.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Aбе защо обичате да обиждате момичето?Какво й е жалкото?Нали всеки трябва данаправи грешка, че да се научи от нея?!
    Какво я критикувате?На тази възраст повечето от вас са си мислили "обичам го" ,за момче ,което за сефте виждат и им е направило впечатление.Не разбирам за какво хората обичат да са толкова гадни. :#

По темата - Едва ли го обичаш, между обич и харесване има голяма разлика.Щом е с другото момиче, наистина не си заслужава.Говори с него и му постави въпроса ясно - или е само с теб или си остава с другата и те забравя.Освен това ако искаш няма да е зле да предопредиш и твоята позната, защото е ясно, че и двете ви лъже.Никоя не заслужава.Според мен и двете трябва да го зарежете
    +1

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Aбе защо обичате да обиждате момичето?Какво й е жалкото?Нали всеки трябва данаправи грешка, че да се научи от нея?!
    Какво я критикувате?На тази възраст повечето от вас са си мислили "обичам го" ,за момче ,което за сефте виждат и им е направило впечатление.Не разбирам за какво хората обичат да са толкова гадни. :#

По темата - Едва ли го обичаш, между обич и харесване има голяма разлика.Щом е с другото момиче, наистина не си заслужава.Говори с него и му постави въпроса ясно - или е само с теб или си остава с другата и те забравя.Освен това ако искаш няма да е зле да предопредиш и твоята позната, защото е ясно, че и двете ви лъже.Никоя не заслужава.Според мен и двете трябва да го зарежете
    как ни нахрани всички :Д
    +1 прав/а е!!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    Враца
    Слушай, първо разбери какво е любов, после се излагай из форумите, като казваш, че го обичаш... И вярно си жалка, щом позволяваш така да ти се надсмива... сигурно той и другата я "обича", колкото обича и тебе...Момчето си прави кефа с две, па ти искаш да му развалиш кефа, егоистка!
    еlsy

Умри, обичм те, мразя те , ша та взема ...... порасни малко
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Абе айде стига бе! Аз съм с моя приятел от 3 седмици и съм 100% сигурна че се обичаме. И не сме на 13. Аз съм на 20 а той на 24. И преди да тръгнем си бяхме писали и говорили 2 месеца по skype и още на първата ни среща тръгнахме. Така че времето което ходят няма значение. Никога не съм мислила че някога ще кажа такова нещо но чувствата ми към сегашния ми приятел са в пъти по-силни от тези към бившия ми с който бях 2 години и половина. Самият факт обаче че това момче още не е скъсало с другата показва че не изпитва към авторката същото което тя към него и според мен ще е по-добре да го зареже колкото и трудно да изглежда в момента.

Поредната тъпа пикла, която не знае значението на думата "обичам"[на всичкото отгоре позволява да я правят на шматка].. whatever..нищо ново под слънцето..

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Удари се в някоя стена към 100-200 пъти..задавайки си въпроса дали ти го обичаш,и дали той теб?

Дано ти дойде акъла..
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Удари се в някоя стена към 100-200 пъти..задавайки си въпроса дали ти го обичаш,и дали той теб?

Дано ти дойде акъла..
    ла-ла-ла

Град
    Дупи
    Ти си много объркана , мила .. явно първо трябва да почувстваш какво е да си истински влюбен в някого : )
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Град
    |На 3еМяТ@|
    Егати идиота как може да използва и теб и другото момиче!!! Заслужава да го зарежите и двете и повече да не си хване приятелка. Само те използва. Зарежи го. Явно не те заслужава ...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Цели 15 дни...БОРИ СЕ БЕ ДЕТЕ!
    Не майтап.Тъпа си.
    Мнооого.
    Извинявам се за грубите изразни средства и че поднасям лоши новини...
    Но не.
    Не те харесва.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    стигааа еееееееееееееееееееееееее ее
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на Djuff
    И двете сте яко тъпи!!Особено ти.

Щом ви разиграва и двете как въобще можеш да вярваш, че те обича. За 15 дни, извинявай, но не можеш да обикнеш страшномного. Обичта се надгражда с времето. Увлечение, вероятно, но любов- не ми се вярва. Не мисля, че има сериозни намерения и към двете.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Супер фен Аватара на gabi_94

Re: Ходи с мен и моя позната едновременно...

Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    Цитирай Първоначално написано от loveto
    Ходим от 15 дни и аз го обичам страшно много
    стигнах до тук и спрях да чета.
    и аз

Супер се дразня като има хора за които ОБИЧАМ ТЕ е като здравей, здрасти...Аз ако бях на твое място му бия шута веднага, ще ме разиграва той...аз да не съм нечия играчка...
    Била съм в същото положение, но не бях хлътнала много и изобщо приключих секви отношения с момчето, даже бяхме в една компания и макар тва да стана преди 3,4 месеца още го е срам да ме погледне и се сдухва като излизам с компанията...нека му, идиот тъп, щото сега си е самичък нали
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

На колко си ?

Аааа, да ! И точно заради такива хора като вас двамката, които казват както казаха обичам те за 'здравей,здрасти' се обезценява тази дума.После ходи доказвай, че обичаш някого.Преди време нещата бяха съвсем различни, казваха го хора само със сериозни връзки и намерение и беше достатъчно едно просто 'обичам те', а не да скочиш от мост за да го разбере..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    стигнах до тук и спрях да чета.

Мега фен
    Град
    <3
    ...глупачка.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

не те обича, нито ти го обичаш само си мислиш, ноо нее... повярвай ми просто силно привличане от твоя стана... а от негова? и това го няма... та той е и с друга! осъзнайте се бее
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен

и мармота к'во вика

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Или го накарай да избере с коя иска да бъде, или направо го зарязвай
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ей, спрете да обиждате момичето - вие не сте ли били на 15, не сте ли правили тъпи грешки, к'во сте седнали да обиждате момичето се едно чоерк е убило .. Нищо кой знае какво не е казала, просто иска помощ по проблема, който има, кат не можете да й помогнете по-добре не пишете, щот с обидите си няма да й помогнете ни най малко ..

По темата : Виж, мила според мен не те обича .. Според мен е едно прасе, което не заслужава да страдаш по него .. Незнам колко го обичаш и от кога, но това да ходи с още една аз не бих го търпяла нито 1 ден .. Бий му шута и продължавай напред
    .. само болката е истинска ..

Мега фен
    Град
    <3
    пфф "милаа" (ебати лигавото,честно нарушава ми раздразнителните рецептори (кво яко звучи ^^) била съм на 15,ама не съм била чак толко тъпо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Пича просто иска да има повече такива наивни като тебе за чукане

Голям фен
    те и китайците така се обичат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си