- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко ще ми струва горе-долу тая татуировка?
Перманентното е за от 3 до 5 години.Първоначално написано от w0sh
Перманентер грим например се прави за 5 години.
Сигурно и татуса ще е така![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Обмисли я ! Тогава се драскай перманентните татоси също оставят белезизатова по добре обмисли си татоса повече време нека бъде нещо за теб а не картинка по албум
Колкото повече време толкова по-добре . Аз за моята мислих доста години , после си избирах човек доста време и накрая съм доволна от резултата затова помисли не бързай , но си направи
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ако е временна, купи си една кана и карай приятелките ти да те рисуват по шаблон![]()
ако е истинска го помисли добре, защото това дето си го избрала ...
то густо, то пусто
Ама то е ясно, че няма да е тая. Просто давам като пример за големина.
Под перманентна съм имала предвид истинска.![]()
Аз не разбирам кво му е на олдскуул-а ? При всички положения е по добре от колкото да си нарисува Кондьо, тогава може би пловдивската майна Жоц щеше да е доволен![]()
Не си прави татуировка, малка си. Ще ти писне, ще съжаляваш. Плюс това още растеш, ще се разтегне и развали много бързо.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Аааа, влюбих се!!!
Аз пък си искам баш някаква old school/vintage татуировка.
Хора, колко сто хиляди лева би ми излязло ето това?
![]()
5-600 на три пъти правене.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
парите дето ше ги дадеш за мангалската татурировка ги дай за 5 карти във фитнеса и напраи нещо за тялото си..
Не зависи толко от колко цветове има.. зависи дали има светлосенки. Светлосенките са трудните. Може и повече, ако не издържа да я дерат 3 часа на стола.. може и на 5 пъти хаха.
Бианицо не очаквай от първия път да изглежда така ще минат най малко два месеца, защото след всеки път татуиране трябва да падне коричката и да зарасне, за да се продължи работа.
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Обичам болката.![]()
О, да
Минава през нежни места - не съм сигурен че и аз бих издържал нещо подобно. Наподобява най много дране хаха![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Е, аз само мога да си мечтая за такава татуировка в момента.![]()
Но определено след година-две ще си направя нещо малко.
Йес бееее, хрумна ми най-яката идея за татуировка, която има супер много смисъл за мен!![]()
Ще си татуирам зодията, и без това съм самовлюбена.![]()
![]()
(Ох, ще ме извинявате за излиянията ми, ама съм супер въодушевена и като едно 15-годишно момиче въобще не знам какво искам и само ми хрумват нови и нови идеи.)![]()
http://www.astrohoroscope.info/sourc.../100png/01.png
http://www.tattooshock.com/prod_imag...ies-tattoo.jpg
(happy)
татуирай си емблемата на Литекс Ловеч![]()
![]()
![]()
![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
ако ше си правиш истинска татуировка, по добре я прави голяма
малките татуировки са яко фейл
Бианке, тепърва ще се развиваш, още си малка. Ако си направишсега татуировка(или след няколко месеца..все тая) поемаш риска да ти се развалия до няколко години.
Недей. Не е хубаво да си татуираш собствената зодия или собственото име.Първоначално написано от PinkFloydSound
Иначе, ето ти за ориентир:
първа
втора
И двете ми струваха по 50 лв. Този, който ми ги прави ми обясни, че това е минимума, заради материалите, които използва.
Цената зависи от големината, сложността и това дали е цветна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За да ти отговоря на въпроса: 120-150 лева в студио от сорта на Трип Хаус. В някой гараж сигурно ще е по-малко.![]()
И да, глупаво е да си правиш татус на тези години. След 2 години ще ти се смени коренно вкуса и ще се тръшкаш и ще си скубеш косата как може да си изсрала такова лайно върху кожата си.
Мда, така е. Преди да си направиш татус, помисли си много добре. На мен ми трябваха 3 години, за да се навия окончателно.Първоначално написано от PainMonopoly
Освен това, има и нещо друго. Без една можеш да минеш - но само с една, не.![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
22-3 годишен не означава винаги не-тъп и достоен за уважение. Модераторчето го доказва. Тези неща с уважаването на по-големите винаги са ми били смешни...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
! абсолютно вярноПървоначално написано от LadyDi
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
една приятелка има същата...Първоначално написано от PinkFloydSound
така като гледам колко ти харесаха и то какви, май не си сигурна каква татуировка искаш и дали я искаш? Да не би да си я правиш "щотУ да имЪш" ?
в крайна сметка с малко въображение измисли си я сама ( по- добрия вариант ) все ще има кой да ти я нарисува , ако не, обесни в студиото, и преди за избереш кой да ти я прави, което също е много важно, виж негови скици и снимки на татуировки, които е правил той ест.
то густо, то пусто
и на мен.Първоначално написано от PainMonopoly
от къв зор да уважавам хора,които нито ги знам,ни ги познавам,а още по-малко такива,които ме дразнят.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Абе що толкова я плашите, че ще боли.
Аз като казах на Емил къде ще ме рисува и той каза, че ще ми се ебе майката. Ми не ми се еба... Аз бих го определила повеже като епилиране, което за повечето жени е нещо абсолюююютно нормално
Joc, повечето татуси, които Бианца показа, имат доста общо помежду си, не се обаждай![]()
Saatana vittu perkele hate crew!