- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искам да започна да пуша ама..
Апфф .... ще пропушиш само за да си като другите![]()
бе чи не е ли по готино да си лееко различен, оригинален ..... да ти кажа лично аз не пуша не ми и пречи просто имам повечко кинти за други неща ... абее ти кажа без да пуша имам 1 проблем по малко :P .
Съвет недей почва ...![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
По темата - жалко е да искаш да си към хора, които за теб са много готини, защото пушат. Пък и само ще си вредиш дробовете от малка като една моя съученичка, която пуши от четвърти клас и плюс това е астматичка...
хахаа.. пушачите се чудим как да спираме цгарите, ти искаш да почваш![]()
по тъпо нещо не бях чела.. човек да иска да започне да пушшии
![]()
![]()
![]()
То когато започва всеки иска,ама тоя се чуди какПървоначално написано от Elabella
![]()
Аз още не мога да проумея как искаш да се превънеш в комин...?!!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
мм в нашия клас "изрод" има съвсем друго значение.. и честно казано бих бил поласкан да съм изрода на класа.. дори и да е в значението, което ти внасяш.. и фактически... това ше ме направи гордПървоначално написано от desinka1216
че съм единствения "изрод", който не си трови организма
но! Не съм единствен.. и пушачите не са някви тъпи дечица, които се опитват да ме накарат да пропуша (макар един да се опитваше).. ако ти си мислиш, че щом не пушиш, значи си или изрод, или няма да те приемат в няква компания... хах, жал ми е, че родителите ти са те родили
![]()
Ти обаче си мн ЗЛЕ честно...Първо вземи прочети нещо за цигарите да видиш колко са "полезни" и тогава си помисли пак дали ще почваш или не !?Вземи си една дъвка и после се напръскай с някакъв парфюм и си готова никой няма да те усети![]()
мн ти е зле положението в главата честно![]()
Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !
system error !! system error !!![]()
abe ei 4shh .. t1pa li si ili da ?!
p0 - t1pa tema s p0 - t1p pr0blem ne bqqqx wijdala chestn0
nenenene
0sh ne m0ga da spra da se smeq
![]()
![]()
naish kw0 mislq.. che ti ws naistina si nekw0 yr0dche
smis ..
qk0 k0mpleksiran0 .. ii .. kw0 dr da ti kaja ..
cepish mraka pr0st0
![]()
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Изпали един фас,надали ще ти хареса ..![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Чети и се виж колко си зле !!! http://www.ruseinfo.net/news_46560.html
Ако и това не ти помогне.. Запали един фас и си го заври отзад!!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ама ти си просто....... не мога да го опиша. Глупак, простак, малоумник и всякакви обидни думи за които се сещаш. Пушило му се,искало му се, пикльо лигав!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Нямам думи.Само за да си в крак с "модата" (което изобщо не е модно, но карай), ще пушиш???Ненормалница такава.Никога не си позволявам да обиждам никого, но твоето е просто . . срамота. :# :# :#
Какво искаш?Рак?Проблеми в къщи?Да се чудиш от къде да вземеш пари?? И още много много неща (проблеми) .Вземи се прегледай дете-идиотче![]()
пуши кака, пуши!
то модерно!
после и дробовете ти ше са в модата!
Ти си много проста бе,баси ние тука сичките се чудим и се маем как да спрем да пушим ся като станат цигарите 5 лв,тая тръгнала да пуши,моля ти се!![]()
Брях,брях
МНОГО ПРОСТА!...Такива като теб са толкова заблудени...Абе оправяйте се...Той живота ще ви покаже рано или късно къде сте...Под нулата сте!...айде със "здраве" ...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
МЪКААААААААААА, МЪКАААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Пуши, ама не цигари- те са вредни... Направо шмъркай, да не ти се тровят дробчетата![]()
ахаа..Ти ИСКАШ да пушиш...с други думи искаш да си "модерна" и "готина"..ами да те светна, че тия "готините" в твойтио даскало след 10 години ще са отрепки.. По това ли те преценяват приятелите ти и гаджето ти??Помисли си малко с кой се движиш. Ако толкова много ти се пуши и не ти пука за здравето и тялото ти едва ли ще ти пука за това как ще реагитрат родителите ти..Толкова много искам да те обидя както направиха пичовете по-горе, аа ще се въздържа..![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Тъпа си,и ще ти обясня защо![]()
1-во: няма смисъл заради сулю и пилю да пропушваш,да се тровиш,да се правиш на инт![]()
2-ро:пушиш навън,няма как ваще да те усетят![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele