- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за секса между приятели ?
твърдо ЗА секса между приятели кфо ви грее вас![]()
One 4 the money , two 4 the show
+2 Хилари,любов моя и аз винаги съм те уважал!Първоначално написано от dakata123
По темата не ми се нрави секс между приятели,защото просто не е толкова хубав,а и след това ще ми е някво гадно да я погледна в очите !
+100 Хилари,омъжи се за менПървоначално написано от revolver
![]()
Westside rollin' all day, every day
Бфф и секс =-=-=> абсурдна теория![]()
Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!
абсурд!!!
против!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Нищо лошо няма в това. Обикновено приятелите знаят какво точно харесват в секса и след като са наясно и все пак искат да го направят, много малка е вероятността секса да не им хареса. Че защо тогава един хубав секс между хора, които се уважават да пречи?
“Всички цели,които постигаме или не успяваме да постигнем,зависят от начина, по който мислим за тях”
приятели, пък да са ебат... o.O малко ненормалну ;dПървоначално написано от AnNnG
![]()
Не малко, ами много. Приятелите ти са за споделяне изливане на мъка или забавление. ( естествено забавление по дискотеки, партита и други,а не за плътски )Първоначално написано от LittleDude
Не виждам нищо лошо в това. Макар че в един момент може да останете и без приятелство.
Podkrepqm teПървоначално написано от Hilary_
Аз пък не виждам някой някъде да е споменал , че смята секса за спорт...Първоначално написано от Hilary_
Само, защото си спал с човек, когото смяташ за свой приятел, не означава, че гониш бройка или нещо подобно ! Приказките ти са малко наивни. (no offence)
А относно разликата между гадже приятел - нима не споделяш много неща с човека, с когото си (т.нар. гадже) ...и това не го ли прави и твой приятел ?! Замисли се малко...
Не мога да кажа дали съм "за" или "против" - всичко зависи от ситуацията и от хората, замесени в нея.
Това, което е лесно, не е интересно.
п.с. Останалите неща просто ще се направя, че не съм ги прочела ..Първоначално написано от Claudette
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защото така е по-удобно. Имайки предвид отговора ти, не си разбрала същността на въпроса ми, но както и да е.Първоначално написано от Hilary_
Нищо лично към никого.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Да по-удобно щоту ми писна да се повтарям ..Първоначално написано от Claudette
Пък и не ми се спори ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Скъпи тинейджъри, не смислите ли, че тези спорове, които водите в тоя форум са безмислени и глупави. Тъпо е, защото винаги ще има две мнения по въпроса и всеки ще се опита да обеди другия в своето собствено, окей питате си глупавите върпосчета ама не си налагайте мнението върху останалите цифрата глупаво е !!! Аз си мислих, че този форум е, за да помогнем на някой, а не да се налагаме и да спамим по адрес на другите ...
а иначе приятелче зависи от приятеля и до колко ти е близък той ...
Разваля приятелството![]()
![]()
Голяма глупост.Приятелите са си приятели,има много момчета на тоя свят!![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Да разваля го![]()
нЯМАМ Нищо против да пробвам!
еми във форума си помагаме но нищо не пречи да се забавляваме с някоя и друга темаПървоначално написано от Ayame
все пак е хубаво да видиш какво мислят останалите по въпрос който те вълнува
![]()
MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!
Според зависи. А ако после единият от двамата не иска да сте само приятели а другия точно обратното става малко кофти и може да развали приятелството ..
Като почнеш да правиш секс, тогава отговаряй в такива темиПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Оффтопик : Как толкова много хора искат да правят секс с теб, ти си толкова грозна![]()
А по темата: Зависи колко сте близки с този "приятел"![]()
КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!
Claudette аз съм на същото мнение и по темата и за това, което казваш на Хилари..Първоначално написано от Claudette
Хил, нищо лично, харесвам много твои мнения, защото голям брой от тях съвпадат с моите, само че някой път си малко ограничена. И аз бях така, докато не започнах да правя секс. Мисленето се променя.
А обратно към темата, донякъде съм "за" , донякъде "против". Правя секс с един мой приятел, отношенията ни ЗАСЕГА не са се променили. Не виждам нищо лошо в това, защото предпочитам да го правя с човек който познавам, отколкото да сменям 100 различни партньора..
Тва за което съм против е, че нещата ако се задълбочат от страната на единия, става мн кофти и тогава наистина може да се развали приятелството.
Като цяло както каза Claudette зависи от ситуацията и хората. Никога не се знае кво може да стане. Любов след приятелство има, но не и приятелство след любовна връзка.
хмм...ако приятелстово между двамата не е много силно, а просто леки приятелски отношения няма нищо лошо. Понякога, кохато ти се прави секс и си нямаш приятел/ка един секс без излишни усложнения ти действа адски добре. Най-хубавия секс, който съм правила беше с един мой съученик, без чувства, без драми, уважаваме се...само между нас си остана
. Едно наистина невероятно преживяване.
Хилари, госпожице, преди и аз мислих, че секса е само за да покажеш огромните си чувства, но с времето разбрах, че разлика между секс и чувства е от земята до небето![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
в началото мислех кво нищо лошо ... нооо след като го направих до ден днешен дълбоко съжелявам : ) проваля се приятелство хлътваш по нея т.н не е същото като преди тя продължава да ти се натиска ...
Exorcism !