- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко ще ми струва горе-долу тая татуировка?
http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...e=l&tid=572535
Говоря за перманентна татиуровка. За големината не съм много сигурна, ама искам да е някаква дискретна. Мисля да си я направя до рамото отзад.
Та, някаква идея за цена?
Също давайте идеи за начин на правене на татуировки, които да не са перманентни. И цени.Но да не е нещо от рода на тези с къна, които седят 20 дена, а година или няколко. (Примерно, не разбирам много.)
Едит: Диаметърът може би ще е към 6-7 см.
Едит 2: Друг вариант е да си направя и черно слънчице, още по-малко. За него колко биха ми взели?
няма временна за година или поне аз не знам-трябва да си я подновяваш непрекъснато. можеш да пробваш с перманентен маркер или химикалказа цена до 30 лв (не съм сиг.)
успех![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ужасно много зависи от мястото,тва което знам е че е напълно различно навсякъде,тва е гадното.Kато ходих в Trip House за една страшно малка ми казаха,че ще ми вземат 90 кинта,на 1 др място пък по-малко..зависи,аз викам да отидеш да питаш на място,както направих аз,за да няма изненади.
Първоначално написано от angellove
Бих те посъветвала да изчакаш някоя и друга година и чак тогава да си я направиш.
В 8 клас исках супер много една простотия и бях на 100 %, че винаги ще я искам. Сега съм благодарна на обстоятелствата, които ми попречиха да я направя.
Това с татусите е много сложна работа.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
грозна е.
ако не искаш да си обект на подигравки не си я прави ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
никой не те питаПървоначално написано от MakeMeLaugh
Принтираш я, отиваш в студио и питаш. Ще ти кажат на мястоНо и според мен не е лошо да поизчакаш :Р
Saatana vittu perkele hate crew!
Е, не съм казала, че бързам.Мисля да изчакам поне няколко месеца, ама сега проучвам ориентировъчно, че да знам дали да почвам да събирам пари. :Д
MakeMeLaugh, и ти си тъп, ама майка ти не те е дала в дом, нали?
Тая татуировка бих си я направила заради смисъла, който сама намирам в нея, и заради това, че НА МЕН ми харесва.
Нито ще си правя татуировка според това, какво на теб ти харесва, нито нищо.
Сега си изнасяй миризливия модераторски задник извън темата ми.
хахахаха, ШАШ!Първоначално написано от PinkFloydSound
поразпитай, както ти казаха. и все пак, едва ли ще те продухат с повече от 100 лева.
Няколко месеца пак са малко.
Не че искам да ти се бъркам, просто за да не съжаляваш го казвам
Освен това е много важно и къде ще я направиш. ( Плевен - На тъмно не е добър избор.. Мога да ти дам поне 3 примера) И не избирай по цени - къде е най - евтино..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ей, п утка майна нещастна, не говори по този начин!
Такъв дом ще ти начукам...
Можеш да кажеш всичко и да оспорваш, ама такива фрази и изрази за домове, майки и прочие да си ги нямаме.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
това е като "защо псуваш, бе, селяк, ма*ка ти да е*а"
![]()
Просто отвърнах на удара, щото ме издразни адски.
Каквито и да ги говорим и да се обиждаме, си има един предел.
Както другите се изказаха, че не я харесват, така и аз, нищо по-различно не съм казал.
Второ - идеята с принтирането е най-правилна.
С най-ясна преценка за размера, сложността, цената.
Трето - уважих виждането й, че си има смисъл за нея и че тя си я оценя, след* като разбрах, че не я прави за хвалба, но след горният й пост какво ти уважение.
Браво бе, модераторче.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Grumpy old madman
Само аз ли така си мисля или перманентните татуси са за цял живот (или до лазерно премахване)
Щото перманентен май не значи едногодишен.
Да, де. По принцип искам перманентен, но вметнах като опция и някакъв по-краткотраен.
При инк брадърс на попа ме питаха "Имаш ли 18?" "Май да" "Май или да?" "Емиии да" "Айде, сядай"Първоначално написано от Battlescarred
Субективно е![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
(yawn)
Ебати грозотията. Ако бях на ваще щях да ти дам пари да си я направиш, само за да гледам как след няколко години си разбираш сама собствената си простотия и се чудиш как да я махнеш.![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...ze=l&tid=21067
Това също много ми харесва, а и ще излезе доста по-евтино. И е дискретно.
Ти си обект на подигравки и без татуировкаПървоначално написано от MakeMeLaugh
Бибс, картинките дето си ги харесваш от нета стават само за временни татуировки. Преди да си направиш перманентна първо трябва мнооооого добре да я обмислиш. Ако си татуираш първата картинка, която ти харесва, гаранция ти давам, че след 5-10 години ще се биеш по главата и ще се чудиш с кой акъл си си я направила. Освен това трябва и да порастнеш напълно физически, защото може да се разтегли иначе.