- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не Може Да Свърши
Имам голям проблем с приятеля ми като правим секс с презарватив той не може да свърши.Бихте ли ми помогнали,да ми кажете от каде може да идва проблемаЗащото когато го правим без въпреки че го вади на време и довършва с ръка ме е страх да не стане гаф
Моля помогнете който знае нещо за този проблем да пише в темата
и моля без подигравки
![]()
Ми той сам като неможе да свърши,няма ние как да помогнем.Варианта е без презерватив,но теб като те е страх...![]()
Big cock is here
Ако презерватива е малък и му стяга,той няма как да свърши.Това е минуса на големите патки...Или да пробва с най големия размер.Мисля, че спортекса бяха с големите размери.
Big cock is here
ем отиди на гинеколог да поразпиташ. Той ти ги изписваПоразпитай там
А и повечето когато го правят с презерватив не могат да свършат
![]()
Станислава
едно не мога да разбера
казваш че не може да свърши и го правите без след което го вади и свършва на ръчна ?
какво му пречи да го правите с презарватив след което да го вади и пак да свършва на ръчна ?
Пробвайте с по-голям размер.
А мисля,че на него може и да не му е приятно с презерватив и да лъже..
незнам.![]()
Не мога да разбера ,защо не можеш да идеш на гинеколог без майка си ?! Тази история може да мине без дори тя да разбере... никой не иска майка ти да е заедно с теб.
Сменете презервативите. Бившият ми не можеше да свършва с някои презервативи.
правете го без презерватив, а ти пии хапчета :P
Просто аз
Доста странно твърдение...По-скоро малко са тези,който не могат да свършат с презерватив.Първоначално написано от t0d1t0
Щом казваш...Първоначално написано от galenata
![]()
Станислава
то си е яко без презерватив, ама твоя човек какви неща може да ти лепнебедна ти е фантазията, а и както не ходиш на гинеколог може да разбереш твърде късно! а това, че не може да свърши едва ли е заради презервативите..
I am not a gynecologist- but I can take a look
Задължително с презерватив!Може да хванеш болест без изобщо да подозираш че я имаш и това да доведе до безплодие!
Хора,бъдете разумнии го правете С ПРЕЗЕРВАТИВ...не си струва заради удоволствието да си носиш големите последствия...ю
По темата: Като му стяга да си купува по-големи....и е хубаво след като сте почнали да водите полов живот да се посети задължително гинеколог...като майка ти не иска,отивай при личната за направление и заминавай при гинеколога!!!!!!!!!!
ОМГ да го беше уточнила в началото-НЕ! Тогава не се обаждайКазвам го за по принцип...Аз лично съм много против хората правещи секс без презерватив! Мисля,че получи вече отговор на притеснението си за свършването...!!!!
![]()
може и така да еи не се заяждам, но защо си толкова сигурна че си му единствената и първата - защото е непохватен и неопитен или защото ти казва че е така? а болести се хващат и от една сФирка. предполагам че не си наивна и не вярваш в дядо коледа
дано да си права де..успех!
I am not a gynecologist- but I can take a look
не го възбуждаш достатъчно, щото явно пича сам си свършва, а с теб неможе. така че... стани по-красива