.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 190

Hybrid View

Апфф .... ще пропушиш само за да си като другите бе чи не е ли по готино да си лееко различен, оригинален ..... да ти кажа лично аз не пуша не ми и пречи просто имам повечко кинти за други неща ... абее ти кажа без да пуша имам 1 проблем по малко :P .
    Съвет недей почва ...
    My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Мамина амебка!

По темата - жалко е да искаш да си към хора, които за теб са много готини, защото пушат. Пък и само ще си вредиш дробовете от малка като една моя съученичка, която пуши от четвърти клас и плюс това е астматичка...

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    от цигари пукни гъзар бъди

хахаа.. пушачите се чудим как да спираме цгарите, ти искаш да почваш по тъпо нещо не бях чела.. човек да иска да започне да пушшии

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Elabella
    хахаа.. пушачите се чудим как да спираме цгарите, ти искаш да почваш по тъпо нещо не бях чела.. човек да иска да започне да пушшии
    То когато започва всеки иска,ама тоя се чуди как

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Аз още не мога да проумея как искаш да се превънеш в комин...?!!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: искам да започна да пуша ама..

Цитирай Първоначално написано от desinka1216
    Ами моя проблем е такъв:
    В моя клас почти всички пушат без няколко момичета и 2-3 момчета.. тези който не пушат са изродите на класа и зубарите но и аз не пуша.. до сега никой не ми е казвал че съм зубар или изрод естествено защото не съм но аз искам да пуша но не мога защото майка ми ще побеснее, баща ми няма да ме усети защото той пуши но майка ми не пуши и ще ме усети.. днес аз гаджето ми и още 1 момиче отидохме зад училището където всички се събират за да пушат и аз естествено гаджето ми беше там отидох а те и двамата пушат и ме караха и аз да пуша но отказах тъй като майка ми си беше в къщи и след като се прибера тя щеше да ме усети..а много ми се прииска .. и какво да правя.. искам да пуша а не мога защото майка ми ще разбере и ще побеснее.. какво да правя?
    мм в нашия клас "изрод" има съвсем друго значение.. и честно казано бих бил поласкан да съм изрода на класа.. дори и да е в значението, което ти внасяш.. и фактически... това ше ме направи горд че съм единствения "изрод", който не си трови организма но! Не съм единствен.. и пушачите не са някви тъпи дечица, които се опитват да ме накарат да пропуша (макар един да се опитваше).. ако ти си мислиш, че щом не пушиш, значи си или изрод, или няма да те приемат в няква компания... хах, жал ми е, че родителите ти са те родили

Град
    BurgasS
    Ти обаче си мн ЗЛЕ честно...Първо вземи прочети нещо за цигарите да видиш колко са "полезни" и тогава си помисли пак дали ще почваш или не !?Вземи си една дъвка и после се напръскай с някакъв парфюм и си готова никой няма да те усети

Град
    На Ринга,чакащ поредния гонг !
    мн ти е зле положението в главата честно
    Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !

system error !! system error !! abe ei 4shh .. t1pa li si ili da ?! p0 - t1pa tema s p0 - t1p pr0blem ne bqqqx wijdala chestn0 nenenene 0sh ne m0ga da spra da se smeq naish kw0 mislq.. che ti ws naistina si nekw0 yr0dche smis .. qk0 k0mpleksiran0 .. ii .. kw0 dr da ti kaja .. cepish mraka pr0st0
    .. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}

I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Град
    In the middle of Nowhere
    Изпали един фас,надали ще ти хареса ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Чети и се виж колко си зле !!! http://www.ruseinfo.net/news_46560.html
    Ако и това не ти помогне.. Запали един фас и си го заври отзад!!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Ама ти си просто....... не мога да го опиша. Глупак, простак, малоумник и всякакви обидни думи за които се сещаш. Пушило му се,искало му се, пикльо лигав!!!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на someonerandom
    И ся смятайте темата да се окаже сериозна

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Нямам думи.Само за да си в крак с "модата" (което изобщо не е модно, но карай), ще пушиш???Ненормалница такава.Никога не си позволявам да обиждам никого, но твоето е просто . . срамота. :# :# :#
    Какво искаш?Рак?Проблеми в къщи?Да се чудиш от къде да вземеш пари?? И още много много неща (проблеми) .Вземи се прегледай дете-идиотче

Доживях да видя и такава тема

пуши кака, пуши!
    то модерно!
    после и дробовете ти ше са в модата!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ти си много проста бе,баси ние тука сичките се чудим и се маем как да спрем да пушим ся като станат цигарите 5 лв,тая тръгнала да пуши,моля ти се!
    Брях,брях

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    МНОГО ПРОСТА!...Такива като теб са толкова заблудени...Абе оправяйте се...Той живота ще ви покаже рано или късно къде сте...Под нулата сте!...айде със "здраве" ...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    МЪКААААААААААА, МЪКАААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААА
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Пуши, ама не цигари- те са вредни... Направо шмъркай, да не ти се тровят дробчетата

ахаа..Ти ИСКАШ да пушиш...с други думи искаш да си "модерна" и "готина"..ами да те светна, че тия "готините" в твойтио даскало след 10 години ще са отрепки.. По това ли те преценяват приятелите ти и гаджето ти??Помисли си малко с кой се движиш. Ако толкова много ти се пуши и не ти пука за здравето и тялото ти едва ли ще ти пука за това как ще реагитрат родителите ти..Толкова много искам да те обидя както направиха пичовете по-горе, аа ще се въздържа..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Тъпа си,и ще ти обясня защо
    1-во: няма смисъл заради сулю и пилю да пропушваш,да се тровиш,да се правиш на инт
    2-ро:пушиш навън,няма как ваще да те усетят

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми