.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Кик-бокс ,момичета

Двама познати ходят на кик-бокс и са много довлни.
    Много ми се иска и аз да започна подобно нещо,защото хем да натрувам леко мускули,хем да тренирам нещо,а и да променя факта,че съм адски физ.слаба.
    Та къде във Варна мога да тренирам кик-бокс ,а и момчета,момичета предполагам са отделно?
    А ако някой тренира може ли да ми разясни как точно се започва за да съм мако по подготвена.

Re: Кик-бокс ,момичета

Цитирай Първоначално написано от Amelly
    Двама познати ходят на кик-бокс и са много довлни.
    Много ми се иска и аз да започна подобно нещо,защото хем да натрувам леко мускули,хем да тренирам нещо,а и да променя факта,че съм адски физ.слаба.
    Та къде във Варна мога да тренирам кик-бокс ,а и момчета,момичета предполагам са отделно?
    А ако някой тренира може ли да ми разясни как точно се започва за да съм мако по подготвена.
    Ами тренирал съм бокс около година и мога да ти кажа че от 1вата тренировка няма нищо по изтощително а какво точно се прави и как се почва немога точно да ти кажа защото навсякаде е различно

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Доста смело се пускаш към кик бокс-а
    това ,което мога аз да ти кажа ,че е
    наистина много натоварващо ,но с времето свикваш
    а ..ако си се занимавала преди това с нещо близко ще ти е голяма полза
    тъй като кик бокс-а си изисква доста
    трябва да си много издръжлива.постонна,воля и хъс да имаш
    да не се отказваш .. не всичко става от 3ия път ;]
    Една тренировка горе долу протича час - час и половина зависи
    от това къде тренираш .. постоянно или ще скачаш
    или правиш коремни,кофички,лицеви,гон ници,разтягания на земята до болка доакто някой те натиска отгорре,шпагати,техники се учат в последните 30 мин някъде ... поне при мен така ...
    всичко става за бързина ... защото на теб точно това ти трябва
    и най вече адски много желание и с кеф да ходиш Успех!

Град
    На Ринга,чакащ поредния гонг !
    Запиши се на Muay Thai доста по здрав спорт от Кик-бокса е.. наистина е много уморително ама когато обичаш спорта като мен например усесхташ умората чак като легнеш да спиш.. и на сутринта си като нов...до колкото разбрах си от Варна... аз тренирам във Варна а да и в залата има и момичета.. и са си при нас момчеатата правят каквото и ние ама се бият само те щот ако пуснат някоя от тях на нас.. ще ги строшим айде успех
    Всеки има своята голяма битка, но понякога за да я спечелиш трябва да направиш нещото което не искаш да правиш, защото всяка победа е резултат от редица загуби !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си