- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си
ми в детската градина си показвахме онияя '''''' рабоии ....![]()
![]()
![]()
а веднъж си изпуснах телефона в тоалетната и при това пуснах водата после кът го извадих![]()
така вонешее
![]()
беше ацки гнуно да бъркам ...
![]()
![]()
![]()
Много лайна, много нещо в тъз тема начи ^^![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
та мойта най гнусна беше веднъж на 1 обществена сграда Метнах 1 торба с лайна по вратата (редки)и на всичкото отгоре 1 бонак дето беше с нас повърна гледката наистина си беше гнусна
![]()
![]()
![]()
Ами дядо ми слезна с всички чаршафи, калъфки глупости при майка ми и й каза " Май съм се наакал, изпери ми чаршафите" А за останалата част от стаята намацана с лайна .. Ами.. май не забелязаПървоначално написано от ecstazy
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
може да си помислите че не съм била добре ама тогава мозакът ми не беше доразвит![]()
значи кат бях в детцката градина аз и другите ми фр си вкарвахме гаштите в г*за за да се праиме че се едно сме с прашки и после като тряяше да си сменяме дрехите (да си обличаме пижамите) ходехме при момчетета и се преобличахме там за да ни видят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
били сме големи *****
ся като се сета ми се драйфа
![]()
![]()
ОМГ !Първоначално написано от alexandraloui
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
знам знамПървоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
не помня да съм правила нещо гнусно![]()
Като съм била много малка (2-3) съм вдигнала няква цигара от земята и съм я лапнала![]()
А иначе.. с едно момче бяхме до един изоставен басейн (беше се превърнал в блато) и решихме да хванем жаба. Добре, че имахме въдица, много се мъчихме, и накрая хванахме.. беше ужасно
![]()
Аз не искам да разказвам,ще се отвратите...![]()
Та както каза по горе една булка,в децката градина като бяхме,и аз там от малък курвар ходех при най-хубавото момиче от цялата градина,и я държах за оная и работa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като малка съм вземала фасове от земята и съм ги лапала .. боже какво съм правила![]()
![]()
Аа и също като много малка като видех някъде гъсеница и я настъпвах за да изтече онова гнусното![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
.. oффф аз от началото си помислих, че сте плували вътре ..Първоначално написано от purpledawn
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
да се напия до безпамет и да повръщам яко след тфа![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
аууу ужас като се сетя.. бях убила един плужек с камък на село и вътрешностите му излезнаха.. блааааааа![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Смях се с глас на тези простотии, наще от другата стя се зачудиха какво става![]()
Lexynnka
Същото.Първоначално написано от L0ST
![]()
Та ... Нова година беше настъпила преди около час. Прибирам се аз от купона доста на черешата за час-два вкъщи. Влизам без много думи, преди това бяхме смесвали доста пиене ... Вдигнах и една наздравица с шампанско вкъщи и отивам на компа. По едно време почва здраво да ми се повдига. В тоалетната ще стане мазало ... Излизам на терсата на чист въздух ии по едно време си викам " Здраве да е " и се издрайфах през четвъртия. Дано не са минавали хора.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от Rounder
LOL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм бъркала в кенефа да взема сапуна че го бях изтървала ,а пък бабами е махала лайна от червата на пресето кат го заколят и после ги ядат тия черва пълни с други органи на свинята :Х![]()
![]()
Нз колко е гнусно амаа...
Бяхме дошли в Испания и наще ни бяха казали, че водата от чешмата не се пие, била мръсна нз си кво, дъждовна вода пък и там където се събираше не беше от най-чистите места..
Един ден през лятото, умирам от жажда.. отварям хладилника и гледам кутийки с фанта, хванах една ама забелязах, че има отворена та оставих новата и взех отворената.. Пия аз.. по едно време поглеждам кутийката и гледам няква умряла мравка.. и си викам блякс.. отивам и изливам фантата в мивката.. познайте кво пада... излива се фантата с една камара мравки.. ей откачих, в паниката си, налях една чаша вода от ЧЕШМАТА и пих.. после се осъзнах кво съм направила и ми идеше да повърна..
Сещам се за една случка на братовчед ми: Беше ми дошъл на гости, живея в село, и нещо се дракаше с комшийките ми, наричаше едната СКУНКС... и те се джафкаха с него. Той се ядоса, на пътя имаше една прясна, огромна "торта" от крава, излезе нашия, наведе се, награби една шепа и се засили да ги цели.. Не мога да опиша с ква физиономия го гледах...
a sega koi si 4 ?Първоначално написано от gabi_94
![]()
![]()
![]()
by sexy kaka 91 :*
Еми ако щете вярваите ама аз като малка съм яла дарадонки от овца или коза тама нали лаината им приличат кат зарнена закуска и мама кат ми е давала всеки божи ден то ко да се прай не е виновно детотоама да кажа чесно ся като хода на село и като ги видя ми потичат лигите
Яла съм отрова за мишки
На 3 год изядох 1 цигара
Божи кравички колко щеш съм изяла
Кюфтета направени от кал (е само 1 хапка)
ии преди 3 години се испукаха в една бира и ме караха да пия и аз на екс![]()
![]()
![]()
![]()