.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Не Може Да Свърши

Имам голям проблем с приятеля ми като правим секс с презарватив той не може да свърши.Бихте ли ми помогнали,да ми кажете от каде може да идва проблема Защото когато го правим без въпреки че го вади на време и довършва с ръка ме е страх да не стане гаф Моля помогнете който знае нещо за този проблем да пише в темата и моля без подигравки

Ми той сам като неможе да свърши,няма ние как да помогнем.Варианта е без презерватив,но теб като те е страх...
    Big cock is here

еми ние само без го правим защото иначе няма как ама се чудих дали не е въпроса в това че презерватива му е малак и му стяга

Голям фен Аватара на revolver
    Взимай противозачатъчни и го правете без презарватив!

Ако презерватива е малък и му стяга,той няма как да свърши.Това е минуса на големите патки...Или да пробва с най големия размер.Мисля, че спортекса бяха с големите размери.
    Big cock is here

е противозачатъчните не се ли взимаха с няква бележка от личния лекар или нещо такова... защото чесно казано не искам да намесвам майка ми в тва след като говори с лекарката

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ем отиди на гинеколог да поразпиташ. Той ти ги изписва Поразпитай там А и повечето когато го правят с презерватив не могат да свършат
    Станислава

ах въпроса е че аз съм на 16 все още нямам генеколог,а майка ми въпреки че знае че водя полов живот не иска да ме заведе на генеколог и не иска да разбира баща ми абе въобще мн трудна ситуация

едно не мога да разбера
    казваш че не може да свърши и го правите без след което го вади и свършва на ръчна ?
    какво му пречи да го правите с презарватив след което да го вади и пак да свършва на ръчна ?

ами въпроса е че не му е приятно с презарватив казва ми че го боли и че не изпитва удоволствие от секса когато го правим с презерватив

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Пробвайте с по-голям размер.
    А мисля,че на него може и да не му е приятно с презерватив и да лъже..
    незнам.

Не мога да разбера ,защо не можеш да идеш на гинеколог без майка си ?! Тази история може да мине без дори тя да разбере... никой не иска майка ти да е заедно с теб.

Сменете презервативите. Бившият ми не можеше да свършва с някои презервативи.

Град
    [На Метри От Земята]
    правете го без презерватив, а ти пии хапчета :P
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    А и повечето когато го правят с презерватив не могат да свършат
    Доста странно твърдение...По-скоро малко са тези,който не могат да свършат с презерватив.

Пробвайте с други кондоми.
    LifeStlyle са най-широки.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    фимоза най-вероятно

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от galenata
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    А и повечето когато го правят с презерватив не могат да свършат
    Доста странно твърдение...По-скоро малко са тези,който не могат да свършат с презерватив.
    Щом казваш...
    Станислава

то си е яко без презерватив, ама твоя човек какви неща може да ти лепне бедна ти е фантазията, а и както не ходиш на гинеколог може да разбереш твърде късно! а това, че не може да свърши едва ли е заради презервативите..
    I am not a gynecologist- but I can take a look

Град
    старчески дом
    Задължително с презерватив!Може да хванеш болест без изобщо да подозираш че я имаш и това да доведе до безплодие!

Хора,бъдете разумнии го правете С ПРЕЗЕРВАТИВ...не си струва заради удоволствието да си носиш големите последствия...ю
    По темата: Като му стяга да си купува по-големи....и е хубаво след като сте почнали да водите полов живот да се посети задължително гинеколог...като майка ти не иска,отивай при личната за направление и заминавай при гинеколога!!!!!!!!!!

омг не разбирам за кфи болести говорите тук като и двамата сме си 1вите и не сме правили секс с никой друг от както сме заедно... просто коментарите за болестите са излишни все пак да се заразиш единия трябва да е болен а не може да го лепнеш ей така от въздуха

ОМГ да го беше уточнила в началото-НЕ! Тогава не се обаждай Казвам го за по принцип...Аз лично съм много против хората правещи секс без презерватив! Мисля,че получи вече отговор на притеснението си за свършването...!!!!

може и така да е и не се заяждам, но защо си толкова сигурна че си му единствената и първата - защото е непохватен и неопитен или защото ти казва че е така? а болести се хващат и от една сФирка. предполагам че не си наивна и не вярваш в дядо коледа дано да си права де..успех!
    I am not a gynecologist- but I can take a look

не го възбуждаш достатъчно, щото явно пича сам си свършва, а с теб неможе. така че... стани по-красива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си