- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за здравата коса !
Първоначално написано от LovelyGirl
Humans need fantasy to be human.
страхотна темичкаабе момичета искам да ви попитам понеже сега използвам хининова вода дали ако си купя и хининов шампоан ще ми стане прекалено за косата как мислите?
Много полезна тема, наистина.
^ Не е противопоказно да се използват хининов шампоан и вода по едно и също време, ама при мен от шампоана не видях ефект.
Бързодействаща подхранваща маска
Намазвате косата обилно с майонеза, увивате я с алуминиево домакинско фолио, а после и с хавлиена кърпа и така стоите между 60 и 120 мин. След това измивате косата с мек шампоан и я оставяте да изсъхне сама. Тази маска - италиански специалитет, се прави веднъж месечно до края на зимата.
??? Някой пробвал ли е? Много ми е странно това, майонезата съдържа доста химикали, как така помага на косата?
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
много добра тема.. браво \/
Просто аз
Бързодействаща подхранваща маска
Намазвате косата обилно с майонеза, увивате я с алуминиево домакинско фолио, а после и с хавлиена кърпа и така стоите между 60 и 120 мин. След това измивате косата с мек шампоан и я оставяте да изсъхне сама. Тази маска - италиански специалитет, се прави веднъж месечно до края на зимата.
В домашната майонеза няма химикали и предполагам че ще има ефект??? Някой пробвал ли е? Много ми е странно това, майонезата съдържа доста химикали, как така помага на косата?
Humans need fantasy to be human.
Да ви попитам:Ползвам маска с тривитаминол (много съм доволна,засега само против косопад,за после ще видим).Та ако после си мажа косата с хининова вода,много ли ще и стане,като се вземе предвид че по принцип косата ми е мазна?
А и между другото от маската на Фруктис изобщо ама изобщо не съм доволна.Както и от продуктите на Глис (тези които съм ползвала).Коса бе,какво да я правиш![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
^ Аз използвам тривитаминол и хининова вода.Мисля, че няма проблем.На мен косата ми не се омазнява от тези неща, но нали знаеш, че на всеки си действат различно.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
за да не правя нова тема ще ви попитам : кое от тези всичките [ хининова вода, стимулант за коса, тривитаминол, бадемово масло] ускорява най - много растежа?![]()