Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
haritov,изтърка се вече,репетирай повече за другияит път...

Цитирай Първоначално написано от flowerlina
Цитирай Първоначално написано от lizzy
Цитирай Първоначално написано от Snickers
тая тема 'се я чета като "по - бързо отслабване"...
И аз
И аз
Тааа по темата, няма такова нещо като по- бързо отлюбване. Трябва да си позволиш да се излекуваш, да я забравиш. Като се освободиш от нея и отделяш повече време на учене, приятели, забавления всичко ще отмине

Правя го! Постоянно излизам с фр,нон стоп. Забравям и като се видим в даскало.... пффт

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
Аз пък едно не разбрах.Казваш, че уж влюбването ти продължава 1 година, а пък сега го изпитваш и към втора?Демек едновременно си влюбен в две ли??Ако правилно съм разбрала нещо не ми е ясна тая работа как става. . Извинявай ама не можеш да си влюбен в 2 . .
А ако грешно съм разбрала.. и това с 1ната година е в минало време, не знам може би пък трябва да си позволиш да покажеш чувствата си на новото момиче и да пробваш нещо.От къде знаеш, че не се заблуждаваш, че ти е по-добре да си сам?Може пък и така да е, но все пак не знаеш докато не пробваш.
А ако все пак твърдо си решил да се откажеш от любовта моментно, ще трябва да се бориш с тези чувства.Колкото по-рядко виждаш момичето, толкова по-добре за теб Но все пак не си Бог, не можеш да контролираш чувствата ти.
Успех!
Вече да. Проблема е,че не се познаваме и за това не мога да го определя и любов,защото е САМО физическо привличане,т.е дори не сме си говорили. Сега мога да кажа,че не е любов,ъпсурт. Бих го определил като силно привързване в смисъл точно 1:1 мой тип.

С другие 2 си изясних работата.

Благодаря

за теб учителя Йода съм