.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 190
    Нямам думи е*бати и мисленето бе еми пуши твой си е проблема има дъвки таак майкати няма да те усети ама тва няма значение то рано или късно ще разбере
    според мен доста тъпо мислиш...
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    о боже
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

САМО КАТ ВИДЯХ ЗАГЛАВИЕТО... И ПАДНАХ ОТ СТОЛА ЧЕСНО! АМА ТИ ТОЛКО ЛИ СИ КУХА МА ШМАТЕ??? УЖАС......
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Град
    Detroit Ghetto
    И аз като не пуша изрод ли съм ... недей почни спорт е аз съм фитнесяга и не пуша
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Недей да пушиш само ще си провалиш животаааа !!!!!! ))))))) :P
    Preska

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    така или иначе се някога ще пукне, що да не си напрай кефалъка

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Е на това му викам аз съкровено желание! Е-ВА-ЛА! Нямам какво друго да кажа!
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    ама то голям кеф да пушиш

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    тази тема още ли не са я заключили

дай да не ядем ! пак ше огладнеем така или иначе
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Град
    Sofia

Re: искам да започна да пуша ама..

Цитирай Първоначално написано от desinka1216
    Ами моя проблем е такъв:
    В моя клас почти всички пушат без няколко момичета и 2-3 момчета.. тези който не пушат са изродите на класа и зубарите но и аз не пуша.. до сега никой не ми е казвал че съм зубар или изрод естествено защото не съм но аз искам да пуша но не мога защото майка ми ще побеснее, баща ми няма да ме усети защото той пуши но майка ми не пуши и ще ме усети.. днес аз гаджето ми и още 1 момиче отидохме зад училището където всички се събират за да пушат и аз естествено гаджето ми беше там отидох а те и двамата пушат и ме караха и аз да пуша но отказах тъй като майка ми си беше в къщи и след като се прибера тя щеше да ме усети..а много ми се прииска .. и какво да правя.. искам да пуша а не мога защото майка ми ще разбере и ще побеснее.. какво да правя?
    Седни прочети една книга вместо да ходиш по "гаджета"..
    Че ги съжалявам такива кифлички като тебе.. :X
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

Така .. и аз съм 7 клас ама не пуша , никой не е изразявал няк'ви тъпи мнения - ' ти си зубрач , щот не пушиш ' или такива глупости .. к'ви са тия детинщини от страната на така наречените ти ' приятелки ' .. недей пуши , тъпо е .. някой даже се чувстват ' модерни ' кът не пушат .. щот светът е стигнал твърде далеч .. та колкото до ваще ( по скоро до майка ти ) ако ти се пуши наистина .. взимаай ефикасни дъфки , тъпчи се с бонбони , ароматизатори .. и така нататък - но едва ли няма да те хване ! Действай на своя глава, щоот после ти ще си патиш ако те хване : ) ; пък приятелите ти .. много им здраве !

ти сигурно се базикаш .. направо ти се чудя на акъла .. я вземи се осъзнай .. къде пише,че щом не пушиш си изрод и зубър? ти за такава ли се смяташ? имай малко себеуважение ..

Извод: Глупава и заблудена си. Давай, хубаво пуши, даже и трева пробвай и след 2 години макс. ще си пропадняк!

Град
    in the reality : )
    Ама то ти верно не си добре , ама и твойто гадже и твойта приятелка и те са зле. Да те карат да пушиш... После що пускаш смотани теми и се притесняваш, че хората ще те помислят за задръстена, задето не пушиш /знам, че не си го казала, ама и без да го кажеш е ясно що ти е толкова голям зора да пропушиш/.

Всеки си преценява да пуши или не!!! Ама ти пък си отчайващ случай "Майка ми ще ме усети" да не си на 10!Ако ти се пуши-пуши ,ако не недей! Това за мен не е "газария"ако мога така да го нарека!

Леле. . . аман от заблудени деца . . .
    Наистина, ама наистина ли искаш да ми кажеш, че изродите и идиотите на класа са такива, защото не пушат??
    Заради тва??
    Защото ако наистина така мислиш, не виждам смисъл да ти наливам мозък в главата като явно нямаш собстевена такава, та да мислиш трезво.. а се влияеш от мението на другите. На където те духне вятъра - айде с другите..
    Айде вземи помисли малко с последните си мозъчни клетки, преди да си ги убил с цигарения дим..
    Не стига, че ти съсипва здравето и органите, не стига, че ти скъсява живота, че меришеш гадно, че ти е навик, от който много трудно после можеш да се откажеш и ставаш зависим, а и пари даваш за тия неща..
    Тцтц.. божее..боже... на къде отива света!?
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Хора, какво се впрягате?
    Голяма е вероятността темата да е ебавка.
    Ако не е - то само съжаление мога да изпитвам към авторката.
    Която така или иначе май не е писала в темата, а?
    Какъв е смисълът да я убеждавате? Ясно е, че е суперглупава, класът й също, щом намират пушенето за велика и достойна за похвала постъпка. Какво ще стане от тия хора? Нищо. Няма смисъл да се гневите. Гледайте себе си и се радвайте, че не сте толкова смотани.

Мега фен Аватара на December
    накъде отива светът...момиче искренно се надявам да се оправиш. Дано да ти дойде акъла по-скоро иначе ще станеш поредната курва без мнение, с 5 аборта и изсухлеха кожа на 25.
    Личи си че си малка, и много глупава.Имаш много ограничено мислене.Научи се да не живееш за другите и да имаш собствено мнение за нещата.
    Много неща мога да ти кажа, но ще се огранича до тука.

Град
    Ивагакуре
    [quote="montana6"]Понеже гледам, че авторката иска да е в крак с модата и "готините", ще й кажа, че вече не е модерно да се пуши (поне на Запад), така че ако искаш да изпревариш другите и да си в крак с бъдещето, не почвай да пушиш!quote]

То да беше само за ЗДРАВОСЛОВНАТА мода (ако мога така да се изразя де) .....
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

ми пуши бе аз почнах в 6 клас, ся съм 9... голяма маня да знаиш
    и като пушиш кво печелиш.Голяма газариика А...
    ПО мое мнение е супер гадното.Само веднъж съм пробвала и ще ти кажа че Е пълна гнусотия.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    детска му работа..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    пуши пуши, то полезно, иначе ще ти се смеят всички как ще се излагаш така? Гаджето ти ще те зареже
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    закво трябва да си като другите ? мойте приятели пушат почти всички без 2-3,ама не пуша щото не искам..братовчед ми ме кара ама аз си отказвах и отказвах и кво..няма да се тровиш само за да бъдеш гъзар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си