.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 253
    Мега фен Аватара на ameli
    не обичах да ходя на детска и сутринта им правех стачки (тук е мястото да попитате какви, но не са за пред хора )

веднъж беше кацнало нещо на главата ми-беше кожесто и голямо колкото един малко дълъг и дебел пръст. ядеше ми косата и момичетата пищяха повече от мене, а мен ми оставаше малко да се разплача беше някво зелено, гнусно , илл лллллл
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    в света на приключенията ..
    йак .. веднъж карах колело и гледам-А.. някакво листо ми се е залепило на предната гума.. рекох да го махна и ..... се оказа че под него има залепен шит

hottie
    Guest
    Аз пък съм настъпвала лайно с ниски сандали Няма да ви обяснявам, че отворените обувки не предпазват кожата ви от кафявото нещастие

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Веднъж кучето ми се овъргаля в едно голямо...лайно и се наложи да го къпя
    Преди няколко дена се случи същото

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от littlebaby
    Веднъж кучето ми се овъргаля в едно голямо...лайно и се наложи да го къпя
    Преди няколко дена се случи същото
    Казаха ми, че било голям кеф за кучетата да се въргалят в изпражнения

Град

Казаха ми, че било голям кеф за кучетата да се въргалят в изпражнения

аз пък съм чувала същото за свинете
    ето датова като даваха миналата година .. ими таам когато беше . ... . по новините прасе с ботушки то се чувстваше ужасно
    тъй че според мен прасетата им е кефф да се въргалят в изпражнения ..

за кучетата незнаех че е така

Преди време бях на един купон с приятели. Бяхме в блок, на петия етаж. Един приятел се напи много. Ама много! По едно време излезе "да подиша чист въздух". Идва след 10-15 минути - всичко ОК. По едно време реших да си ходя... Отварям вратата и гледам - целия етаж оповръщан изцяло. По стълбите, по стените, по парапета... навсякъде. После се оказа че и долния етаж е в същото състояние (никой не разбра от къде е изкарал толкова 'материал' ). Повръщано имаше и на първия етаж.. умника решил да драйфа между парапета Та аз трябваше да сляза до долу. Проблема беше, че и аз бях доста пийнал... стъпвам, хлъзгам се и се хващам за парапета, който също се хлъзга. И едва стоя прав... Успях да се прибера, но се бях омазал целия

Град
    ее това е гнусно изпълнение но не мое
    един приятел се беше напил и после ходихме някъде на ресторант или пицария и той каза-Айде да излезем че да подишам чист въздух и хората да подишат малко чист въздух ..

Цитирай Първоначално написано от clever
    ее това е гнусно изпълнение но не мое
    един приятел се беше напил и после ходихме някъде на ресторант или пицария и той каза-Айде да излезем че да подишам чист въздух и хората да подишат малко чист въздух ..
    И в крайна сметка какво стана?

Голям фен Аватара на shutUp
    не съм правила гнусни неща
    щото ме е гнус
    ама мноого

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    в детската градина г-жата ме тъпчеше с боб, а аз го мразя и го повръщах докато ми го тикаше с га'ната лъжица :д беше ужасно.
    също и като нацапах с лайна ена тениска на ман ютд

ммм незнам ....
    Може би разфасоване и дране на яре или агне на село
    My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.

Град
    Sофiiя City xD
    май нямам такива издънки още

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от ioanamarcheva
    Аз съм много гнуслив човек попринцип.
    Преди бяхме излезли с майка ми из центъра и си купихме сладолед във фунийка. И докато си вървяхме тя ме бутна нещо и аз моят го изпуснах. След това ядосано взех нейния и го изядох Имайте предвид, че тя вече беше яла от него..
    А мен попринцип ме е гнус да пием от едно и също шише.. И все още не мога да повярвам, че и изядох сладоледа ...
    0mg ii se narichash NE gnusLiiw choweek
    Научи се да четеш
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    най-якото ме е срам да го кажа...

някой повръщал ли е в деколтето на мацка, с която след броени минути(секунди) е щял да спи?

задавял съм се с много (безкрайно) необичайни течности...наистина

уринирал съм върху др. човек

пил съм ракия с таксиметров шофьор, докато ме кара...

