- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-бързо отлюбване
Оф дееба и лапешките ви истории.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
добАр денПървоначално написано от Presley
тъжно ми е че никой в този форум не разбра посланието ми.
салаткееееееееееееееееПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
видя ли полилея?![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И азПървоначално написано от lizzy
![]()
Тааа по темата, няма такова нещо като по- бързо отлюбване. Трябва да си позволиш да се излекуваш, да я забравиш. Като се освободиш от нея и отделяш повече време на учене, приятели, забавления всичко ще отмине
Изпадни в будна кома.После няма да помниш нищо![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Права е прави разлика между любов и привързаност , преди всичко трябва да си на ясно със себе сиПървоначално написано от smiirnoff
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
силна воля : ))
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Аз пък едно не разбрах.Казваш, че уж влюбването ти продължава 1 година, а пък сега го изпитваш и към втора?Демек едновременно си влюбен в две ли??Ако правилно съм разбрала нещо не ми е ясна тая работа как става. . Извинявай ама не можеш да си влюбен в 2 . .
А ако грешно съм разбрала.. и това с 1ната година е в минало време, не знам може би пък трябва да си позволиш да покажеш чувствата си на новото момиче и да пробваш нещо.От къде знаеш, че не се заблуждаваш, че ти е по-добре да си сам?Може пък и така да е, но все пак не знаеш докато не пробваш.
А ако все пак твърдо си решил да се откажеш от любовта моментно, ще трябва да се бориш с тези чувства.Колкото по-рядко виждаш момичето, толкова по-добре за тебНо все пак не си Бог, не можеш да контролираш чувствата ти.
Успех!
haritov,изтърка се вече,репетирай повече за другияит път...
Първоначално написано от flowerlina
Правя го! Постоянно излизам с фр,нон стоп. Забравям и като се видим в даскало.... пффт
Вече да. Проблема е,че не се познаваме и за това не мога да го определя и любов,защото е САМО физическо привличане,т.е дори не сме си говорили. Сега мога да кажа,че не е любов,ъпсурт. Бих го определил като силно привързване в смисъл точно 1:1 мой тип.Първоначално написано от DevilWish
С другие 2 си изясних работата.
Благодаря
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
+100Първоначално написано от haritov
Щеше да е много лесно,ако можехме да си заповядваме на сърцето!
Няма начин!
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Поправих се в предишното мнение и казах,че е силно физическо привличане,тъй като не сме си говорили лично,ами просто it's the perfect one!
Тази тема е еквивалент на това,което питам:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=289295
LastFM
Първоначално написано от MrUndaztood
за теб учителя Йода съм
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Няма начин да се контролира,просто човек пропада и крайй.
Въпросът е колко време ще ти отнеме после да се съвземеш и да се завърнеш към простосмъртните невлюбени хора.
Моят съвет е да изживееш по-силното си влечение и да си понесеш последствията,които,разбир а се ще ги има,обаче просто скочи поне веднъж.Все ще оцелееш.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
P!nk ми е любиматаПървоначално написано от sulley
Да,а мен много ме тревожи факта,че това е вече от началото на годината.Обмилям вариянт да предложа да отидем на екскурзия с техният клас,а там всички се отпускаме...таааа :\\
Времто нищо незаличава,само това ще кажа!
LastFM
отдай му сеПървоначално написано от MrUndaztood
![]()
+1 Нема начин да контролираш любовта....Първоначално написано от InloveAgain
![]()
![]()
![]()
![]()