- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искам да започна да пуша ама..
абе човеко ти не си добре със сивото гещество в главата ... по добре говори с психолог![]()
tctc ti si mn zle do sq ne bqh 4uvala nqkoi da dranka takiva gluposti! mi pu6i kato iska6 trovi sa![]()
![]()
Пуши мама ти стара.Вземи да умреш по-бързо.Като си загубен килешар и Булгартабак да купиш пак никой няма да ти обърне внимание![]()
Извинявай ама ти толкова ли си зле или просто се правиш на такава ?Кво ше пушиш, за да се доказваш на другите тей ли ? Че не си зубърка и т.н. Омг! И кво много ли е яко да пушиш ?!
![]()
ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Ми пуши после си взимай дъвкаАз така правя и никой не предполага,че съм пушил естествено дрехите ми миришат но те наш'те си ме знаят че 'одя по кафета които са пълни с пушачи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Болна си от най-про4утата болест-ТЪПОТИЯ.
Защо искаш да по4ваш след като вси4ки те уважават и не те пренебрегват??![]()
"Искам да пуша ама"... ми като никой не ти обръща внимание ще искаш,ама тва че пушиш не те прави по-готин![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
небойсе само ще има доживотна каторга
тхахахаПървоначално написано от Enitto
![]()
трови се ..бъди тъпа.
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Не се влияй от мнението на другите - и аз съм като тебе![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Чакай бе дете ! Ти тъпо ли си или да ? Лелеле.. вякакви индивиди има.. ужас.. Какво да говорим ? Искала да пуши, ама.. пуши като искаш, ама не щото другите го правят или защото е 'модерно, защото вече НЕ е.. Простотияяяя
Много се ядосвам като ви чета теми от тоя род и като чуя ' всички пушат само аз не; искам да пуша, ама ' И к'во като пушат ? По-готини ли са, по-умни ли са, какви са.. Какво гледаш какво правят хората ?! Като почнат да се дрогирват и ти ли ще започнеш ?
Извини ме, но колко си тъпа само. Смешна си.
i az bqh taka...ama maika mi predi vreme me razbra slu4ainoi vlmesto da mi se kara.. mi idva v staqta i vika- ako 6te pu6i6 pu6i pred nas
i mi nosi 2 cigari
![]()
![]()
nepovqrvah daje
ama bqh na 17
![]()
zdrvte
Не започвай!Още по-малко щом не ти се иска,найстина...Ще си даваш парите за боклуци,ще се пристрастиш,,може би ще се и задъхваш,а когато най-сетне осъзнаеш минусите и пойскаш да ги спреш ще ги заменяш първоначално с храна т.е. няма да вожеш да контролираш количеството иззядена храна и може би ще надебелееш.Абе на здрава глава болест си докарваш!Да не говорим,че като не си опитвал първоначално може да ти се завие свят,когато гълташ!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
И при мен така,докато някаква оФца на моята възраст не казала на майка ми,че пуша...от 3 дни всеки ден ме пита-Спря ли ги вече ;д Ужас...Първоначално написано от UNITED
![]()
А ти искаш да пушиш, защото ти харесва или за да се харесаш на другите? Ако е 2-рото значи си яко тъпа. И тия твои приятели пушачи също, щом се мислят за много велики кат са с цигарата в ръка и определят дали човек е готин или забил по това дали е пушач или непушач. Като ти е такъв проблем просто вземай дъвка след като си пушила, а ако майка ти те пита що миришеш на цигари, винаги можеш да се оправдаеш, че другите около теб са пушили..
ей тва е едно от най-тъпите неща на светащом приятелите ти пушат и ти тряя басии ако приятелите ти се хвърлят от мост и ти ли ще си след тях че да не останеш по назад?!?!?! басии загубените хора
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Вземи им занеси направо малко коз на твоите приятели в даскало и тогава вече ще си най-голямата![]()
ГЛУПАВА СИ ЧЕСТНО...
Абе ти остай другите проблеми, ами смяталa ли си колко пари излиза да пушиш, особено след като след един месец цигарите стават 5лвл?Тези пари могат да бъдат дадени за далеч по полезни неща мога да ти дам 100% гаранция че отиват минимум 1000лвл на година. И какво си мислиш, че майка ти няма да забележи че преди си искала 5лвл а сега искаш 10? Няма да те попита?
Оо,,божее мой![]()
Да ти имам проблемите на тебе.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
ееееебати въсторга, голем х**, че пушиш.Първоначално написано от xXgirl15xx
За авторката - няма какво да ти се обяснявам, само ще ти кажа да не почваш.
Първоначално написано от amk933
И какво искаш да пушиш за да не си от така наречените (изроди) Мноооого ама мнооооого тъп начин на разсъждаване имаш![]()
Ти си решаваш дали да почнеш да се самоубиваш![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Найш кфо? Предлагам ти да запалиш една цигара,да си я завреш отзад и да видиш дали ти харесва. Ако ти хареса-пуши.![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Мацки за неделя вечер да намериме
THE TRUTH IS OUT THERE