.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен
    Град
    Видин

не знам и аз какъв е проблема

Съжелявам, ако темата не е за тука, но съм отчаяна и не знам вече кой да питам и за това тук винаги ми помагат и сега ще ви попитам пак. Имам проблем с цифровия. Не мога да го свържа с компютъра. Не знам проблема от компа ли е или от цифровия. Да обясна още малко. Значи самия кабел в единия край има нали за компа да се включи и за телевизора. Пробвах да го свържа към телевизора и става. Не е от usb изхода на компа, защото си свързвам телефона всичко, но цифровия не може. Нещо му е станало. Намерих някакъв диск. Инсалирах кво видях, но никаква промяна. Като го свържа с компа и го пусна и на самия екран на цифровия нищо не излиза, а преди излизаше. Нито пък на компа излиза нещо. Ако има някакво значение цифровия ми е Vivitar ViviCam 8340 .. Благодаря ви предварително ..

За фотоапарат от 50 лева - толкова, иначе проблема наскоро ли се появи, или досега не си успяла да го свържеш?

Повече от фен
    Град
    Видин
    фотоапарата ми е от една година и го взех за 200 лева.. не за 50 и до сега не съм имала проблем .. преди няколко дена стана така ..

Пробвай да му инсталираш драйвери.Според мене проблема не ти е в апарата а в компа
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Може самият фърмуеър да се е развалил. Пробвай да добавиш фотоапарата ръчно. Control Panet->Add Hardware

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си