- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходи с мен и моя позната едновременно...
Казва, че обича само мен, но още не се е разделил с другото мимиче. Ходим от 15 дни и аз го обичам страшно много, мисля, че и той отвръща на чувствата ми. Но защо е още с нея?!? Дали ме обича наистина? Когато се видим е толкова мил. Дали това са само преструвки или нещо повече? Помогнете ми....![]()
Първоначално написано от loveto
добре.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
стигнах до тук и спрях да чета.Първоначално написано от loveto
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Смисал аз го харесвам от 5 месеца но чак сега тръгнахме.
То такава дълга връзка...не си струва да се съсипва![]()
![]()
![]()
абе я го зарязвай тоя к*р само те използва
мани го тоа сит
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от loveto
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Hilary_![]()
многодълъг
пост.
![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
никой не те пита ..Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
Priceless .. <3
я по- тихо там!![]()
ходите от 15 дни.. а на колко си .. 15 ?
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Aбе защо обичате да обиждате момичето?Какво й е жалкото?Нали всеки трябва данаправи грешка, че да се научи от нея?!
Какво я критикувате?На тази възраст повечето от вас са си мислили "обичам го" ,за момче ,което за сефте виждат и им е направило впечатление.Не разбирам за какво хората обичат да са толкова гадни. :#
По темата - Едва ли го обичаш, между обич и харесване има голяма разлика.Щом е с другото момиче, наистина не си заслужава.Говори с него и му постави въпроса ясно - или е само с теб или си остава с другата и те забравя.Освен това ако искаш няма да е зле да предопредиш и твоята позната, защото е ясно, че и двете ви лъже.Никоя не заслужава.Според мен и двете трябва да го зарежете![]()
как ни нахрани всички :ДПървоначално написано от DevilWish
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
аз мойта я обичах преди да тръгна с нея?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Абе хилари супер тупа си,я се осъзнай малко,момичето каза,че го харесва от много време,аман от тебе и тъпите ти постове чесно...
Първо научи се да пишеш .. самото ти заяждане се обезмисля след като ако искам мога да се хвана дори и само заради неграмотността ти ..Първоначално написано от bogzfaggot
![]()
Второ .. съвсем осъзната съм си![]()
Трето .. прочети пак темата на авторката и тогава ми говори ..
^ т'ва как ти звучи?? Много достоверно ли?? ..Първоначално написано от loveto
![]()
Четвърто .. никой не те е питал к'ви са ми постовете .. като не ти харесват не ги чети и ги пропускай ..![]()
Пето .. коментара ти нямаше нищо общо с темата .. поне да беше написал/а нещо смислено ..![]()
Priceless .. <3
Не бе, нищо лично към никой.Аз даже мислих да не го пиша това, но прочетох поста на Dark_Angel_F (Жалка си моето момиче...) и ми кипна :#Първоначално написано от smiirnoff
да не се разплачеш, само...
Не мисля,че го обичаш просто прекалено много ти е завъртял главата . За това дали той те обича много ясно,че НЕ колкото и грубо да звучи.По-добре го зарежи преди да страдаш още повече .. всичко е само преструвки от негова страна .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
За 15 дни не можеш да заобичаш някого. Можеш само да се привържеш към него..Сигурно и те привлича..
За едно момче е супер лесно да се прави на мил, грижовен..
Недей да му се връзваш !Няма нищо хубаво да се случи
![]()
Късметчета !![]()
![]()
![]()