.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 190
    Еб*ти малоумното същество дето си... Тези дето не пушели били изроди ахахааххах... Че и аз не пуша ве и никой не ме е карал нито ми се е искало. Какви сте вие ми е много чудно, толкова ли сте ограничени и безмозъчни. Още повече, че като пушиш, миришеш ужасно и ред други гадости не знам защо повечето мислят, че като пушиш си велик пфф е това е най-жалкото...

момичее трябва да ти повече самочувствие и лично мнение за нещата.

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    ти сериозно ли??????
    И аз т'ва се питам... ? У ред ли си ве... ДОБРЕ ХОДИ СЕ ТРОВИ! ДАНО ТИ СЕ СТОПЯТ БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ! Как може да сте толкова глупави бе? Мисли за себе си, не че класа ти пуши... и зарежи т'ва гадже, щото и той ще те трови яко....

Град
    Sofia
    Авторката , нямаш грам акъл.. -_-
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

Фен
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Цитирай Първоначално написано от Xeon
    Батка, ти си ЯКО ама яко тъп/а. Почни и с наркотиците, хероина е полезен даже, коката също( за бързата ти смърт), щом си решил/а да стане един "мъжки полов орган" от тебе, давай.
    П.С Мерише ми, че темата е ташак.
    +1
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

ако държат на теб, няма да те зарежат защото не пушиш.. ;x .. а ако те зарежат значи не си загубила много.. приятеля ми пуши..но аз не..най-смешното е че той ми забранява да пуша..не че аз искам..просто ми е казвал .. никой няма да те зареже ако държи на теб..така че я се осъзнавай и не се занимавай с глупости!!
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Айде почвай да пушиш по-скоро, че да се попрочисти света по-бързо от такива като тебе....

Аман от тъпи и лишени от всякакво достойнство и мнение деца.
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИИИ ??? Как може така да се влияеш, беее .. Я се стегни малко и си ги избий тези неща от главата си , ако не искаш да пострадаш сега или по-късно.. не е добре за теб да пушиш,, не съм човека, който ще послушаш, но ти го казвам за твое добро.. Ти прави каквото си искаш !
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Ти си адското зле ве... Като пушиш газе ли ше бъдеш ...WTF
    Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.

Град
    Near To Hell
    не си в ред.
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И след време ще си блъскаш главата заради сегашния си лапешки акъл.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

лелее..ми да неа се цепиш от тия "модерните" ..започвай и тва е.

Re: искам да започна да пуша ама..

Цитирай Първоначално написано от desinka1216
    Ами моя проблем е такъв:
    В моя клас почти всички пушат без няколко момичета и 2-3 момчета.. тези който не пушат са изродите на класа и зубарите но и аз не пуша.. до сега никой не ми е казвал че съм зубар или изрод естествено защото не съм но аз искам да пуша но не мога защото майка ми ще побеснее, баща ми няма да ме усети защото той пуши но майка ми не пуши и ще ме усети.. днес аз гаджето ми и още 1 момиче отидохме зад училището където всички се събират за да пушат и аз естествено гаджето ми беше там отидох а те и двамата пушат и ме караха и аз да пуша но отказах тъй като майка ми си беше в къщи и след като се прибера тя щеше да ме усети..а много ми се прииска .. и какво да правя.. искам да пуша а не мога защото майка ми ще разбере и ще побеснее.. какво да правя?
    абе, момиче. стига си гледала кво правят другите. тва си е твой личен избор. стига си гледала от другите. прави каквото искаш ти. ако ти се пуши - пуши. ама да знаеш, мисля си, че хич не е хубавко, нищо че не съм пушил нивга. прецакани бели дробчета, даваш си парите на вятъра, миришеш на комин и тн., само за да се харесаш на дебилчетата от твоя клас. живей както ти искаш, а не за да се харесаш на другите. за съжаление според мен ти си поредното добиче в еднообразното стадо...
    REGGAE BOOM <3

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P
    Ами моя проблем е такъв:
    В моя клас почти всички пушат без няколко момичета и 2-3 момчета.. тези който не пушат са изродите на класа и зубарите но и аз не пуша.. до сега никой не ми е казвал че съм зубар или изрод естествено защото не съм но аз искам да пуша но не мога защото майка ми ще побеснее, баща ми няма да ме усети защото той пуши но майка ми не пуши и ще ме усети.. днес аз гаджето ми и още 1 момиче отидохме зад училището където всички се събират за да пушат и аз естествено гаджето ми беше там отидох а те и двамата пушат и ме караха и аз да пуша но отказах тъй като майка ми си беше в къщи и след като се прибера тя щеше да ме усети..а много ми се прииска .. и какво да правя.. искам да пуша а не мога защото майка ми ще разбере и ще побеснее.. какво да правя?

