.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Белисима креативити В1 700

Харесах си тази преса какво е вашето мнение за нея ? Все още се чудя коя да си взема за това ,ако имате по-добри предложения моля да ги споделите

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Мойта преса е такава и съм мн доволна от нея, изправя хубаво
    И не ми изгаря косата : ))
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми не съм сиг дали мойта е точно този модел, но е белисима креативити и е една черна със зелено и сива дръжка, лъщяща. Много хубаво изправя косата, харесвам си я пресата, загрява за по-малко от минута.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ами най-много ме интересува дали косата стои изправена ,защото старата ми преса беше евтина и изправяше добре,но мн бързо ми се начупваше косата , а аз искам по-дълготраен ефект ,за това съм решила да дам повече пари ,но да е за нещо по-качетвено

Супер фен
    При мен държи почти целия ден,но и моята коса си е доста права по принцип.Но си е хубава пресата,заслужава си парите.

Като модели не съм ги запомнила,но моята е тази най-скъпата и мога да кажа,че си заслужава
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Много е добра! Изправя перфектно и загрява за секунди! Няма да сгрешиш ако си я вземеш
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Някой те е излъгал
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Някой те е излъгал
    За изгарянето ли? Точно тая преса не ми изгаря косата, но може би защото не я изправям мн често, а ако е за изправянето държи почти ден без да съм слагала пяна.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    ^^Слагаш пяна когато си изправяш косата? ...но по темата пресата изглежда добра.На Bellissima са хубави пресите.Моята е тази http://www.bellissima.bg/files/Bellissima_B11_59.jpg много съм доволна от нея предпазва косата но за по сигурно си я мажа с това http://www.ivis-bg.com/images/hot%20...ane%20copy.jpg след като я измия,на леко влажна коса го нанасям,изсушавам,изправям и всичко е ок

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от turboPantofka
    ^^Слагаш пяна когато си изправяш косата?
    Не.. пробвала съм и няма ефект. Става по-зле

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от turboPantofka
    ^^Слагаш пяна когато си изправяш косата? ...но по темата пресата изглежда добра.На Bellissima са хубави пресите.Моята е тази http://www.bellissima.bg/files/Bellissima_B11_59.jpg много съм доволна от нея предпазва косата но за по сигурно си я мажа с това http://www.ivis-bg.com/images/hot%20...ane%20copy.jpg след като я измия,на леко влажна коса го нанасям,изсушавам,изправям и всичко е ок
    А на суха коса става ли, защото като четох отзад описанието пише на мокра... а аз примерно си мия косата вечерта суша я и сутринта я изправям..и надали ще има ефект, ако ползвам на мокра коса...
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    ^Ми аз го слагам на влажна,суша,изправям и си лягам и на следващия ден не е мръднала т.е. пак си е права както след изправянето и така ми е до следващото миене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си