.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 190
    абе човеко ти не си добре със сивото гещество в главата ... по добре говори с психолог

tctc ti si mn zle do sq ne bqh 4uvala nqkoi da dranka takiva gluposti! mi pu6i kato iska6 trovi sa

Пуши мама ти стара.Вземи да умреш по-бързо.Като си загубен килешар и Булгартабак да купиш пак никой няма да ти обърне внимание

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Извинявай ама ти толкова ли си зле или просто се правиш на такава ? Кво ше пушиш, за да се доказваш на другите тей ли ? Че не си зубърка и т.н. Омг! И кво много ли е яко да пушиш ?! ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ!!!!!!

Ми пуши после си взимай дъвка Аз така правя и никой не предполага,че съм пушил естествено дрехите ми миришат но те наш'те си ме знаят че 'одя по кафета които са пълни с пушачи

Град
    haskovo

Болна си от най-про4утата болест-ТЪПОТИЯ.

Защо искаш да по4ваш след като вси4ки те уважават и не те пренебрегват??

Град
    Варна
    "Искам да пуша ама"... ми като никой не ти обръща внимание ще искаш,ама тва че пушиш не те прави по-готин

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Град
    София
    THE TRUTH IS OUT THERE

небойсе само ще има доживотна каторга

Град
    with Christopher Drew <3
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    ЗЛЕ си.
    тези който не пушат са изродите на класа и зубарите
    И са изроди, щото не пушат ли?
    леле,леле....
    тхахаха трови се ..бъди тъпа.
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Не се влияй от мнението на другите - и аз съм като тебе
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Чакай бе дете ! Ти тъпо ли си или да ? Лелеле.. вякакви индивиди има.. ужас.. Какво да говорим ? Искала да пуши, ама.. пуши като искаш, ама не щото другите го правят или защото е 'модерно, защото вече НЕ е.. Простотияяяя
    Много се ядосвам като ви чета теми от тоя род и като чуя ' всички пушат само аз не; искам да пуша, ама ' И к'во като пушат ? По-готини ли са, по-умни ли са, какви са.. Какво гледаш какво правят хората ?! Като почнат да се дрогирват и ти ли ще започнеш ?
    Извини ме, но колко си тъпа само. Смешна си.

i az bqh taka...ama maika mi predi vreme me razbra slu4aino i vlmesto da mi se kara.. mi idva v staqta i vika- ako 6te pu6i6 pu6i pred nas i mi nosi 2 cigari nepovqrvah daje

ama bqh na 17

zdrvte

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Не започвай!Още по-малко щом не ти се иска,найстина...Ще си даваш парите за боклуци,ще се пристрастиш,,може би ще се и задъхваш,а когато най-сетне осъзнаеш минусите и пойскаш да ги спреш ще ги заменяш първоначално с храна т.е. няма да вожеш да контролираш количеството иззядена храна и може би ще надебелееш.Абе на здрава глава болест си докарваш!Да не говорим,че като не си опитвал първоначално може да ти се завие свят,когато гълташ!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Ми пуши после си взимай дъвка Аз така правя и никой не предполага,че съм пушил естествено дрехите ми миришат но те наш'те си ме знаят че 'одя по кафета които са пълни с пушачи
    И при мен така,докато някаква оФца на моята възраст не казала на майка ми,че пуша...от 3 дни всеки ден ме пита-Спря ли ги вече ;д Ужас...

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    А ти искаш да пушиш, защото ти харесва или за да се харесаш на другите? Ако е 2-рото значи си яко тъпа. И тия твои приятели пушачи също, щом се мислят за много велики кат са с цигарата в ръка и определят дали човек е готин или забил по това дали е пушач или непушач. Като ти е такъв проблем просто вземай дъвка след като си пушила, а ако майка ти те пита що миришеш на цигари, винаги можеш да се оправдаеш, че другите около теб са пушили..

ей тва е едно от най-тъпите неща на света щом приятелите ти пушат и ти тряя басии ако приятелите ти се хвърлят от мост и ти ли ще си след тях че да не останеш по назад?!?!?! басии загубените хора
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Град
    BurgasS
    Вземи им занеси направо малко коз на твоите приятели в даскало и тогава вече ще си най-голямата
    ГЛУПАВА СИ ЧЕСТНО...

Голям фен Аватара на play23
    Абе ти остай другите проблеми, ами смяталa ли си колко пари излиза да пушиш, особено след като след един месец цигарите стават 5лвл?Тези пари могат да бъдат дадени за далеч по полезни неща мога да ти дам 100% гаранция че отиват минимум 1000лвл на година. И какво си мислиш, че майка ти няма да забележи че преди си искала 5лвл а сега искаш 10? Няма да те попита?

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Оо,,божее мой
    Да ти имам проблемите на тебе.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от xXgirl15xx
    аз пуша от 13 годишна
    ееееебати въсторга, голем х**, че пушиш.
    За авторката - няма какво да ти се обяснявам, само ще ти кажа да не почваш.

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Айде почвай да пушиш по-скоро, че да се попрочисти света по-бързо от такива като тебе....

Аман от тъпи и лишени от всякакво достойнство и мнение деца.

И какво искаш да пушиш за да не си от така наречените (изроди) Мноооого ама мнооооого тъп начин на разсъждаване имаш

Град
    ``Сокър Сити
    Ти си решаваш дали да почнеш да се самоубиваш
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Найш кфо? Предлагам ти да запалиш една цигара,да си я завреш отзад и да видиш дали ти харесва. Ако ти хареса-пуши.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    София
    Мацки за неделя вечер да намериме
    THE TRUTH IS OUT THERE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си