- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Teen сериали
Обожавам ''Колежани'' !!! Толкова ми е тъпо, че свърши!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Трий Хил, 8 прости правила, Малкълм, Какво харесвам в теб, Колежани, Отчаяни съпруги..
Последния не е особено teen...
I'm beautiful in my way....
The Secret Circle <3
Мен много ме кефат тея:
Victorious
Greek
American teenager
Gossip Girl
PLL
PS: Последните два вече не ги гледамD
Ще падам! Ще ставам! Ще се усмихвам и ще плача! Ще усещам радост и болка! Ще вървя и ще пълзя, но няма да спра да се боря!
Няма да се откажа нито за момент! Няма да се предам! Няма да пречупят волята и силата ми!
"Малки сладки лъжкини", "Клюкарката", "Дневниците на вампира", "Свръхестествено" и мн.др <3
One Three Hill, Gossip Girl, Prety Little Liars, O.C. и за други не се сещам.
Rebelde;Skins (uk); Misfits; Pretty little liars; The secret life of the american teenager(само тоя леко ме дразни); Victorious за друг не се сещам...
Ghost Whisperer,Heroes,Lost,House M.D,The O.C,Gossip Girl,Pretty Little Liars,The Vampire Diaries,Teen Wolf,90210 <3
~
GOSSIP GIRL <3
Revenge, How I Met Your Mother, The Lying Game, Pretty Little Liars, Arrow, The Vampire Diaries, Beauty and the Beast, Nikita, Baby Daddy, The Carrie Diaries
Последно редактирано от iNeon : 01-20-2013 на 10:59
Малкълм , Мойте мили съседи ,The Simpsons
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
The Fosters .
Сравнително нов е(На първи сезон са все още ,а аз си падам по новите серияли),има го в замундата и за всеки епизод има суб-сове ^-^.
Погледнете го,няма да съжалявате,уверявам ви !![]()
New Girl, The Vampire Diaries, The Carrie Diaries, The White Queen, Arrow.
Victorious къде мога да го гледам?
Pretty Little Liars, Gossip girl, Teen wolf
One tree hill ми харесваше преди
The Originals е истината, майнете ги тия Диарии на Вампирите ...![]()