Значи има едно момче, което е около една година по-малко. Познаваме се отдавна и сме излизали 1-2 пъти в обща комапания. Само че напоследък го виждам всеки ден, защото сме на тренировки. Отначало си мислех, че ме харесва, защото някак си ме гледаше и ми се усмихваше много странно и като ме видеше лицето му грейваше. После обаче реших, че е просто защото не ме е виджал отдавна и просто е любезен, а и той ми каза, че харесвал едно друго момиче. Сега постоянно се виждаме(на тренировките) и си пишем по скайп обаче той вчера не ми отговаряше(отговаряше ама след 15 минути) и аз го питам да не е зает, че не пише и той ми вика"Еми много хора ми пишат" И аз му викам "Тогава те оставям да си чатиш с другите" и той "Еее стига сега" и аз "Абе не се сърдя, няма проблем" и той ми вика "Сякаш всичко свършва вече" и аз естествено го попитах какво свършва обаче той не ми отговори и смени темата и после вика "Ми мислех, че аз те дразня"

Та мисълта ми е какво е имал в предвид с това "Всичко свършва вече"? Не ми казвайте да го питам, защото не ми отговаря...

Мерси на всички, които са прочели темата...