Цитирай Първоначално написано от Claudette
Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Даа точнооо .. виж какво ако за тебе секса е просто спорт, за едната бройка или просто ей така за мен не е ... ако реша да го направя ще е с човека до мен .. не с приятел .. Аз правя разлика между приятел и гадже .. и не ми казвай, че ако го направя един път с приятел нищо няма да стане .. напротив!!! Най - малкото няма как след това да го приема както преди ..
Аз пък не виждам някой някъде да е споменал , че смята секса за спорт... Само, защото си спал с човек, когото смяташ за свой приятел, не означава, че гониш бройка или нещо подобно ! Приказките ти са малко наивни. (no offence)
А относно разликата между гадже приятел - нима не споделяш много неща с човека, с когото си (т.нар. гадже) ...и това не го ли прави и твой приятел ?! Замисли се малко...

Не мога да кажа дали съм "за" или "против" - всичко зависи от ситуацията и от хората, замесени в нея.
Claudette аз съм на същото мнение и по темата и за това, което казваш на Хилари..
Хил, нищо лично, харесвам много твои мнения, защото голям брой от тях съвпадат с моите, само че някой път си малко ограничена. И аз бях така, докато не започнах да правя секс. Мисленето се променя.
А обратно към темата, донякъде съм "за" , донякъде "против". Правя секс с един мой приятел, отношенията ни ЗАСЕГА не са се променили. Не виждам нищо лошо в това, защото предпочитам да го правя с човек който познавам, отколкото да сменям 100 различни партньора..
Тва за което съм против е, че нещата ако се задълбочат от страната на единия, става мн кофти и тогава наистина може да се развали приятелството.
Като цяло както каза Claudette зависи от ситуацията и хората. Никога не се знае кво може да стане. Любов след приятелство има, но не и приятелство след любовна връзка.