Всъщност дъното ти май не е NVidia ами май си е EliteGroup GeForce7050M-M и колко ще стане за clock незнам, дъната с вградени видео карти се водят ниско бюджетни а EliteGroup ... много трябва да внимаваш

Така ест се започва с рестарт на компа влизаш в BIOS-а и намираш меню Chipset Configuration (или нещо подобно) там може би първото меню ще ти е FSB (Front Side Bus) или иначе казано шината която задава основната честота на компютърните компоненти и те от там нататък чрез техните множители си образуват собствните си честоти (примерно FSB 200 MHz и множител на CPU 10 = 2000MHz честота на CPU). Задаваш тази стойността на FSB да ти е на Manual (ръчно) и ти се показва честотата която в момента е на FSB-то, отиваш на нея и покачваш с няколко MHz. По твоя преценка гледай да не е много голямо число, знай че колкото ти е множителя на процесора с толкова ще ти се качи честотата му като повишиш шината с 1 MHz (т.е. ако множителя ти е 10 с един MHz на шината ще вдигнеш честотата на процесора с 10 MHz) Гледай да не повишаваш с повече от 50 MHz честота на прцесора с един опит за да не стане някоя беля

След като нагласиш с колко MHz да ти е шината на FSB за първия опит намираш къде ти е PCIe шината - тази за видео картата, даваш я и нея на manual и й задаваш стойност 101 MHz. (точно толкова трябва да бъде нищо че по подразбиране е 100MHz)

След това намираш и къде ти се настройва честотата на RAM паметта .. би трябвало да пише нещо от рода на RAM frequency и също я даваш на manual, остави я по подразбиране. Запазваш настройките и излизаш от BIOS-a. Когато влезеш в Win-a трябва да тестваш какви градуси стига процесора на 100% товар, най лесно това става с Everest, aко си доволен от резултата след поне 30 минутен тест връщаш се в BIOS-а и вдигаш още малко FPS и пак на ново ... В един момент може би няма да можеш да вдигаш повече (т.е. като зарежда BIOS-a ще ти казва че си връща първоначалните настройки това най вероятно ще е защото не му стига волтаж на ядрото на процесора и общо взето си изцедил колкото може при стоиността на волтажа по подразбиране.
Тогава влизаш пак в BIOS и задаваш последната честота която си достигнал и си бил доволен. Рестарт и после по продължителни тестове 3D Mark, Prime 95 и така ... И внимавай че въпреки че ти е гаранционен компа ако няма как да го отвориш след евентуална грешка и го занесеш в сервиза така сигурно ще разберат какво си се опитвал да правиш, ако няма лепенки и може да го отвориш трябва да рестартираш BIOS-a с обръщане на системаната батерия или с джъмпер ако има такъв (мисля че твоето дъно няма).
Обръщаш батерията наобратно за 10-ина мин после я слагаш както си я била и BIOS трябва да е рестартиран.

Това е накратко и незнам колко ясно съм обяснил, но неочаквай много от това дъно. Да го кажа така EliteGroup не са най елитните дънни платки Макар че аз съм с AsRock и си clock-нах моя процесор с 50% (можеше и още ама захранването ми не позволи )

Така че това е ... питай още, изчакай и други мнения, събери повечко информация и тогава ...