- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходи с мен и моя позната едновременно...
+1 прав/а е!!Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Слушай, първо разбери какво е любов, после се излагай из форумите, като казваш, че го обичаш... И вярно си жалка, щом позволяваш така да ти се надсмива... сигурно той и другата я "обича", колкото обича и тебе...Момчето си прави кефа с две, па ти искаш да му развалиш кефа, егоистка!![]()
![]()
еlsy![]()
Умри, обичм те, мразя те , ша та взема ...... порасни малко![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
Абе айде стига бе! Аз съм с моя приятел от 3 седмици и съм 100% сигурна че се обичаме. И не сме на 13. Аз съм на 20 а той на 24. И преди да тръгнем си бяхме писали и говорили 2 месеца по skype и още на първата ни среща тръгнахме. Така че времето което ходят няма значение. Никога не съм мислила че някога ще кажа такова нещо но чувствата ми към сегашния ми приятел са в пъти по-силни от тези към бившия ми с който бях 2 години и половина. Самият факт обаче че това момче още не е скъсало с другата показва че не изпитва към авторката същото което тя към него и според мен ще е по-добре да го зареже колкото и трудно да изглежда в момента.
Поредната тъпа пикла, която не знае значението на думата "обичам"[на всичкото отгоре позволява да я правят на шматка].. whatever..нищо ново под слънцето..
Удари се в някоя стена към 100-200 пъти..задавайки си въпроса дали ти го обичаш,и дали той теб?
Дано ти дойде акъла..
ла-ла-ла
Удари се в някоя стена към 100-200 пъти..задавайки си въпроса дали ти го обичаш,и дали той теб?
Дано ти дойде акъла..
ла-ла-ла
Ти си много объркана , мила .. явно първо трябва да почувстваш какво е да си истински влюбен в някого : )
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Егати идиота как може да използва и теб и другото момиче!!! Заслужава да го зарежите и двете и повече да не си хване приятелка. Само те използва. Зарежи го. Явно не те заслужава...
Цели 15 дни...БОРИ СЕ БЕ ДЕТЕ!
Не майтап.Тъпа си.
Мнооого.
Извинявам се за грубите изразни средства и че поднасям лоши новини...
Но не.
Не те харесва.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
стигааа еееееееееееееееееееееееее ее
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Щом ви разиграва и двете как въобще можеш да вярваш, че те обича. За 15 дни, извинявай, но не можеш да обикнеш страшномного. Обичта се надгражда с времето. Увлечение, вероятно, но любов- не ми се вярва. Не мисля, че има сериозни намерения и към двете.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
и азПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
Супер се дразня като има хора за които ОБИЧАМ ТЕ е като здравей, здрасти...Аз ако бях на твое място му бия шута веднага, ще ме разиграва той...аз да не съм нечия играчка...
Била съм в същото положение, но не бях хлътнала много и изобщо приключих секви отношения с момчето, даже бяхме в една компания и макар тва да стана преди 3,4 месеца още го е срам да ме погледне и се сдухва като излизам с компанията...нека му, идиот тъп, щото сега си е самичък нали![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
На колко си ?
Аааа, да ! И точно заради такива хора като вас двамката, които казват както казаха обичам те за 'здравей,здрасти' се обезценява тази дума.После ходи доказвай, че обичаш някого.Преди време нещата бяха съвсем различни, казваха го хора само със сериозни връзки и намерение и беше достатъчно едно просто 'обичам те', а не да скочиш от мост за да го разбере..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
...глупачка.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не те обича, нито ти го обичаш само си мислиш, ноо нее... повярвай ми просто силно привличане от твоя стана... а от негова? и това го няма... та той е и с друга! осъзнайте се бее
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
и мармота к'во викаПървоначално написано от loveto
![]()
Или го накарай да избере с коя иска да бъде, или направо го зарязвай![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ей, спрете да обиждате момичето - вие не сте ли били на 15, не сте ли правили тъпи грешки, к'во сте седнали да обиждате момичето се едно чоерк е убило .. Нищо кой знае какво не е казала, просто иска помощ по проблема, който има, кат не можете да й помогнете по-добре не пишете, щот с обидите си няма да й помогнете ни най малко ..
По темата : Виж, мила според мен не те обича .. Според мен е едно прасе, което не заслужава да страдаш по него .. Незнам колко го обичаш и от кога, но това да ходи с още една аз не бих го търпяла нито 1 ден .. Бий му шута и продължавай напред![]()
.. само болката е истинска ..
пфф "милаа" (ебати лигавото,честно нарушава ми раздразнителните рецептори (кво яко звучи ^^) била съм на 15,ама не съм била чак толко тъпо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пича просто иска да има повече такива наивни като тебе за чукане![]()
те и китайците така се обичат