- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искам да започна да пуша ама..
много си зле наистина![]()
Тея,дето вече са пропушили се чудат как да ги спрат,ти се чудиш как да ги почнеш
![]()
![]()
Хахахахаха![]()
nicolepcd
тас па..НЕДАЙ МА!
както каза LoveRetroMusic
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
1во - направи това може пък да помогне![]()
2ро - ако няма ефект прочети това, пълно е с такива като тебе http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=288098
3то - когато по-рано писах по проблема беше мноооого смешно и повечето коментари бяха ЗА пушенето а сега какво стана, а?![]()
зле си .
искаш да пушиш не защото те кефи или нещо такова ,защото другите го правят .и да се правиш на готина![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абе я пуши,че да станеш като сбръчкана,кашляща и болна бабичка с жълти зъби и дъх с мирис на ла*на![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
1. Не искам да ги почвам, за да не ме мислят за изрод- никой не ме мисли за изрод напротив всички ми казват, че съм много готина![]()
2. Всички готини (освен мен) пушат и някак си ми е малко гадно когато се размотавам с тях те да пушат а аз-не![]()
3.Айде стига се ме обиждали "ти си мн зле" еми сори ама сам по добре от вас![]()
![]()
![]()
Недей почва по добре после отказване няма !Че и ще стават Още по скъпи както е тръгнало след 2 години Ганжата ще бъде по-евтина![]()
![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Първоначално написано от desinka1216
голямо самочувстивие придобии беее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мислиш си ,че си готинащото някви ти го казалии ,ехх слез от небето ма жена ! и ще ти казваме ,че си зле като искаме ! да не си пускала темата
![]()
![]()
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Бе да ви кажа вие се излагате повече като я обиждате .....айде тя е малка ами вие .... май май комплекси избивате![]()
![]()
![]()
![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
А защо не им покажеш по друг начин на твоите съученици,че не си изрод?
Почни да пушиш и ще видиш как само ще те използват и муфтят за цигари,когато почнеш да ходиш с тях и ще си ест. "готин".
Голяма част от хората,които познавам пушат заради твоята причина
-Ама те не ме харесват и така ще ми обърнат внимание.Даже едно 11г. момиче беше си взело кутия,защото страдаше,че я отбягваме.
Сега имаме две близначки,които пушат ГЛАВНО,защото никой не ги понася и нищо не се е променило.Идват рпи нас и всичко живо им взима цигарите(че и по кутии взима),гледат ги 2мин.,момичетата заминават и всички почват да ги тропат или удрят,ако се задържат още.
Мислиш ли,че с тея цени някой ще те вземе насериозно![]()
Бтв, ето да видиш любимата ми статия :>
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...80%D0%BE%D0%B1
Доста несполучлив опит за ебавка бих казъл.
![]()
![]()
Боже Господи...
хм хмммм ...Първоначално написано от desinka1216
![]()
само да те питам... ти какво разбираш под готин ма шматка такава?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Само ще се тровиш, ако мислиш, че е мн яко това .. и щом 1 цигара те определя ква си![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
малееееееееееееееееееееее еееееееее
![]()
![]()
омг ти добре ли си? Пушенето си е самоубийство?Има по лесни начини да се самоубиваш
![]()
![]()
![]()
Ами като искаш да си съсипваш здравето (за което след някоя друга година ще съжаляваш), да си даваш парите за нищо, само за да се тровиш (поне по 2-3 лв на ден, скоро ще са и повече), винаги да смърдиш на мангалка, както и всичките ти дрехи и косата ти, да и пожълтеят зъбите и евентуално да си имаш скандали с родителите ти, ДАВАЙ!![]()
ПП Ясно е като бял ден, че си на 12-13 макс. И аз 6-7 клас исках да пуша, защото така правиха готините. А и аз бях от тях, само дето не пушех. След някоя друга година ми дойде акълът в главата. И на теб ще ти дойде. Дано само да не почнеш сега, защото след като свикнеш става много трудно да се откажеш...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Абе момиче,ти проста ли си или какво.Цигарите са отрова,бе.Абе всъщност какво съм тръглал да обяснавам.Трови като искаш.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
![]()
![]()
![]()
Осъзнай се, момиче !![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..