.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107

Hybrid View

Град
    ДжойнтЛенД
    твърдо ЗА секса между приятели кфо ви грее вас
    One 4 the money , two 4 the show

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Е това са загорели хора.. просто правиш секс с приятел и след това и 2мата си казвате че искате да сте просто фр и това е ..

Даа точнооо .. виж какво ако за тебе секса е просто спорт, за едната бройка или просто ей така за мен не е ... ако реша да го направя ще е с човека до мен .. не с приятел .. Аз правя разлика между приятел и гадже .. и не ми казвай, че ако го направя един път с приятел нищо няма да стане .. напротив!!! Най - малкото няма как след това да го приема както преди ..
    +1 Hilary_ винаги съм харесвал и уважавал отговорите ти.
    +2 Хилари,любов моя и аз винаги съм те уважал!

По темата не ми се нрави секс между приятели,защото просто не е толкова хубав,а и след това ще ми е някво гадно да я погледна в очите !

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Е това са загорели хора.. просто правиш секс с приятел и след това и 2мата си казвате че искате да сте просто фр и това е ..

Даа точнооо .. виж какво ако за тебе секса е просто спорт, за едната бройка или просто ей така за мен не е ... ако реша да го направя ще е с човека до мен .. не с приятел .. Аз правя разлика между приятел и гадже .. и не ми казвай, че ако го направя един път с приятел нищо няма да стане .. напротив!!! Най - малкото няма как след това да го приема както преди ..
    +1 Hilary_ винаги съм харесвал и уважавал отговорите ти.
    +2 Хилари,любов моя и аз винаги съм те уважал!
    +100 Хилари,омъжи се за мен
    Westside rollin' all day, every day

Бфф и секс =-=-=> абсурдна теория
    Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    абсурд!!!
    против!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Нищо лошо няма в това. Обикновено приятелите знаят какво точно харесват в секса и след като са наясно и все пак искат да го направят, много малка е вероятността секса да не им хареса. Че защо тогава един хубав секс между хора, които се уважават да пречи?
    “Всички цели,които постигаме или не успяваме да постигнем,зависят от начина, по който мислим за тях”

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Re: Какво мислите за секса между приятели ?

Цитирай Първоначално написано от AnNnG
    Какво мислите по въпроса приятели да правят секс според вас това може ли да развали приятелството
    приятели, пък да са ебат... o.O малко ненормалну ;d

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

Re: Какво мислите за секса между приятели ?

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Цитирай Първоначално написано от AnNnG
    Какво мислите по въпроса приятели да правят секс според вас това може ли да развали приятелството
    приятели, пък да са ебат... o.O малко ненормалну ;d
    Не малко, ами много. Приятелите ти са за споделяне изливане на мъка или забавление. ( естествено забавление по дискотеки, партита и други,а не за плътски )

Супер фен
    Не виждам нищо лошо в това. Макар че в един момент може да останете и без приятелство.

Да разваля го ..

Иии за мен това е недопустимо .. едно е приятел друго е секс .. двете неща заедно изобщо не ми допадат!!!
    Podkrepqm te

Град
    Варна

Аз пък не виждам някой някъде да е споменал , че смята секса за спорт... Само, защото си спал с човек, когото смяташ за свой приятел, не означава, че гониш бройка или нещо подобно ! Приказките ти са малко наивни. (no offence)
    А относно разликата между гадже приятел - нима не споделяш много неща с човека, с когото си (т.нар. гадже) ...и това не го ли прави и твой приятел ?! Замисли се малко...

Не мога да кажа дали съм "за" или "против" - всичко зависи от ситуацията и от хората, замесени в нея.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Claudette
    А относно разликата между гадже приятел - нима не споделяш много неща с човека, с когото си (т.нар. гадже) ...и това не го ли прави и твой приятел ?! Замисли се малко...
    замисляла съм се и повечко .. аз правя разлика между това да споделя нещо на гаджето си и да спа с приятел .. едно е споделяне друго е секс .. споделям с почти всички .. а секса не е за всеки (приятели, непознати) ..
    п.с. Останалите неща просто ще се направя, че не съм ги прочела ..

Град
    Варна
    Защото така е по-удобно. Имайки предвид отговора ти, не си разбрала същността на въпроса ми, но както и да е.

