.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Купувам

Купувам

Купувам тениски,шапки,дънки,анцунз ,кърпи и кецове на:
    Lil Jon,2Pac,Lil Scrappy,Lecrae,Ice Cube!

За предпочитане е човека който ги продава да е от гр.Варна!
    Ако не е от Варна ще трябва да ги прати по куриер..с наложен платеж...той си плаща на куриера!!!

ВНИМАНИЕ!!! Не купувам неща с НЕРЕАЛНО ГОЛЕМИ цени...с предтекста че били от еди си къде.Без документ не вярвам.Не копувам неща с по-малак размер от XXL - XXXL !!! Задължително да има снимка на продукта

Я се застреляй бе
    RAVE THE FUTURE

Теб пък кой те пита е...!? Я си мълчи там....и върви се зарови някъде...като нямаш какво да кажеш..мълчи...ако си бавен и не разбираш си е твой проблем!!!

Голям фен Аватара на go71n

Re: Купувам

Цитирай Първоначално написано от BMEClick
    Купувам тениски,шапки,дънки,анцунз ,кърпи и кецове на:
    Lil Jon,2Pac,Lil Scrappy,Lecrae,Ice Cube!

За предпочитане е човека който ги продава да е от гр.Варна!
    Ако не е от Варна ще трябва да ги прати по куриер..с наложен платеж...той си плаща на куриера!!!

ВНИМАНИЕ!!! Не купувам неща с НЕРЕАЛНО ГОЛЕМИ цени...с предтекста че били от еди си къде.Без документ не вярвам.Не копувам неща с по-малак размер от XXL - XXXL !!! Задължително да има снимка на продукта
    фанелка 20 лева , куриер - 10 лв печалба 7-8 лв = 38лв мислиш ли че ще минеш с по-малко от 35лв за тази фанелка ...
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Еми ако не виждаш съм написал че Клиента плаща куриера.Тоест този от който ще копувам.А дори и 35 лева да е ...ако е хубава и качествена стоката...що да не ги дам?!

имам много добра тениска на 2pac (Limited edition)

за повече инфо скайпа ми е dopereachsquad16

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    негро да мреш
    то густо, то пусто

Я земи са зарови някъде ве....майка ти чалгарска да е*а....кат нямаш кво да кажеш си мълчи....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си