и доста др.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    еми като малка съм правила много простотии, търкаляла съм се в прахта, буквално се търкалях , целела съм се с други деца с каллл, скачала съм в локви, ходела съм боса по улиците Ама това беше доооста отдавна, сигурно съм била 1,2,3 клас
    е тва лято ходех бос през повечето време...
    толкова неадекватен, че последното нещо, за което съм мислил е обувки

в тоя ред на мисли- мн обичам да целя пичета с медузи (коато съм пиян го правя, иначе не съм такъв простак xD)

Хмм. Не се сещам нищо друго освен това като повръщам как ми влиза въпросната течност в носо глътката и буквално повръщаш през нос уста - всичко. Попринцип имам много чувствителен стомах и не мога да ям много храни - риби и всякакви морски дарове и кисели неща - зеле например или пък като се натъпча много също ми става лошо. Та си спомням веднъж така се бях натъпкала с МакДоналдс и вечерта така яко повръщах, че направо се задуших. Защото нали повръщам и носът ми се запушва и не мога да спра да повръщам и не мога да си поема въздух и почнах да се задушавам и замалко да припадна. Иначе разбира се най- гнусното е, че повръщам върху самата себе си, защото е вечер и аз умирам за сън и в същото време ми е лошо и си лежа и чакам да повърна та да ми мине...

Иначе си спомням как една моя приятелка си беше изтървала телефона в кенефа в училище и как гаджето и и го вадеше с една найлонова чанта като ръкавица...

Издрайфах се върху дрехите на една съученичка..Беше ми супер лошо ;д..И тя до мен и аз се обръщам да и кажа нещо и по едно време .. и после мама изпра дрехите и
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз не съм правила досега такива неща, ама една съученичка повърна в часа върху учебниците ми, изклепа стената и момичето пред нея
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на bloodymirror

Re: Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    Казвайте,хора
    незнам,дали е точно гнусно но....хвърлих една котка по стълбите(не че се оправдавам но бях малка оттогава винаги помагам на животните)
    ЛИЗА,ИЗВИНЯВАЙ!!!!!!!

Винаги съм се молела Бог да наказва тези,които нараняват животни(не съм много вярваща но...),а дори съм се молела да ме накаже и мен за стореното

Мале,милото котенце..
    но все пак си била малка и не си осъзнавала
    междодругото,аз лично видя ли някой да бие животно.. каквото и да е.. (ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЦИГАНИН ДА БИЕ ЖИВОТНО) .. агресията ми се повишава на макс... и ми иде да утрепам от бой тоя насилник..много пъти съм се заяждала с такива,и съм се молила дори за животните,сгазени на пътя.. от тези,които е сторено-нещо много лошо да им се случи.. затова,че натискат така ''гъзарски'' газта!

Град
    морската столица

Re: Какво е най-гнусното нещо,което сте правили през живота

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    Казвайте,хора
    незнам,дали е точно гнусно но....хвърлих една котка по стълбите(не че се оправдавам но бях малка оттогава винаги помагам на животните)
    ЛИЗА,ИЗВИНЯВАЙ!!!!!!!

Винаги съм се молела Бог да наказва тези,които нараняват животни(не съм много вярваща но...),а дори съм се молела да ме накаже и мен за стореното

Мале,милото котенце..
    но все пак си била малка и не си осъзнавала
    междодругото,аз лично видя ли някой да бие животно.. каквото и да е.. (ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЦИГАНИН ДА БИЕ ЖИВОТНО) .. агресията ми се повишава на макс... и ми иде да утрепам от бой тоя насилник..много пъти съм се заяждала с такива,и съм се молила дори за животните,сгазени на пътя.. от тези,които е сторено-нещо много лошо да им се случи.. затова,че натискат така ''гъзарски'' газта!
    Аман от лайнарки

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Какви лайнарки бе?! ..
    откога обичтта и загрижеността към животните те прави ''лайнар'' .. ооххх

Супер фен
    Бхме на екскурция и пред хотела имаше река била съм някъде 2,3 клас.. единият следобед излязохме на поляната до реката.. нашите умни хлапаци започнаха да хвърлят камъни в реката и да ни пръскат..ние да не останем назад започнахме да си го връщаме.. бяхме супер мръсни гнусно, но забавно

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Бях много почерпена и повърнах в пазвата на една приятелка.

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ми като бях на село, имаше едно като чешма, и там имаше големи каммени корита, и с причтели там се къпахме, тва става като съм бил на 7 години. Пък там всякви животни влизаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си