за за да се праиме че се едно сме с прашки и после като тряяше да си сменяме дрехите (да си обличаме пижамите) ходехме при момчетета и се преобличахме там за да ни видят

били сме големи *****

ся като се сета ми се драйфа

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от alexandraloui
    може да си помислите че не съм била добре ама тогава мозакът ми не беше доразвит

значи кат бях в детцката градина аз и другите ми фр си вкарвахме гаштите в г*за за да се праиме че се едно сме с прашки и после като тряяше да си сменяме дрехите (да си обличаме пижамите) ходехме при момчетета и се преобличахме там за да ни видят

били сме големи *****

ОМГ !
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от alexandraloui

били сме големи *****

ОМГ !
    знам знам

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от spexx
    веднъж малкия ми брат ядеше млечен шоколад ... и ужасно много ми се ядеше и на мен ама не ми даваше ... и после не знам по каква причина го изплю върху масата ... аз го изядох :Д ... така постъпва човек който обича сладкото пък и беше отдавна !!!
    :P

не помня да съм правила нещо гнусно

Като съм била много малка (2-3) съм вдигнала няква цигара от земята и съм я лапнала
    А иначе.. с едно момче бяхме до един изоставен басейн (беше се превърнал в блато ) и решихме да хванем жаба. Добре, че имахме въдица, много се мъчихме, и накрая хванахме.. беше ужасно

Аз не искам да разказвам,ще се отвратите...

Та както каза по горе една булка,в децката градина като бяхме,и аз там от малък курвар ходех при най-хубавото момиче от цялата градина,и я държах за оная и работa

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Като малка съм вземала фасове от земята и съм ги лапала .. боже какво съм правила
    Аа и също като много малка като видех някъде гъсеница и я настъпвах за да изтече онова гнусното
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Цитирай Първоначално написано от purpledawn
    Като съм била много малка (2-3) съм вдигнала няква цигара от земята и съм я лапнала
    А иначе.. с едно момче бяхме до един изоставен басейн (беше се превърнал в блато ) и решихме да хванем жаба. Добре, че имахме въдица, много се мъчихме, и накрая хванахме.. беше ужасно
    .. oффф аз от началото си помислих, че сте плували вътре ..
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Град
    Враца
    Яла съм кравешки език
    еlsy

Да си бъркам в гъза...

да се напия до безпамет и да повръщам яко след тфа
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    аууу ужас като се сетя.. бях убила един плужек с камък на село и вътрешностите му излезнаха.. блааааааа
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на L0ST
    Смях се с глас на тези простотии, наще от другата стя се зачудиха какво става
    Lexynnka

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Смях се с глас на тези простотии, наще от другата стя се зачудиха какво става
    Същото.

Та ... Нова година беше настъпила преди около час. Прибирам се аз от купона доста на черешата за час-два вкъщи. Влизам без много думи, преди това бяхме смесвали доста пиене ... Вдигнах и една наздравица с шампанско вкъщи и отивам на компа. По едно време почва здраво да ми се повдига. В тоалетната ще стане мазало ... Излизам на терсата на чист въздух ии по едно време си викам " Здраве да е " и се издрайфах през четвъртия. Дано не са минавали хора.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Аз не искам да разказвам,ще се отвратите...

Та както каза по горе една булка,в децката градина като бяхме,и аз там от малък курвар ходех при най-хубавото момиче от цялата градина,и я държах за оная и работa

LOL

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    аз съм бъркала в кенефа да взема сапуна че го бях изтървала ,а пък бабами е махала лайна от червата на пресето кат го заколят и после ги ядат тия черва пълни с други органи на свинята :Х

Супер фен Аватара на djipsito
    Нз колко е гнусно амаа...

Бяхме дошли в Испания и наще ни бяха казали, че водата от чешмата не се пие, била мръсна нз си кво, дъждовна вода пък и там където се събираше не беше от най-чистите места..
    Един ден през лятото, умирам от жажда.. отварям хладилника и гледам кутийки с фанта, хванах една ама забелязах, че има отворена та оставих новата и взех отворената.. Пия аз.. по едно време поглеждам кутийката и гледам няква умряла мравка.. и си викам блякс.. отивам и изливам фантата в мивката.. познайте кво пада... излива се фантата с една камара мравки.. ей откачих, в паниката си, налях една чаша вода от ЧЕШМАТА и пих.. после се осъзнах кво съм направила и ми идеше да повърна..

Сещам се за една случка на братовчед ми: Беше ми дошъл на гости, живея в село, и нещо се дракаше с комшийките ми, наричаше едната СКУНКС... и те се джафкаха с него. Той се ядоса, на пътя имаше една прясна, огромна "торта" от крава, излезе нашия, наведе се, награби една шепа и се засили да ги цели.. Не мога да опиша с ква физиономия го гледах...

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    еми като малка съм правила много простотии, търкаляла съм се в прахта, буквално се търкалях , целела съм се с други деца с каллл, скачала съм в локви, ходела съм боса по улиците Ама това беше доооста отдавна, сигурно съм била 1,2,3 клас
    a sega koi si 4 ?
    by sexy kaka 91 :*

Еми ако щете вярваите ама аз като малка съм яла дарадонки от овца или коза тама нали лаината им приличат кат зарнена закуска и мама кат ми е давала всеки божи ден то ко да се прай не е виновно детото ама да кажа чесно ся като хода на село и като ги видя ми потичат лигите
    Яла съм отрова за мишки
    На 3 год изядох 1 цигара
    Божи кравички колко щеш съм изяла
    Кюфтета направени от кал (е само 1 хапка )
    ии преди 3 години се испукаха в една бира и ме караха да пия и аз на екс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си