.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Относно солариума

Здравейте...Искам да ми препоръчате хубав солариум в София в близост до центъра...защото искам за бала да направя много хубав тен...и не знам колко процедури трябва да направя...Много ми допада тена на Николета Лозанова...но явно трябва доста пари и висене в солариума..Какво ще ме посъветвате?

moderated by hottie

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Кирилица!!!
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
    2.Чичко Гуугъл знае всичко!Питай него
    3.Цените са между 0.50-1.20лв. на минута За първите няколко пъти ти една минута ти е напълно достатъчна,защото кожата ти още не е свикнала със солариума и така опасноста от обрив,петна и рак на кожата е много по-малка (дори минимална)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    За първите няколко пъти ти една минута ти е напълно достатъчна,защото кожата ти още не е свикнала със солариума и така опасноста от обрив,петна и рак на кожата е много по-малка (дори минимална)
    спопред мен 4- 5 минути... мене винаги са ме пускали така. ама ако си супер бяла може и 3

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

hottie
    Guest
    Отсега нататък пиши на кирилица, иначе мненията ти ще бъдат изтрити и темите заключени. Това е само предупреждение защото си нова Прочети и правилата на форума.

да извинявам се. А сега някой ще даде ли мнение по въпроса

Не трябва от сега да почваш да ходиш на солариум. Иначе не лошо поне месец преди това да тръгнеш и да ходиш през ден. Моята кожа е много бяла, но то зависи от силата на солариума. Аз отначало стоях по 3 минути първите 3-4 пъти и после по 6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си