- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спукан капиляр на лицето
имам такова от бая време на лицето ... и не знам как да го махна ... някой има ли представа как мога да го изпъдя от лицето ми ?![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
защо с дерматолог..?!Първоначално написано от MimmZzZchYyY
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Ами идеята с дерматолога хем ми харесва хем не. . смис на кожата е ама май не е за дерматолог. .По темата. . ами една фр имаше на носа. .седя доста време и сега го няма. . ако се засечем по skype в скоро време ще я питам как го махнала или то самичко. . прассс и го няма xD
Мисля че се маха с лазер,но е много болезнено![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ъъъ говорих с въпросната приятелка и каза че и се е махнал с времето. .по-добре почакай още малко ще се махне вместо да се подлагаш на такава болка да го махнеш с лазер. . един капиляр е
![]()
И аз така мисля.Първоначално написано от j_adore2
да го изпъдишПървоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
нямам идея.. питай опл-то си
п.п.како![]()
![]()
![]()
Не се маха самичко за жалост .![]()
С лазер се гори , и ако е по - дълбок трябва още пъти да се гори .
Мен ме боля , може теб да не те заболи - но не е приятно.
И аз имам.. ама вече почти не се личи.... някои казват че се махали с времето... или ако не... може да гоо заличиш с коректор или фон дьо тен![]()
Боже как ми лазят по нервичките такива като тебе дето ми пишат с нулички, седмички, единички и т.н и то на кирилица само щото си мислят, че са гот. Ем не си гот. Само че миличка стилчето ти неможе да скрие грозната истина, която се крия зад монитораПървоначално написано от MimmZzZchYyY
![]()
п.п Най - добре се консултирай с личния си лекар.
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
И аз имах когато бях малка... с времето просто изчезна (:
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...