Нищо лично към никого.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Защото така е по-удобно. Имайки предвид отговора ти, не си разбрала същността на въпроса ми, но както и да е.

Нищо лично към никого.
    Да по-удобно щоту ми писна да се повтарям .. Пък и не ми се спори ..

Скъпи тинейджъри, не смислите ли, че тези спорове, които водите в тоя форум са безмислени и глупави. Тъпо е, защото винаги ще има две мнения по въпроса и всеки ще се опита да обеди другия в своето собствено, окей питате си глупавите върпосчета ама не си налагайте мнението върху останалите цифрата глупаво е !!! Аз си мислих, че този форум е, за да помогнем на някой, а не да се налагаме и да спамим по адрес на другите ...

а иначе приятелче зависи от приятеля и до колко ти е близък той ...

Разваля приятелството
    Голяма глупост.Приятелите са си приятели,има много момчета на тоя свят!
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

h

Да разваля го

нЯМАМ Нищо против да пробвам!

Цитирай Първоначално написано от Ayame
    Скъпи тинейджъри, не смислите ли, че тези спорове, които водите в тоя форум са безмислени и глупави. Тъпо е, защото винаги ще има две мнения по въпроса и всеки ще се опита да обеди другия в своето собствено, окей питате си глупавите върпосчета ама не си налагайте мнението върху останалите цифрата глупаво е !!! Аз си мислих, че този форум е, за да помогнем на някой, а не да се налагаме и да спамим по адрес на другите ...
    еми във форума си помагаме но нищо не пречи да се забавляваме с някоя и друга тема все пак е хубаво да видиш какво мислят останалите по въпрос който те вълнува
    MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Според зависи. А ако после единият от двамата не иска да сте само приятели а другия точно обратното става малко кофти и може да развали приятелството ..

Да разваля го ..

Иии за мен това е недопустимо .. едно е приятел друго е секс .. двете неща заедно изобщо не ми допадат!!!
    Като почнеш да правиш секс, тогава отговаряй в такива теми
    Оффтопик : Как толкова много хора искат да правят секс с теб, ти си толкова грозна

А по темата: Зависи колко сте близки с този "приятел"
    КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!

Супер фен Аватара на djipsito

Аз пък не виждам някой някъде да е споменал , че смята секса за спорт... Само, защото си спал с човек, когото смяташ за свой приятел, не означава, че гониш бройка или нещо подобно ! Приказките ти са малко наивни. (no offence)

Не мога да кажа дали съм "за" или "против" - всичко зависи от ситуацията и от хората, замесени в нея.
    Claudette аз съм на същото мнение и по темата и за това, което казваш на Хилари..
    Хил, нищо лично, харесвам много твои мнения, защото голям брой от тях съвпадат с моите, само че някой път си малко ограничена. И аз бях така, докато не започнах да правя секс. Мисленето се променя.
    А обратно към темата, донякъде съм "за" , донякъде "против". Правя секс с един мой приятел, отношенията ни ЗАСЕГА не са се променили. Не виждам нищо лошо в това, защото предпочитам да го правя с човек който познавам, отколкото да сменям 100 различни партньора..
    Тва за което съм против е, че нещата ако се задълбочат от страната на единия, става мн кофти и тогава наистина може да се развали приятелството.
    Като цяло както каза Claudette зависи от ситуацията и хората. Никога не се знае кво може да стане. Любов след приятелство има, но не и приятелство след любовна връзка.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    хмм...ако приятелстово между двамата не е много силно, а просто леки приятелски отношения няма нищо лошо. Понякога, кохато ти се прави секс и си нямаш приятел/ка един секс без излишни усложнения ти действа адски добре . Най-хубавия секс, който съм правила беше с един мой съученик, без чувства, без драми, уважаваме се...само между нас си остана . Едно наистина невероятно преживяване.

Хилари, госпожице, преди и аз мислих, че секса е само за да покажеш огромните си чувства, но с времето разбрах, че разлика между секс и чувства е от земята до небето
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    София
    в началото мислех кво нищо лошо ... нооо след като го направих до ден днешен дълбоко съжелявам : ) проваля се приятелство хлътваш по нея т.н не е същото като преди тя продължава да ти се натиска ...
    Exorcism !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си