- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота си
ама страпол ли беше или марсол?Първоначално написано от Ospi
преди година-две телефона ми падна в тоалетната на училище... аз естествено си го извадих, после го измих ии... така и не работеше, за кво само бърках![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Като малък съм ял червей, както и буболечки.Веднъж бяхме намерили един умрял плъх и го разпорихме, извадихме му вътрешностите и ги запалихме.Нямам си и на идея защо![]()
Same shit,different day .
Като малка си имах малко патенце. И си играех с него все едно беше кукла. Беше адски симпатично и редовно го пусках да плува в един леген. Пълен с вода и зрънчо, за да си папка. И един ден, както си играех, то почина. Ама аз откъде да знам? Мислех, че спи. Грижливо го сложих в шапката на майка ми. Като се върна от работа, ми обясни тактично, че държа мъртво пате. Няма. Такъв. Рев.
Най-гнусното няма да го казвам...Друго, друго...
Като съм била на около годинка съм пиела вода от коритото, в което са държали варта, понеже наще строяха вила.
От алкохол не повръщам. Но един път бях адски пияна и легнах в калта "да си почина". Едва ме довлече една приятелка до нас.![]()
Като цяло не съм гнусен човек, ама много обичам да дъвча сламки и пръскам околните с лиги и течността, за която е била предназначена сламката. Все ми се карат, ама не ми дреме.![]()
А да, сетих се за още. Била съм малка и наще са ме завели на цирк. И аз съм ядяла люспите на семките от земята. Друго...Хващахме с компанията като малки жаби, ама от тея краставите с оранжевите кореми и с по едно око. После ни лютеше на очите, понеже изпускаха някакво вещество, с което се защитават.![]()
Все си правехме къщи като малки и един път бяхме взели един дюшек от кофата и си лежахме на него няколко човека. Една съседка ни наклюкари на майка ми и тя ми се кара много жестоко.![]()
Може би чистене на повръщано..Поне за друго не се сещам сега.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
апфф с едни момичета от моя клас бяхме се напушили маса яко ии на мен и на още две ни беши станало много злеии едната повърна на чина .. другата в кошчето ии по коридора ... а аз.... успях да изляза .. но от прага на вратата повръщах и се хлъзгах (щот и овцата преди мен беши одрайфала коридора в даскало
) ии едно момченце ме видя и вика ела да ти погна ии .. докато кажа само "ОК" ии .. повърнах и върху него...
аа кат бях малка .. бях се изакала в гърненцето хахааха ии съм си зела акиту и съм го лепнала на най-добрия ми приятел на faceto![]()
ии пак кат бях малка ми се доядаха спагети а брат ми ми подади купа с червеии .. (знайте какво следва .. )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От де пък е намерил купа с червеи О_О'''Първоначално написано от boobooboo
инак за гнусно нещо не се сещам. Но може да мине това, че като бях малък с един приятел намазахме терасата на баба с яйца :3
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
еми тъпакааа ги вззел от хладилника ( а тати имаше такис кирий щот с ходи понякога за риба ) и преди да тръгни за риба ии брат ми ги набараал ...Първоначално написано от Rashugun
Веднъж се напих и се въргалях в повръщаното си.Вече не пия (много)
![]()
![]()
Може би.. когато бях навън с три приятелки и имаше едно огромно кучешко лайно и решихме ,че който го настъпи е много красив ли ,велик ли не помня точно.. иии натам се сещатеТогава да сме били 3-4 клас максимум..
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
прекалено гнусно и срамно е да го пиша..![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
хайде де,или поне ми го напиши на лично интересно ми е![]()
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ами то такова..без да искам бешее.![]()
срам ме е да пиша
![]()
xKiFlA-
стига де,спокойно кажи си![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ще ми се подиграва целия форум ако го напиша тук за тва![]()
xKiFlA-
Последният път когато се напишках в гащите...бях някъде на 5 годинки максимум...![]()
![]()
То стана така, че много ми се пишкаше, ама нямаше къде да ходя, защото бяхме на някакъв панаир и се напиках цялата...
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
и аз имах такава случка но не бях на 5 а мнн по голямаПървоначално написано от polssa
мисля че никой неразбра но не съм сигурна дано не са ме разбрали
![]()
xKiFlA-
аз разбрах.. долу гореразкажи нещо друго,започва да става интересно
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
какво друго...ако искаш ми пиши![]()
xKiFlA-
Напикала се еПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Щях да напиша същотоПървоначално написано от miminko
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ми така стана не беше нарочноПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
xKiFlA-
Като малка бях болна и през нощта повръщах. Обаче един път не се събудих докато провръщам, а след това......
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...