човек НЕ СЕ ПРАИ НА ИНТЕРЕСЕН по добре не пу6и праил сам го не кои знае кво а пак е вредно тъй че по добре не се праи на интересен
    s0 dEamN cRazyyYy...

Батка, ти си ЯКО ама яко тъп/а. Почни и с наркотиците, хероина е полезен даже, коката също( за бързата ти смърт), щом си решил/а да стане един "мъжки полов орган" от тебе, давай.
    +1 бахти писна ми от сякви изпаднали недоразвити дебилчета .. тцтц дейба няя се опрайш

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    офффф... още една... и аз се бях зарибила по едно време и ходихме с една компанийка да се крием и да пушим, ама аз се усетих навреме (след 1 седмица) и спрях, и никак, ама никак не съжалявам... тези от компанията, които продължиха ся са едни ниски лилипути едни никви... просто тва пушене в такива години спира ти растежа и развитието и всичко... така, че не пуши, а ако някой почне да те подиграва за това, дай му само едно
    всички били пушели... е и? сега всеки втори пуши и е по-модерно да не пушиш... никой не е по-интересен с цигарите... от тях никой нищо не е спечелил... естествено все пак твое си е решението, ако пропушиш никой не може да ти избие цигарата от устата, ама ако все пак си решила някой ден да пропушиш-гледай да е възможно най-късно!!!
    времет0 тu uztuча

Стига ве хора...

Как може да пишете такива коментари? Тоя форум като цяло е за проблемите на тинейджърите като това момиче, защо я обиждате? Според мен това, че не пушиш не те прави зле, аз мислих като теб в шести клас и пропуших, накрая разбрах (3 месеца по-късно), че съм в грешка и че съм си достатъчно различен от "зубарите" и "идиотите"... които всъщност бяха хора, които ги вълнуваха по-различни неща от гаджета (до като не знаеш дали те сърби или...) и просто аз винаги съм ги уважавал и тези хора. Това, че са различни не ги прави по-тъпи от теб. Не пуши. Аз съм от малкото, които успяха да спрат. Шанса да успееш и ти е малък. Не си струва да пропушиш заради шепа лапета дет не знаят какво означава думата "идиот" Темата си е на място, не трябваше да обиждате момичето... кой да пита според вас? Вие ако питате някой познат подобно нещо? Мисля, че малко преувеличихте. Темата се изчерпа от към страна обиди. Ясно е: Не пуши. "пуши ми се" не е причина за мен. Пушила ли си 1 месец? Не може да ти се пуши като не си пушила... В началото ще си мислиш, че си нещо повече от преди ама... определено пушенето не е за деца... децата нямат спирачки. Пуших по 1 кутия на ден и кашлях кат магаре... бях 60 кила гомнар... НЕ СИ СТРУВА. НЕ ПУШИ!!!
    "Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл

Цитирай Първоначално написано от nightwish14
    +1 бахти писна ми от сякви изпаднали недоразвити дебилчета .. тцтц дейба няя се опрайш
    T-up
    T-up
    ай със здраве - другото не е важно

Град
    София
    А такааа води се по тъпия ъкъл на другите...браво на теб! Щом всички го правят трябва и аз да го правя...то си е за тебе,трови се после ти ще съжеляваш!

к'ви цигари направо на трева отивай тогава ше пропушиш и джоджъна на баба ти
    ..Дебело чаделче ще повия...

просто не си струва да кашляшпосле и още куб проблеми за да се правиш пред другите

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Тъпа си. Нищо повече не мога да кажа.
    Аман от кухи лейки бе
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

ако ме чуеш как кашлям сутрин ше ти се отпуши
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си