- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си
Чистих в дасклаото най-големите боклучиии ааа съм ужасноо гнусливааа![]()
![]()
![]()
`only God can judge me!
В детската градина си изядох сопола имам и снимка![]()
![]()
![]()
[b][color=black]Espa
В 5 клас една приятелка си изпусна телефона в тоалетната на даскалото,а тоалетните бяха такива дето клякаш на тях.После чистачките й дадоха някви ръкавици и тя е бъркала в лайната за да си вземе телефона.Аз после отидох да видя кво става с нея и помня,че смърдеше ужасно!А след това телефона и без тва не работеше
![]()
Пък братовчед ми,който е на 1 годинка като хапне нещо,което не му харесва и после го изплюва и леля ми или вуйчо ми после го изяждат.Е не винаги ма примерно като го хранят...бляк
да убия таралеж мислейки го за мишка![]()
![]()
![]()
6б3З10
Сега се сещам само за едно единствено нещо,да си ям суполите (като малка)![]()
![]()
[quote="PurpleSand"]мили божееееееПървоначално написано от DevlLady666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Веднъж повърнах през носа си .. ;xx[/quote]
и аз и аз![]()
някъде 2-3 часа през ноща се събуждам някво сънено и отивам до банята докато се погледнах в огледалото няква течност избълва от носа ми![]()
![]()
кат сам бил бебе още сам са насрал в кошарата и сам го омазал насякаде - стени решетки чаршафи ала бала , сичкооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
срамм ме е да го напиша![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
кифличке,,сподели слушаме те![]()
ммм немога тук![]()
xKiFlA-
Когато си опуснах телефона в училищната таолетна и понеже никоя от чистачките не иска да ми помогне се наложи сама да си го вада с едно пликче. Обаче нещо не стигах до дъното и с момичето дето бях изнамерихме един извит железен прът. Тогава установихме, че телефона е заминал в канала.
Беше ужасно! Това е най-гнусното! Вече няма да стъпя в тая тоалетна! Ще хода на 2 етаж !
![]()
на морето толкова много се бях напила , че на сутринта като станах [спахме на плажа xD ] се въргалям по плажа и драйфам ;дд беше гадничко![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Между другото и аз съм си изтървала телефона в училищната тоалетна, ма не баш в дупката. Въпраи че беше преди няколко години и измит, почистен, още ме е гнус да го барам като се сетя за тва.Първоначално написано от minionka
![]()
Правила съм много гнусливи неща..ама в момента се сещам само за тези дето бяха преди 2-3г.![]()
С роднини бяхме до Сандански ама тогава беше адски много жега, а аз не помня що бях с маратонкиМного ми убиваха и молех мама да ми купи някви сандали... обаче аз не изтърпях и най-накрая насред улицата си свалих маратонките, чорапите не, щото нямаше такива
![]()
И почнах да си ходя боса из адската мръсотията..леле къде ли не стъпвах - през локвички, боклуци и листа, земята беше много гореща, ама си ми беше кефец![]()
Или пък..в даскало и ми е много зле..тогава целия клас беше в коридора и почувствах, че ще ми идва повръщнята и преди да тръгна до кенефа се изповръщах насред коридораи тогава една съученичка се беше затичала и лоппп...в повръщнятааа
![]()
Ааа и пак ми е ставало зле - в автобуса, като бяхме на екскурзия с класа..издрайфах се в една торбичка и си го държах, докато не слязохме![]()
А да, сетих се и за още едно - като бех малка и си зимах от храстите и си похапвах листенца![]()
и тва гнусно ли еПървоначално написано от JylAdIznAsilvaCh
![]()
няма по хубаво от тва да ям домат с ръце.. да си го хвана иии ям![]()
xKiFlA-
+1Първоначално написано от xKiFlA
ох ох ох доматчеее![]()
ами преди няколко месеца бяхме на купон ии една приятелка .. не й беше добре и зе че повърна върху мен и после аз повърнах върху нея. и стана еднаа..![]()
От моя, или от чужда гледна точка? Защото като ми видите профила в ID става ясно какъв тип неща правя принципно, но не съм особено отвратен от тях. Е, има хора, които са били, ама айде...
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
яла съм хартия и листа![]()
Ами аз не съм много гнуслива . . приятеля ми разказваше за 1 случка в дома(оттогава се познаваме ^^ ) свързана с мен , която лично аз не помня да съм правила , освен 1 път ;D ..Давали са ни едни доматени супи и аз съм повръщала в купичката си почти винаги .. или при някое друго ястие ;D ..А приятеля ми , ми каза , че тогава много ми завиждал ,защото учителките не ме карали да си изяждам ястието ;DD ..Сещам се за още 1 случай . . . като малка обожавах да ям мравки ;D
Първоначално написано от tck
А вярваш ли ми , че сега и на мен ми се доповръща![]()