- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Teen сериали
The Nine Lives Of Chloe King \/
Fall down seven times..
Stand up eight.
+ 1!! Обаче One tree hill след 4ти сезон вече не ми харесва ии 90210 от 3ти сезон мн скучен ми се стори и спрях да го гледам! ;дд но иначе това за мен са яките тийн сериалиПървоначално написано от YourBlackDahlia
![]()
![]()
За тийн сериали One Tree Hill е перфектен до 4-ти сезон. После смисълът на сериала се губи.![]()
SMS,клюкарката,тайният живот на една тийнейджърка!![]()
My so called life...въпреки че е стар си заслужава..
Кварталът на богатите -- Жестокк филм!
1. Pretty little liars
2. Gossip girl
3. 90210
4.vampire diaries
![]()
Не видях никой да е написал Hellcats. Много яко сериалче с мaжоретки.
А иначе другите ми фаворити са 90210, Pretty little liars и Gossip girl (като тийн сериали)
I am not perfect, but I am damn close!
Supernatural :P![]()
абе тоя Skins дето почти всички го хвалите американския или британския е ?Първоначално написано от devil4e_kiss4e
The vampire diaries
True blood
The gates
How I meet your mother
Teen wolf
Lost
Haven
Being human
Фенка съм на всички тях и си заслужават, ако си падаш по вампири и свръхестествени сериалчета, само How i meet your mother е комедиен,но също е страшно интересен.![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
The Vampire Diaries
The Orange County
и двата са уникални![]()
Glee ^^![]()
Be nice and smile to everyone you meet. You don't know what they are going through, and they might just need that smile. Atleast for a moment, it would make a lot of difference to them. Life give us many such moments to take other feel better. For tomorrow when you feel low, someone might smile and you feel better. ^^
Последният,който гледах:Никита.![]()
Много ми харесва,заслужава си.С нетърпение чакам втория сезон.![]()
-The Vampire Diaries
-Hellcats
-Gossip Girl
-Supernatural
-How I Met Your Mother
-The War At Home
-Malcolm
-Quintuplets
Legend of the Seeker![]()
Merlin![]()
Misfits![]()
Skins (UK!!)![]()
Supernatural![]()
Nikita
The Vampire Diaries
But in the end we were meant to be apart like separate chambers of the human heart
Linkin Park![]()
Success is my only mutherfuckin’ option. Failure’s not.
Eminem![]()
There is a fire inside of this heart and a riot about to explode into flames.
30 Seconds to Mars![]()
Without music life would be a mistake. (Friedrich Wilhelm Nietzsche)
http://www.youtube.com/user/XwanessaX
Като гледам, всички по-известни сте ги написали по-горе...Много скоро гледах "Teen wolf" и си заслужава, ако искаш го пробвай.Аз вече чакам втори сезон...
Ако искаш виж трейлъра на "Cirque du freak:The vampire`s assistant" ,също едно много добро филмче.
Нещо друго...
Преди месец гледах 4-5 епизода на "Дневниците на вампира" не ме грабна, но хората друго говорят, така че може и това да ти хареса.
Исках само да попитам за "The gates".Изгледах трейлъра и може и да го пробвам, но не съм сигурна...Ако някой го е гледал, да каже дали става, да знам дали да тегля...
Аматьори са построили Ноевият ковчег,
професионалисти са построили "Титаник".
Аз съм го гледала и много ми хареса,ама не си заслужава честно казано да го теглиш,защото е само един сезон.Спряха го!Първоначално написано от masuyo
Ако искаш го пробрай,но така или иначе втори сезон няма да има.. за голямо съжаление.
Аз от няколко дни започнах да гледам едно чисто ново сериалче-Switched at Birth.Не е лошо.![]()
Физика или Химия![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Малки тайни гледай ,заслужава си..тийнеджърско,готино сериалче е![]()
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
много добър! отличен, страхотно написан и се развива<3Първоначално написано от Colouring
ще го очаквам с нетърпение догодина.
//а Ванеса Марано има голямо бъдеще!