.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 253
    Повече от фен Аватара на sian4eto
    Чистих в дасклаото най-големите боклучиии ааа съм ужасноо гнусливааа
    `only God can judge me!

Град
    Kyustendil
    В детската градина си изядох сопола имам и снимка
    [b][color=black]Espa

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    В 5 клас една приятелка си изпусна телефона в тоалетната на даскалото,а тоалетните бяха такива дето клякаш на тях.После чистачките й дадоха някви ръкавици и тя е бъркала в лайната за да си вземе телефона. Аз после отидох да видя кво става с нея и помня,че смърдеше ужасно!А след това телефона и без тва не работеше

Пък братовчед ми,който е на 1 годинка като хапне нещо,което не му харесва и после го изплюва и леля ми или вуйчо ми после го изяждат. Е не винаги ма примерно като го хранят...бляк

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    да убия таралеж мислейки го за мишка
    6б3З10

Сега се сещам само за едно единствено нещо,да си ям суполите (като малка)

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    [quote="PurpleSand"]
    Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    В малкия парк с Калото и Иван пускахме пиратки преди мн време беше това и сложихме 1 в гомно и то като гръмна част от лайното ми се залепи за предния зъб , защото бях много весел и се усмихнах по време на гърмежа
    мили божееееее

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

I ♥ machoka Супер фен
    Веднъж повърнах през носа си .. ;xx [/quote]

и аз и аз
    някъде 2-3 часа през ноща се събуждам някво сънено и отивам до банята докато се погледнах в огледалото няква течност избълва от носа ми

кат сам бил бебе още сам са насрал в кошарата и сам го омазал насякаде - стени решетки чаршафи ала бала , сичкооо

Град
    Плевен
    срамм ме е да го напиша

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

I ♥ machoka Супер фен
    кифличке,,сподели слушаме те

Град
    Плевен
    ммм немога тук

xKiFlA
    -

Град
    Шао-Лин
    Ядох домат с голи ръце.

Голям фен Аватара на purple00
    Цитирай Първоначално написано от HardGirl666
    амм то всъщност аз не съм правила кой знае колко гнусни работи (може би ) ноо пък съм много гнуслива като стане на въпрос за всякви такива гадинки от змии до насекоми (всички) а пък особено насекомитее много ме обичат... та на никой не пожелавам докато си чопли тиквени семки да попадне на една с миризливка във пликчето ( НО НЕ СЪМ Я ИЗЯЛА,ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ НЕЩО! ) ... през лятото имаше едно нападение на миризливки по терасите,та хората от целия блок където живея не можеха да си проснат дрехите на спокойствие амм .. другоо .. една топла лятна вечер към 1:30 през нощта .. седейки и чешейки се от грамадните фъшкули,които гадните комари ми бяха причинили още се блещих пред компютъра едвам-едвам гледайки .. докато усетих,че нещо ми лази по крака .. погледнах надолу и видях нещо като хлебаркаа ама не съм сигурна точно какво беше,та се разпищях като ненормална и е доста вероятно да съм събудила част от съседите

и на мене ми се случи туй със семките

като се сетя за друго,може да споделя

Когато си опуснах телефона в училищната таолетна и понеже никоя от чистачките не иска да ми помогне се наложи сама да си го вада с едно пликче . Обаче нещо не стигах до дъното и с момичето дето бях изнамерихме един извит железен прът. Тогава установихме, че телефона е заминал в канала. Беше ужасно! Това е най-гнусното! Вече няма да стъпя в тая тоалетна! Ще хода на 2 етаж !

на морето толкова много се бях напила , че на сутринта като станах [спахме на плажа xD ] се въргалям по плажа и драйфам ;дд беше гадничко
    Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]

Миии веднъж малко се беше запушила тоалетната, та... смятайте.

Цитирай Първоначално написано от minionka
    Когато си опуснах телефона в училищната таолетна и понеже никоя от чистачките не иска да ми помогне се наложи сама да си го вада с едно пликче . Обаче нещо не стигах до дъното и с момичето дето бях изнамерихме един извит железен прът. Тогава установихме, че телефона е заминал в канала. Беше ужасно! Това е най-гнусното! Вече няма да стъпя в тая тоалетна! Ще хода на 2 етаж !
    Между другото и аз съм си изтървала телефона в училищната тоалетна, ма не баш в дупката. Въпраи че беше преди няколко години и измит, почистен, още ме е гнус да го барам като се сетя за тва.

Град
    in the middle of nowhere
    Правила съм много гнусливи неща..ама в момента се сещам само за тези дето бяха преди 2-3г.
    С роднини бяхме до Сандански ама тогава беше адски много жега, а аз не помня що бях с маратонки Много ми убиваха и молех мама да ми купи някви сандали... обаче аз не изтърпях и най-накрая насред улицата си свалих маратонките, чорапите не, щото нямаше такива
    И почнах да си ходя боса из адската мръсотията..леле къде ли не стъпвах - през локвички, боклуци и листа, земята беше много гореща, ама си ми беше кефец
    Или пък..в даскало и ми е много зле..тогава целия клас беше в коридора и почувствах, че ще ми идва повръщнята и преди да тръгна до кенефа се изповръщах насред коридора и тогава една съученичка се беше затичала и лоппп...в повръщнятааа
    Ааа и пак ми е ставало зле - в автобуса, като бяхме на екскурзия с класа..издрайфах се в една торбичка и си го държах, докато не слязохме
    А да, сетих се и за още едно - като бех малка и си зимах от храстите и си похапвах листенца

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от JylAdIznAsilvaCh
    Ядох домат с голи ръце.
    и тва гнусно ли е

няма по хубаво от тва да ям домат с ръце.. да си го хвана иии ям

xKiFlA
    -

Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от JylAdIznAsilvaCh
    Ядох домат с голи ръце.
    и тва гнусно ли е

няма по хубаво от тва да ям домат с ръце.. да си го хвана иии ям
    +1
    ох ох ох доматчеее

ами преди няколко месеца бяхме на купон ии една приятелка .. не й беше добре и зе че повърна върху мен и после аз повърнах върху нея. и стана еднаа..

От моя, или от чужда гледна точка? Защото като ми видите профила в ID става ясно какъв тип неща правя принципно, но не съм особено отвратен от тях. Е, има хора, които са били, ама айде...
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

I ♥ machoka Супер фен
    яла съм хартия и листа

Град
    sofiq
    Ами аз не съм много гнуслива . . приятеля ми разказваше за 1 случка в дома(оттогава се познаваме ^^ ) свързана с мен , която лично аз не помня да съм правила , освен 1 път ;D ..Давали са ни едни доматени супи и аз съм повръщала в купичката си почти винаги .. или при някое друго ястие ;D ..А приятеля ми , ми каза , че тогава много ми завиждал ,защото учителките не ме карали да си изяждам ястието ;DD ..Сещам се за още 1 случай . . . като малка обожавах да ям мравки ;D

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от tck
    ами преди няколко месеца бяхме на купон ии една приятелка .. не й беше добре и зе че повърна върху мен и после аз повърнах върху нея. и стана еднаа..

А вярваш ли ми , че сега и на мен ми се доповръща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си